Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #385068   Skumbrotas
 26 Bir 2012 23:00
SauliusM rašė:
Skumbrotas rašė:Jei tau viskas gerai ko reaguoji taip jautriai :?:
nei as jautriai reaguoju nei ka. tik tas mareno beprasmiskas myzciojimas kartais atsibosta.
O tai ko taip čia toks tvarkdarys pasidarei :?: Aš jau 2/3 temų išvis nebeskaitau, nes ten vieno žiniuonio nuomonė vyrauja ir nepakantumas bet kokiai kitai, tai ko tau bent vienos temos (būtent šitos) neįgnoruot :?: Ko žmogus negali savo nuomonės išliet ČIA, ko jūs čia chorom jį tildot ir savo nuomonę kišat, kartu rėkdami apie toleranciją :?: Kaip kokiam gėjų parade, blin :evil: ...
 #385069   SauliusM
 26 Bir 2012 23:02
marenas rašė:...turbut venskiene bande provokacija padarit...
neatmesciau ir tokios versijos, nes jinai lygiai taip pat tiketina kaip ir visos kitos. dabar tokia reklama pasidarius ir turint toki gausu garliaviniu elektorata durys seiman praktiskai atviros jai.
 #385071   SauliusM
 26 Bir 2012 23:03
Skumbrotas rašė:
SauliusM rašė:
Skumbrotas rašė:Jei tau viskas gerai ko reaguoji taip jautriai :?:
nei as jautriai reaguoju nei ka. tik tas mareno beprasmiskas myzciojimas kartais atsibosta.
O tai ko taip čia toks tvarkdarys pasidarei :?: Aš jau 2/3 temų išvis nebeskaitau, nes ten vieno žiniuonio nuomonė vyrauja ir nepakantumas bet kokiai kitai, tai ko tau bent vienos temos (būtent šitos) neįgnoruot :?: Ko žmogus negali savo nuomonės išliet ČIA, ko jūs čia chorom jį tildot ir savo nuomonę kišat, kartu rėkdami apie toleranciją :?: Kaip kokiam gėjų parade, blin :evil: ...
tai as irgi 9/10 temu turbut neskaitau jei nepastebejei...
 #385072   Skumbrotas
 26 Bir 2012 23:03
SauliusM rašė:
Skumbrotas rašė:
marenas rašė:..... atsargei Skumbrotai nesivelk i si miesla ir tave ignuorot prades,.....
Kad čia jau nieks iš senbūvių ir nebesilanko praktiškai, labaaai retai beįkiša nosi, visi jau pabėgo kažkur...
kas tien senbuviai ir kur tas cia?
Nu buvo čia tokia šauni chebra, kol neprisirinko visas pasaulis....
 #385075   Skumbrotas
 26 Bir 2012 23:08
SauliusM rašė:
Skumbrotas rašė:Nu buvo čia tokia šauni chebra, kol neprisirinko visas pasaulis....
abstrakcijos ir demagogija ir nieko konkretaus...
Tau čia demagogija, o man brangūs prisiminimai :!:
 #385077   Skumbrotas
 26 Bir 2012 23:12
marenas rašė:zvenksiu jai isvalis tavo Skumbrotai zinutes,ryt paziuresim.
Man giliai pxj, ištrins ar ne, manau kad spėjo perskaityt tiek, kam ir rašiau, o likusiam pasauliui irgi pxj....
 #385078   marenas
 26 Bir 2012 23:12
man zmona pasake atims kompa jai dar rasysiu apie pedofi.nes ji bijo dar uzseks ir niekam nepasiskusi,jo zmones ibauginti,jau dyrba kaip kgbistai.jo jie to ir siekia,gal reik patilet,del seimos.
 #385080   marenas
 26 Bir 2012 23:14
Skumbrotas rašė:
marenas rašė:zvenksiu jai isvalis tavo Skumbrotai zinutes,ryt paziuresim.
Man giliai pxj, ištrins ar ne, manau kad spėjo perskaityt tiek, kam ir rašiau, o likusiam pasauliui irgi pxj....
