Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #379910   marenas
 07 Bir 2012 21:16
tukasG rašė:Jeigu sutinkate su mintimi, kad Lietuvos ūkininkai turėtų turėti lygiavertes konkurencijos sąlygas lyginant su jų kolegomis - konkurentais kitose ES valstybėse, tai padėkite jiems pabandyt išsikovot, kad ne tik prisiimamos pareigos, bet ir finansavimas reikalingas tų pareigų vykdymui bent kiek suvienodėtų visose ES valstybėse: http://www.lvls.lt/lt/index.php?option= ... &Itemid=23 . Ačiū nepatingėsiantiems pagelbėt.
ar tai jum svarbu rukelei ,sitoi temoi,nes tik apie tai sugebejo kaskas islement,o geguzes14 nei zodzio kur buvai saulenai,ar tu ir pritari ka tas korumpuotas advokatas ir kiti daro
 #379913   SauliusM
 07 Bir 2012 21:18
as tuo klausimu turiu savo asmenine nuomone, kurios tau vistiek nesuprast ir su psichiniais ligoniais tokiais klausimais net nesiruosiu diskutuot.
 #379926   SauliusM
 07 Bir 2012 21:28
marenas rašė:ne nesiule.
o tu panasu labai noretum, kad pasiulytu? jei esi gaidys pagaidintas ir tave visa gyvenima duchina visi, tai nematau kuom cia tau girtis forume reiketu.
 #379927   Skumbrotas
 07 Bir 2012 21:29
marenas rašė:....ten 90 procentu bespridelsciku siedi,gieju,na pavadinciau pederastai bet jug turi aukstaji issilavinima tai negrazu taip vadint,
:gutgut :-D :jeheje: :jeheje: :jeheje:
 #379934   makaulė
 07 Bir 2012 21:42
sonca rašė:Pagaliau :) šiandien seimas priėmė nutarimą, kad nebebus galima žvejų būreliams nuomoti upių ruožus.
okujennai,kapiec artimiausiai ir graziausiai upei salyginai netoli Viln-Kvn.Merkiui.Tegyvuoja sliekai!Pzdskas kirsliam ir upetakiam
 #379936   SauliusM
 07 Bir 2012 21:47
makaulė rašė:
sonca rašė:Pagaliau :) šiandien seimas priėmė nutarimą, kad nebebus galima žvejų būreliams nuomoti upių ruožus.
okujennai,kapiec artimiausiai ir graziausiai upei salyginai netoli Viln-Kvn.Merkiui.Tegyvuoja sliekai!Pzdskas kirsliam ir upetakiam
tai kad ten ir taip kolchozai su pludinem ir sliekais pavasari stovejo ir gaude kaip nebutu keista pagrinde kuojas.
 #379941   ramass
 07 Bir 2012 21:54
makaulė rašė:
Paaiskink , kaip galima apginti licenzini upes ruoza nuo sliekininku. Net ji skaitant labai slaptu , vistiek peremiotu randu. Kaimiciam istaymai negalioja.
 #379944   Skumbrotas
 07 Bir 2012 22:00
makaulė rašė:
Kad ten licenzinė žūklė buvo organizuojama kiek žinau, ar aš klystu :?: O tai ne tas pat, bo išnuomuotuose vandenyse galima buvo plėšt nuo žvejų neviršijant valstybės nustatytų įkainių, ir leidimų skaičius neribojamas, o Merkyj kainos kitos ir licenzijų skaičius ribotas. :roll:
 #379950   makaulė
 07 Bir 2012 22:11
Skumbrotas rašė:
makaulė rašė:
Kad ten licenzinė žūklė buvo organizuojama kiek žinau, ar aš klystu :?: O tai ne tas pat, bo išnuomuotuose vandenyse galima buvo plėšt nuo žvejų neviršijant valstybės nustatytų įkainių, ir leidimų skaičius neribojamas, o Merkyj kainos kitos ir licenzijų skaičius ribotas. :roll:
kokios ten kainos,kaip deltoj 10 lt.dienai....ne ne,aishku lygybe visiems labai gerai!as irgi uz,vis dazniau pazvejot kitur gausis,ba ydomiau,turiu omeny 7-8 kartai uzsieny sielai ir kaifui-darbininkas,as cia-musu kaime.
 #379960   makaulė
 07 Bir 2012 22:23
o siap jei rimtai,tai aishku judet reikia,nes visas pasaulis juda,kruta,skraido,va pavyzdziui sio pavasario atradimas,bilietas i Osla ir atgal is Palangos su 20kg bagazo 110lt.Osle pasitinka draugas,gurkshtelim alaus,ba mano bagaze 20 buteliuku,blokas cigarietu draugui.museline 5 daliu,rite ir museliu dezute.Ishskrendu treciadieni.12km nuo Oslo,as jau upej ysibrides mojuoju.Brown trautai ,na per kokias 4 valandas 10-15 sht,kilometro ruoze,maziausi 500-600gr,didziausi 2,5 kilo.Gryztam-shsikepam viena prie alaus.Kita ryta iki pietu-panashiai-didziausias 2,7kg.Pavaikshtom po Osla,pazvengiam is kainu,isgeriam mano atsivezta buteliuka,ryte as jau 9.30 Palangoj.Islaidos-110lt bilietui,alui ir cigarietom.Upej licenziju nereikia.Tris kart buvau,ko tai museline namie nebesimuosuoja.
 #379962   diego
 07 Bir 2012 22:25
makaulė rašė:o siap jei rimtai,tai aishku judet reikia,nes visas pasaulis juda,kruta,skraido,va pavyzdziui sio pavasario atradimas,bilietas i Osla ir atgal is Palangos su 20kg bagazo 110lt.Osle pasitinka draugas,gurkshtelim alaus,ba mano bagaze 20 buteliuku,blokas cigarietu draugui.museline 5 daliu,rite ir museliu dezute.Ishskrendu treciadieni.12km nuo Oslo,as jau upej ysibrides mojuoju.Brown trautai ,na per kokias 4 valandas 10-15 sht,kilometro ruoze,maziausi 500-600gr,didziausi 2,5 kilo.Gryztam-shsikepam viena prie alaus.Kita ryta iki pietu-panashiai-didziausias 2,7kg.Pavaikshtom po Osla,pazvengiam is kainu,isgeriam mano atsivezta buteliuka,ryte as jau 9.30 Palangoj.Islaidos-110lt bilietui,alui ir cigarietom.Upej licenziju nereikia.Tris kart buvau,ko tai museline namie nebesimuosuoja.
uzskaitau tokias keliones :gutgut :!: o draugu issinuomot osle imanoma?.... :roll:
 #379964   Skumbrotas
 07 Bir 2012 22:30
makaulė rašė:......Upej licenziju nereikia......
Keista kažkaip... Aš pravažiavau virš 400km atstume daugybę upių ir nei vienos neradau kad kažkam nepriklausytų... Ir gaspadoriai užtikrino kad tokių upių ir nerasiu... :roll:
 #379969   sonca
 07 Bir 2012 22:34
makaulė rašė:.Upej licenziju nereikia.
Džiaugiesi, kad Norgėj upėse licenzijų nereikia, bet bėdavoji, kad Lietuvoje bus blogai kai panaikins upių nuomą. Kažko nesuprantu ar Tavo nuomonė tikrai dvigubų standartų.
 #379974   makaulė
 07 Bir 2012 22:37
Skumbrotas rašė:
makaulė rašė:......Upej licenziju nereikia......
Keista kažkaip... Aš pravažiavau virš 400km atstume daugybę upių ir nei vienos neradau kad kažkam nepriklausytų... Ir gaspadoriai užtikrino kad tokių upių ir nerasiu... :roll:
man irgi keista,kad neskaitei informacijos apie didiji Oslo fiorda,kur visa zvejyba nemokama,iskaitant ir upes itekancias i jiji.kai pagalvoji,kiek mes dar nezinom,negalim ir nesuzinosim,ba nei laiko,nei galimybiu,nei sveikatos.Nors dazniausiai.....noro.(nu juo,reikia drauga turet,buuutinai reik turet!kad nereiktu lektuvu skraidint veidersu,braidymo batu,striuku visokiu ir polartecu).Visada sakiau irsakysiu-piningai-xjne,savigrauza,saviciulpa,nerimas ir depresuxa.Va Tikri draugai-didziulis brangakmenis,privalai jais rupintis,skambinti,susitikti,apkabinti.Nemirsi vienas-tai svarbu.
 #379979   makaulė
 07 Bir 2012 22:41
sonca rašė:
makaulė rašė:.Upej licenziju nereikia.
Džiaugiesi, kad Norgėj upėse licenzijų nereikia, bet bėdavoji, kad Lietuvoje bus blogai kai panaikins upių nuomą. Kažko nesuprantu ar Tavo nuomonė tikrai dvigubų standartų.
bedavoju del to,kad licencijas panaikinus Lietuvoj,viskas bus maishe o ne upej,kaip buvo Nemuno deltoj be licenciju.O Norgej taigi visi paima cia ir dabar ant kranto,lauze,nieks namo netysia,net minties neturi,sheima ant kranto vashina,todel su ja ir i zvejyba vaziuoja.
 #379980   Skumbrotas
 07 Bir 2012 22:46
makaulė rašė:man irgi keista,kad neskaitei informacijos apie didiji Oslo fiorda,kur visa zvejyba nemokama,iskaitant ir upes itekancias i jiji......
Tas teisybė, kad Oslą pramoviau net nestabtelėjęs, bo po šiaurinių rajonų man ten atrodė lyg gamyklos teritorija važiuotum... :)
 #379981   sonca
 07 Bir 2012 22:47
Jei nėra priežiūros, tai ar nuomotas ar ne jokio skirtumo vis tiek viskas maiše atsiduria. Mentalitetas lietuvių irgi dar nėra kaip Norgėj, bet kontroliuojančių institucijų bejėgiškumas irgi prisideda prie to.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė