pagal skyles subinej dirba
Muselinė- tai ko ieškojau!
Jei nori pajausti didelį skirtumą (ir dorado, ir salmo yra panašūs ekonominės klasės neblogi vobleriai), tai nusipirk japoniškų bassday ar megabass "vabaliukų" (ar kitokių mažylių), tuomet ir mums, ir net savo anūkams galėsi papasakotivvyciokas rašė:gal kas gali ka nors apie dorado voblerius papasakot, apie mazesnius variantus dorado aliaska ir dorado Magic floating. Siaip zvejoju su salmo vobleriukais ir manau kad skirtumo labai didelio nera nu bet su dorado nezvejoju tai nzn.
dekui
pažiūrėk Kaunakiemio g. žūklės kioskelį/parduotuvėlėj priešais alaus daryklą. Ten pagrinde Jaxon'ais prekiaujaMarius1 rašė:Ei, kas nors, kur nors mate ant LT Jaxon Micro(smith camion kopija) voblerių
Maciau siandien Siluose pas brolius berods tokius, pats ieskau Jaxon vibro niekur negaunuMarius1 rašė:buvau kaunakiemio g. bokso kriaušių prisidejes,o iš jaxon varganai jis turi
Nu man sis pantoono modelis rezultatyviausias iš mano turėtų ir turimų patoonu lydekiniu. Kazko įspūdingo nepagavau, bet silke iki kilo ne viena pasirašė, taip pat gelbėjo ir nuo visiško otsosonoshelwius rašė:Būč dėkingas dar, kad apie pontono tantalisą papasakotumėt --> http://pontoon-21.com/5_products/Tantalisa.html
100-tukas visai patiko man, įdomu tik, kaip dirba anas ?
UAB Triturus. kainos nemazos, bet tokios, kokios yra....Liudovik rašė:Gal kas zinot kur Vilniuje yra didziausias zipbaits vobleriu pasirinkimas. Konkreciau, ieskau Rigge 90(f,sp,s,deep) ir Orbit 110sp vobleriu. Kokios mazdaug kainos?
Kas beliekaTadunce rašė:O jei niekas neatsilieps ir jį nusipirksi?
100-tuką turi ?Marius1 rašė: Nu man sis pantoono modelis rezultatyviausias iš mano turėtų ir turimų patoonu lydekiniu. Kazko įspūdingo nepagavau, bet silke iki kilo ne viena pasirašė, taip pat gelbėjo ir nuo visiško otsosono![]()
Dirba ir ant lygios pravodkes ir tvičas ir stop and go![]()
Atsiliepimai iš mano puses
vobleris- ne blizge- lengvai nepaskandinsi (neskaitant nukastus, ar per pacio neapdairuma numestus). Vobleriais gaudom zinomose vietose (pagrinde), todel praradimai minimalus.Vytenisnl rašė:Mėgėjiškas klausimas - o kiek jūs tokių masalų per sezoną paskandinat prabangių gamintojų?:))
Taipshelwius rašė:100-tuką turi ?Marius1 rašė: Nu man sis pantoono modelis rezultatyviausias iš mano turėtų ir turimų patoonu lydekiniu. Kazko įspūdingo nepagavau, bet silke iki kilo ne viena pasirašė, taip pat gelbėjo ir nuo visiško otsosono![]()
Dirba ir ant lygios pravodkes ir tvičas ir stop and go![]()
Atsiliepimai iš mano puses
I ka pavyko nulauzti?WooHoo rašė:Siandien savo kibiausiam ZipBait Orbit nulauziau liezuveli. Pats vobleris nepazeistas nei kiek. Kaip manote ar dar imanoma is jo ka nors doro padaryti ar jau jis turetu keliauti I siuksliu deze?
Pas mane yra. "Apžuvintas"shelwius rašė:...100-tuką turi ?..
Sugebėjau užkabinti ant elektros laidų..Fabai rašė: I ka pavyko nulauzti?