:neutral: :/braj;
 #385082   Vegys
 26 Bir 2012 23:19
Marenai, nesirūpink jau ... Tavo IP jau yr užlogintas ... Tik kažin kuriam BEDOFILUI tuos duomenis parduot :-D

'-
 #385084   Skumbrotas
 26 Bir 2012 23:22
SauliusM rašė:..... nieko keisto kad laikai keiciasi.
Taip, krikščioniškieji vakarai su savo išsigimusia demokratija ir išsigimusiomis vertybėmis sparčiai debilėja, ir greičiausiai prognozės, jog už 50 metų pasaulyj įsivyraus azijiečiai ir islamas biški netikslios - nereik tų 50 metų....
 #385085   SauliusM
 26 Bir 2012 23:26
Skumbrotas rašė:
SauliusM rašė:..... nieko keisto kad laikai keiciasi.
Taip, krikščioniškieji vakarai su savo išsigimusia demokratija ir išsigimusiomis vertybėmis sparčiai debilėja, ir greičiausiai prognozės, jog už 50 metų pasaulyj įsivyraus azijiečiai ir islamas biški netikslios - nereik tų 50 metų....
tai ka siulai? :roll:
 #385089   Skumbrotas
 26 Bir 2012 23:34
SauliusM rašė:tai ka siulai? :roll:
Siūlai įsiliet į durnelių gretas ir pradėt čia pasaulio tvarką keist, kaip kad kokia 10 paskutinių puslapių čia kad pridurniuota :?: :) Apsipjaustyt galiu pasiūlyt visu pirma, ir ramiai palaukt kol ES ir USA pabaigs pūliuot :) , o savo nuomonę pasilaikysiu sau, nes procesas jau nebesustabdomas... :/braj;
 #385091   tukasG
 27 Bir 2012 00:13
Skumbrotas rašė:Siūlai įsiliet į durnelių gretas ir pradėt čia pasaulio tvarką keist, kaip kad kokia 10 paskutinių puslapių čia kad pridurniuota :?: :)
Šiandien turbūt pirmą kartą, per visą laiką, kiek skaitau Skumbroto mintis, nesinori Jam pritart... :(
Gal ir ne pats protingiausias žmogaus noras - pakeist pasaulį, bet jeigu ne jis, tai ko gero vis dar tebegyventume medžiuose ar urvuose... O keičiam jį kiekvienas pagal savo protą, jėgas, galimybes... Ne visiems išeina, ne visiems sekasi, bet pats noras nuo to kvailesniu ar mažiau siektinu netampa...
 #385092   tukasG
 27 Bir 2012 00:30
Skumbrotas rašė:Bet čia žiūriu yra tokių naivuolių, kurie įsivaizduoja jog tie sėdintys seime ir kuria politiką, sugalvoja kokių įstatymų reik, kaip jie turi skambėt :jeheje: .... Nu nu, su tokiu pasaulio surėdymo supratimu tik šitoj temoj ir myžčiot :jeheje: ...
Tikriausiai galvojat kad LT ir teismai visad teisingus nuosprendžius priima :?: :lol:
Vat šito "realistinio pesimizmo" irgi nelabai suprantu... Na, tai ką žmonėms daryt, jeigu jie visa tai supranta, bet nelabai nori tam pritart...? Prisigert ir pasikart...? Melstis ir laukt apokalipsės ir kokio nors krikščioniško ar musulmoniško atpirkėjo atėjimo...? Stengtis tapt tais "šešėlių valdovais", kurie viską kuria ir valdo...? Ar visgi bandyt išsitekt esamų įstatymų rėmuose su pabandymais prisitaikyt, o jeigu yra bent menkiausia galimybė, tai ir bandyt kažką keist...?
Na, čia matyt dar vis nenumirštantis mano jaunatviškas idealizmas bando maištaut, prieš Tamstos gyvenimu patikrintą realizmą... :) :/brazasista
 #385108   Vytenisnl
 27 Bir 2012 07:55
Tolerancijos ne gėjams prašoma čia, o diskusijų dalyviams. Zaja.bys atsiprašant iškart pedofilu būt apšauktam vien dėl to, kad analitinis mastymas yra išlavintas. Bet čia irgi jaunatviškas idealizmas kalba. Realiai pro vieną ausį įeis žinutė, pro kitą išeis. Smegenų papildomo vingio neįrėš.
