aga turiu belekiek,seip galiejai nerasyt kad uzknyso visa ta teisibe,gerai kad ta teisibe dar kaskas pranesa.kiti forume vabse nesamonem rasyniejas,ir nieko.as nieko nepazeidziu kad rasau.jai tu pries sios straipsnius reiskia tu su tais kas prytaria siam bardakui,nes kitaip patyletum gal ir atsibodo zmonem gal mes ir nuorim viska uzmirst,bet ir tie kas tai padare ir nuori kad mes pamirstume,ir kita kart gal tu busi tame taikinije,
Aš nesu visam tam abejingas. Kaip ir pats,- išsakau savo nuomonę. Manau rimti daro, o kiti kalba. Tiesiog, kad ir kaip noriu tau paaiškinti, kad bėda ne šitoje byloje(situacijoje), man neišeina. Bėda tame, kad daug žmonių į kitų žmonių (kaimynų, draugų, tiesiog praeivių ir t.t.) bėdas žiūri per pirštus. Teko matyt alkoholikus besikabinėjančius prie moterų? vaikų? Atkreipei dėmesį kiek aplinkinių į tai sureaguoja? Pabruka uodegas ir mauna tolyn. "Svarbu ne prie manęs".
Valstybė ne žuvis: pūva ne nuo "galvos", o iš pačio vidaus ("piliečiai", asmenys gyvenantys valstybėje ir t.t.).
Pirmiausia nagus kurie visą gyvenimą atsukti tik į save, reiktų nors retkarčiais nusukt ir į kitus

p.s. Problema bręsta, o ne iškart atsiranda didelė... Konkrečiai šiuo atveju esu 100proc. įsitikinęs, kad yra liūdininkų kurie visą šia bjaurastį matė, bet tylėjo, tyli ir tylės. Nes bijo ar pan. O norint viską išsiaiškinti ir surišti rankas (ir ne tik) tam tikrom išgamom ( ne tik pedofilam, bet ir kitoms padugnėms) turi kalbėti tie kurie su tuo gyvena, tai mato.
p.p.s. čia diskusija, neįsivelk į kivirčą ;)