Voframo - beveik kiekvienoje.
Voframo ir gerų - tai kaip čia ir pasakius...
Voframo ir gerų - tai kaip čia ir pasakius...
A fish is too valuable to catch only once!
Keisdamas segtuką (karabiną), aš dar nukerpu prie jo esantį suktuką, nes gaudant vobleriais ans man kaip ir nėra reikalingas (tiksliau, trukdo). O pavadėliai tikrai neblogivandenis rašė:Jei reikia minkstu, tai yra tikrai geri Salmo, pagaminti is AFW Surflon Micro Supreme 7x7 troselio (yra ivairiu ilgiu ir laikymo). Vienintelis ju trukumas, tai sudeti nelabai patikimi karabinai, bet juos galima pasikeisti. Kazkada pirkau Rivagryje, dar maciau buvo Valas (siaures miestelyje), Moki-vezi ir Prizmoje. Na gal dar kaina ju nera labai jau demokratiska. Pakuote su 3 pavadeliais kainuoja 12 Lt, bet pavadelis laiko tikrai ne viena zvejyba.
ten tik nuotrauka to 30 pedu pakelio ideta, o aprasyme aiskiai parasyta kad 1/4 lb. o ir tie pakeliukaikur buna tik po 30 pedu suvyniota tai kainuoja visai ne tiek:giedriuzzz rašė:Na skaityt tai reiktų išmokti, nes ant pakelio užrašyta 9,2m
Tvarkingai susukti vieliniai/styginiai patikimesni. Titanas atminties susukus į "baronką" neturi, bet perlenkus smailesniu kampu gali lūžt. Jei lydeka giliai įryja ir dar pasiautėja, ant titano gali atsirast sunkiai ištaisomų įlenkimų.WooHoo rašė:Ar titaniniai pavadėliai yra kažkas panašaus į tuos vielinius-styginius? Ar jie tinka twichui?
Kaip su jų atmintim sulenkus?...Ar geriau ką kitką rekomenduosit tokiam reikalui. Vobleriai daugiausiai minnow formos iki ~10g. Aišku kart nuo karto ir kokius mažus crank'us upėse patampau..
P tai tie vieliniai/styginiai apskritai nelinksta ar tiesiog juos galima paskui kaip nors nesudėtingai išsitiesint?Xrapas rašė: Tvarkingai susukti vieliniai/styginiai patikimesni. Titanas atminties susukus į "baronką" neturi, bet perlenkus smailesniu kampu gali lūžt. Jei lydeka giliai įryja ir dar pasiautėja, ant titano gali atsirast sunkiai ištaisomų įlenkimų.
Nors gaudau ir su tokiais, ir su tokiais tvičui vieliniai/styginiai patiko labiau.
Tik įtempus gaunasi teisingos vyjos.WooHoo rašė:Pastebėjau, kad pastovus tempimas sukant šiek tiek padeda
arabas rašė:... Susuktą pavadėlį pratestuoju su bezmėnu - apkraunu iki 12 kg.
arabas rašė:Normaliai.![]()
Bet jau esu garantuotas, kad žvejojant toks pavadėlis nepakiš kiaulės.
Nenaudoju jokių žiedelių, segtukų, suktukų ir kitos nesąmonės. Čia ir yra vielinio pavadėlio pagrindinis privalumas, kad nereikia jokių "pričindalų", kurie dažniausiai ir būna silpniausia grandis.
Būtent tokį ir naudoju.Tadunce rašė:Tas pats Clinch Knot dar nėra atsirišęs.
Nebandėt "pratestuot" tokią "bepričindalinę" sistemą su bezmėnu ,kartais? įdomu, kiek išlaikytųarabas rašė:Būtent tokį ir naudoju.Tadunce rašė:Tas pats Clinch Knot dar nėra atsirišęs.
Palomaras su PowerPro idealiai, bet su unitika ir YGK PE super trūkinėjo.Rapalas rašė:Palomar mazgas man nuo siu pavadeliu is afw nera dar niekada atsirises...
koky naudoji su YGK mazga ir ar risant tiesiai prie stygos nenupjauna?Xrapas rašė:Palomaras su PowerPro idealiai, bet su unitika ir YGK PE super trūkinėjo.Rapalas rašė:Palomar mazgas man nuo siu pavadeliu is afw nera dar niekada atsirises...
Patį ploniausią 0.15 mm rišu tuo clinch knotu, bet iš dvigubo pintuko. Lieka kyšot trys galiukai, bet mazgas nėra nutrūkęsMenke rašė:...koky naudoji su YGK mazga ir ar risant tiesiai prie stygos nenupjauna?