 #385109   audrutis
 27 Bir 2012 08:01
Skumbrotas rašė: Nu buvo čia tokia šauni chebra, kol neprisirinko visas pasaulis....
Jo, skaudu ir man del to, bet ko gero kito kelio nebuvo ir but negalejo. Bet koks forumas, jei jis nebus uzdaras, anksciau ar veliau pasmerktas ispopuliaret, tapt masiniu, o tuo paciu ir visiskai nebejaukiu. Anksciau didziajai daliai cia besilankanciu forumas ir jo ateitis nuosirdziai rupejo, ko pasekoje visi inesdavo savo indeli i forumu gerove. Dabar gi didziajai daliai cia besilankanciu ant forumo geroves visiskai nusisvilpt, nes tiesiog ta mazoji dalis zmoniu sukurusiu ir puoselejusiu foruma nuo pat pradziu pradziuju paskendo didziuleje minioje, kuri dabar ir diktuoja savo salygas.....
 #385110   SauliusM
 27 Bir 2012 08:17
audrutis rašė:
Skumbrotas rašė: Nu buvo čia tokia šauni chebra, kol neprisirinko visas pasaulis....
Jo, skaudu ir man del to, bet ko gero kito kelio nebuvo ir but negalejo. Bet koks forumas, jei jis nebus uzdaras, anksciau ar veliau pasmerktas ispopuliaret, tapt masiniu, o tuo paciu ir visiskai nebejaukiu. Anksciau didziajai daliai cia besilankanciu forumas ir jo ateitis nuosirdziai rupejo, ko pasekoje visi inesdavo savo indeli i forumu gerove. Dabar gi didziajai daliai cia besilankanciu ant forumo geroves visiskai nusisvilpt, nes tiesiog ta mazoji dalis zmoniu sukurusiu ir puoselejusiu foruma nuo pat pradziu pradziuju paskendo didziuleje minioje, kuri dabar ir diktuoja savo salygas.....
jei pamirsot, tai siemet atsirado dar ir klubas be forumo. ten nariu ne 2000. kodel jusu nematau ten jei cia sitaip verkslenat? bet tai jau kita tema aisku. matyt lietuviskas bruozas bile tik pazliumbt.
 #385112   hipy
 27 Bir 2012 08:21
audrutis rašė:Jo, skaudu ir man del to, bet ko gero kito kelio nebuvo ir but negalejo. Bet koks forumas, jei jis nebus uzdaras, anksciau ar veliau pasmerktas ispopuliaret, tapt masiniu, o tuo paciu ir visiskai nebejaukiu. Anksciau didziajai daliai cia besilankanciu forumas ir jo ateitis nuosirdziai rupejo, ko pasekoje visi inesdavo savo indeli i forumu gerove. Dabar gi didziajai daliai cia besilankanciu ant forumo geroves visiskai nusisvilpt, nes tiesiog ta mazoji dalis zmoniu sukurusiu ir puoselejusiu foruma nuo pat pradziu pradziuju paskendo didziuleje minioje, kuri dabar ir diktuoja savo salygas.....
o sirdi labiau skauda, kad nebejauku ar kad nuskendai ir nebe tu salygas diktuoji? :lol:
taigi stok i kluba (jei dar ne jame) turesit savo atskira subforuma, kur mases jaukumo negriaus ir salygu nediktuos...
 #385114   liorenas
 27 Bir 2012 08:24
Pritariu Sauliui...
Tik vel gi klausimas kyla, tai kam tada buvo skirtas ir kokiu tikslu kurtas forumas?nedidelei zmoniu grupei, kuri uzejus gali pasisneket? Tai buvo galima sekmingai neipriimt nauju dalyviu ir butu tas forumas likes jaukus ir uzdaras.... :roll:
 #385116   hipy
 27 Bir 2012 08:26
Skumbrotas rašė:Sakai :?: Tai žinok - tai jau vyksta :!: Pereitą savaitę Klaipėdos Akropolyj pradingo mergaitė, ieškojo kokia pusantros valandos, atsitiktinai surado - per tą laiką jai suleido kažkokių psichotropinių preparatų, tualete nukirpo plaukus, perrengė berniuku, ir tik neaišku kas privertė mesti visą reikalą ir atsitraukti... Sėkmės advokataujant išgamom :!:
Čia dar betrūksta vaivorikštinių gerbėju ir bus polnyj kompliekt :!: :-vimt
niekas niekur nieko nerase, neskelbe, bet tu viska zinai ir kokius vaistus leido, ir kur nukirpo (sikai?)...net marenas nieko nezinojo, o jis tai ne LNK ziuri... bet tai gal rimtai runkeliu valstybej reiktu biski socialinius tinklus apribot... dabar kazkas snukiaknygej bajery numete, tai net vidaus reikalu ministras patikejo...
 #385117   MariusM
 27 Bir 2012 08:29
Audruti: jokia minia nediktuoja, viskas yra forumo savininko ir jo pagalbininkų rankose, nori virt savose sultyse, niekas tam netrukdo, isvalai user list ir uždedi private entrance. Reiktų klausimą kelti taip, kokia buvo šio forumo vizija prieš jį įkuriant, susirinkti keliems žmogiukams paplepėt, ar sutraukti žmonių bendruomenę, kuri dalinsis vienokia ar kitokia informacija. Išlaikyti taip jūsų vadinamą chebrą nėra sunku, klausimas tik ar to nori pati chebra.
 #385119   tukasG
 27 Bir 2012 08:32
audrutis rašė:
Skumbrotas rašė:Nu buvo čia tokia šauni chebra, kol neprisirinko visas pasaulis....
Jo, skaudu ir man del to...
Gerai SauliusM pastebėjo, čia tai visiškai iš tos serijos "ne dėl tokios Lietuvos mes kovojom"...
Nežinau, kaip kitiems, bet man tai šitas forumas - jaukiausias, įdomiausias, tolerantiškiausias iš visų iki šiol lankytų :gutgut . Ir bendruomenė labai šauni ir įdomi susibūrus :gutgut . Jeigu tik matysiu, kad galiu būt kažkuo realiai naudingas ir kas nors mane ten norės matyt, tai ir kluban įstosiu. O kad daugėjant lankytojų forume daugėja šurmulio, ar kibirkščių pasibraižant šonais, tai nėra nieko baisaus, juk viskas puikiai valdoma ir tvarkoma, kad gaisrai nekiltų...
Paskutinį kartą redagavo 1 tukasG. Iš viso redaguota 27 kartus.
 #385120   hamis
 27 Bir 2012 08:39
Forumas kaip suprantu buvo kurtas dalintis informacija, kaupti ja ir, kad visa tai butu pasiekiama placiai visuomenei. Nauji nariai, nauji vejai, zinios informacija ir t.t. Tai esminis forumo variklis.
 #385121   audrutis
 27 Bir 2012 08:43
Pries kritikuodami ir isizeisdami visi veliau pasijungusieji, isiskaitykit i siuos mano zodzius, kuriuos parasiau taip jus uzgavusiame pasisakyme:
audrutis rašė: Jo, skaudu ir man del to, bet ko gero kito kelio nebuvo ir but negalejo
Taigi as puikiai suprantu, kad cia buvo naturalus procesai ir tiek. As tik teigiu, kad anksciau buvo daug jaukiau, nes bendravo praktiskai vien gyvai pazystami zmones bei biciuliai, o dabar to nebera ir tai yra visiskai-absoliuciai naturalu :) Taip kad tikrai nevertejo isizeist.... na gal ne taip pasakiau - isizeist vertejo nebent tam, kuris asmeniskai niekuo neprisidejo prie forumo puoselejimo, o prisidejo prie forumo prisikimo. Taciau cia kiekvieno sazines reikalas ir pirstais cia nesibadysim :-D
 #385126   SauliusM
 27 Bir 2012 09:08
tukasG rašė:Jeigu tik matysiu, kad galiu būt kažkuo realiai naudingas ir kas nors mane ten norės matyt, tai ir kluban įstosiu....
uzpildai anketa ir siunti klubo administracijai. jei gauni teigiama atsakyma del stojimo i kluba tai matyt administracija mano kad esi naudingas ir reikalingas klube. o viesai nieks klubo skalbiniu neskalbs, tam yra vidines klubo diskusijos tik tarp klubo nariu.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė