Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #383475   p.arturas
 21 Bir 2012 19:13
ramkis rašė:Na Jonas juk nebus tas vienintelis visa gyvenimą :-D Kad ir kas buvo 2009 Rimas dabar tikrai rodo gerus rezultatus. O Pačėsas tarkim taip, EL komandos treneris, turintis tikrai daugiau patirties už Kemzūra. Šitos dvi kandidatūros kolei kas realiausios užimti trenerio kėdę. O gal dar kas islys. Reikia pamąstyti, Maskvytis, na rezultatai su vaikigaliais geri ir labai, bet su vyrais rimčiau nedirbęs. Kažkas iš dabartinių asistentu? Kuncaitis? Apsaugok viešpatie. Chomičius - na turi patirties dirbdamas su visokiais balvonais, bet tai viskas. Na iš tokių įdomesnių tai tas iš Prienų. Vyras atrodo rimtas,bet ar patrauktų iki rinktinės klausimas didelis. Bet vat vidutiniokus gerai mustruoja. Gal tokio ir reikia, žiauriai kieto. O kieti ir yra Kurtis, Pačėsas, tas iš Prienų ir aišku Jonas. Na tarkim prieniskis nedabrendes iki rinktinės. Lieka ne tiek ir daug.
va kas bus :-D : http://kauno.diena.lt/naujienos/sportas ... z1yRtR1bE8
 #383476   hamis
 21 Bir 2012 19:16
Kas del Rudupio trenerio Seskaus tai man jis net labai patinka, bet... Patirties jam reikia europoj. Cia ne lkl kapotis reikia, kad sparnus apsidauzytu aukstesniam lygyje. Galetu i rinktine kviesti geriausiu Lt ekipu trenerius, tipo i treneriu staba. O dabar vyr. treneris renkasi savo hebra. Kuncaitis anksciau man patikdavo, bet jau senai palaida bala, nuo tada kai is Siauliu pabego.
Maskvytis? Besansu! SU jauniais ne jis ten dirigavo, o zaidejai patys tempes ant savo peciu + Jonas 80% komandos sekmes buvo.
Pacesas turi patirties ir naglumo, bet ta arogancija mane erzina, gal ir sutvarkyti musu vyrukus. Na del Chomiciaus pritariu tik balvonus ir treniruoti... Manau po atrankos, o gal ir po olimpiados pamatysim kazka is aptartuju, nors pakolkas daugiausia sansu matau pas Kurtinaiti.
 #383479   Vegys
 21 Bir 2012 19:23
Ką Šeškus yra pasiekęs, kad jį reiktų kelt iki rinktinės lygio ? Kai Prienai gavo daugiau pinigų, 2 kart 3 vieta LKL ? KĄ DAR ? Tada pagal pasiekimus Sireika n sykių daugiau pasiekęs (ne ne ne - jo tikrai nesiūlau į rinktinę).

Dėl Kemzūros ... Kur jūs jo pasiekimuose su rinktine matot problemą ? Per prastas rezultatas Turkijoje ? Ko gero ne ... Per prastas rezultatas pernai ? Taip ... tikėjomės daugiau. Ale LT sulošė vienas blogas varžybas. CSKA + Kazlauskas irgi kartais sulošia prastas varžybas. Ar nuo to Kazlauskas prastas treneris patampa ?

Šiemet pirmos dvi draugiškos rungtynės nuteikė nelabai gerai. Ale - nepeik vakaro be dienos :) Nieko blogo Kemzūrą neiškrėtė. Jei (tfiu tfiu tfiu per kairį petį) nepatektų į OŽ - tada reikškit pretenzijas, o ne dabar.

Kurtinaitis man patinka. LR kai taurę laimėjo, buvo n stipresnių komandų ant popieriaus. Ale laimėjo LR, o ne tos, kitos ...

Pačėso lygis man neaiškus. Buvo laikų, kai gerai lenkai sulošdavo, buvo - kai prisipirko visokių amerikonų ir liko "šiknoj".
 #383481   ramkis
 21 Bir 2012 19:36
Ne nu vegy atleisk. Pamiršau,kad Kemzuros treniruojama rinktinė laimėjo antrarusi krepšinio turnyrą. Ir nedaug trūko, kad laimėtų prieš ,4 kėlinį medžiais virtusius ,makedonus. Pagalvokim ką dar pasiekė Kęstas, kokius aukšto lygio klubus treniravo. Ai kažkiek laiko treniravo berods chemikų komanda,bet buvo isspirtas. Na uzmusk mane Vegy, nematau nieko tokio kodėl ji reikėtų ginti. Puolimo strategiją pas ji įdomi ir tarkim nebloga. Bet vat su ginyba tai totali zopa. PC dar veikė tą nesąmonė, na nesigilinsiu dėl ko, bet vat sidurus su pasiruosusiomis komandomis gavosi didelis pyrst. Bet vat tas pirst tęsiasi ir šiemet. Tingiu rasyt kas ir kur blogai su tą ginyba,o jau ir pernai berods esu rašęs. Taigi nematau nieko kodėl iš po praeito EC nebūtų reikėję tekst jo lauk.
 #383484   Vegys
 21 Bir 2012 19:43
ramkis rašė:Ne nu vegy atleisk.
Dievas tau atleis :) (joke)
ramkis rašė:Pamiršau,kad Kemzuros treniruojama rinktinė laimėjo antrarusi krepšinio turnyrą.
Ką turi omenyje, kokį turnyrą ir kokią komandą ?
Dėl klubinių pasiekimų sutinku, nėr ko ginčytis, Kemzūra kaip vyr. treneris dar nieko nepasiekęs.
 #383487   hamis
 21 Bir 2012 19:46
Na juk turim daug pvz. kaip geri zaidejai uzkabina medalius treneriam kurie yra toli grazu ne rinktines lygio. Sireika, Butautas. Kaip sakoma auksciau bambos neissoksi, kol zaidejai motyvuoti ir traukia tai viskas gerai. Kai zaidejams reikia tikro trenerio, jo patirties, nurodymu ir patarimu pradeda lysti patirties, ar aplamai sugebejimu kliurkos. Pakolkas Kemzura man vienam lygyje su Sireika ir Butautu. Ta prasme tam kartui, kad uzkamsyti trenerio spraga kol atsiras kazkas tikrai vertas( jei atsiras).
 #383489   Vegys
 21 Bir 2012 19:50
Kaži, be Kazlausko ar yra dar nors vienas treneris, apie kurį vieningai būtų galima pasakyt "TAIP" ? Ko gero - nėra.
P.S. Kokius medalius Butautas užsikabino ? Vaikų, kai Seibutis pergalę išplėsė ?
 #383491   ramkis
 21 Bir 2012 19:51
Vegy antrarusis turnyras tai yra PC maniau ,kad tu tai žinai :-D
 #383494   Vegys
 21 Bir 2012 19:53
ai, sorry .... pamiršau, kad "antrarūšis turnyras" = PČ... :oops:
 #383495   hamis
 21 Bir 2012 19:54
Vegys rašė:Kaži, be Kazlausko ar yra dar nors vienas treneris, apie kurį vieningai būtų galima pasakyt "TAIP" ? Ko gero - nėra.
P.S. Kokius medalius Butautas užsikabino ? Vaikų, kai Seibutis pergalę išplėsė ?
Europos ciampe 3vieta :shock:
 #383497   hipy
 21 Bir 2012 20:04
ramkis rašė:Reikia pamąstyti, Maskvytis, na rezultatai su vaikigaliais geri ir labai, bet su vyrais rimčiau nedirbęs.
Jonas irgi berodz nuo vaiku iskart i zalgiri ilipo ir auksciausias natas paeme...
 #383498   hamis
 21 Bir 2012 20:05
Maskvytis Sakalus vairavo...
 #383499   Vegys
 21 Bir 2012 20:11
hamis rašė:Europos ciampe 3vieta :shock:
Einu aš gal Bilobil išgert ... Rimtai pamiršęs buvau ...
 #383504   ramkis
 21 Bir 2012 20:26
nu blemba Vegy
 #383505   vava
 21 Bir 2012 20:26
Egi, gal tu geriau alaus jamk
 #383698   SKarolis
 22 Bir 2012 14:48
Donatelo rašė:Sabas ruosiasi olimpiajadai :grin:
matyt ruošias pagaliau įžengti į aikštelę :D
 #383971   Vegys
 24 Bir 2012 07:02
http://london2012.lrytas.lt/-1340478635 ... -63-61.htm
Pradedu nemaloniai jaustis. Du pralaimėjimai .... Antros sudėties makedonai ... Nestipriausios sudėties graikai. Anglai vos vos įveikti be pagrindinio lyderio. Na, ne kas ...
Žinoma, jei norim - galim ir teigiamų dalykų įžiūrėt. pvz tai, kad leidom įmest tik 61 tašką. Aš didelio gerumo neįžiūriu - JUK TAI ANGLAI, jie ir neturi daugiau įmest. Va LT turėjo kokia 80 surinkt - va tada ir drąsiau pasijust būtų galima.
Kitos su rusais ? Gaus.
Beje, manau gali gaut LT ir nuo Venesuelos. Ne todėl, kad anie stipresni, o todėl, kad įsižaidę.
 #383972   ramkis
 24 Bir 2012 07:42
Keliausi žiūrėti. Apie rungtynes nėra ką ir kalbėti. Geriausias reikalas rungtynėse buvo teisėjai :shock: Ir kas juos paskyrė. Iš dziugesniu momentu Jankuno žaidimas. Kiti sužaidė vidutiniškai,na dar Pocius pasiblaske. Daugiau nieko gero.
 #383974   hamis
 24 Bir 2012 07:56
Keliausi ir as, tik deja ilgai neistveriau :D Pakolkas tai tragiskai, vien tik zodis pergale ir tiek...
 #383984   p.arturas
 24 Bir 2012 09:39
hamis rašė:Keliausi ir as, tik deja ilgai neistveriau :D Pakolkas tai tragiskai, vien tik zodis pergale ir tiek...
lygiai tas pats.
 #384342   hamis
 25 Bir 2012 13:30
Prie ko cia as? :D
 #384352   giedriuzzz
 25 Bir 2012 13:47
Na 253 psl aš minėjau, kad PŽ domisi Sireika, o tu klausei ar yra koks linkas :)
 #384358   hamis
 25 Bir 2012 13:59
Net neprisimenu :D Na galit imti, cia Klp jo tikrai nereikia :D
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis