Gal sukurt marenuj nauja tema ir nupirkt vadoveli lietuviu kalbos, gal ismoktu be gramatiniu klaidu rasyt, tautos patriotas!
tu mane geriau pedofilams idok,o patc eik i gieju parada nes jiems leidzia prie seimo mitinguot ir i seima pasikvecia,o tarp tokiu ir kitu draugu yra ten visokiu ira ir gieju ir pederastu ir pedofilu dar ozkapysiu truksthipy rašė:as tai siulyciau iduot marena policijon - jis viska kuo puikiausiai zino, bet nebendradarbiauja su teisesauga, o kiek zinau nusikaltimo detaliu slepimas tolygus bendrininkavimui?...
pilnaties aisku itakot neimanoma, bet ne kuriuos asmenis uzciaupt, kol ji pasibaigs, butu sveikintinaVegys rašė:Sonca, nereikalauk iš žmonių per daug. Pilnatis gi dar tik po 5 dienų baigsis ...
Ar Tamsta tik juoda ir baltą matotemarenas rašė:SONIA eik nuo pakrantes uzrasa nuplauk gal palengvies.isirasyk i draugovininkus ir saugok pakrantes atiminek kreidutes is vaiku
pas ji logikoj tiek pat klaidu, kiek ir rasomam tekste...sonca rašė:Ar Tamsta tik juoda ir baltą matotemarenas rašė:SONIA eik nuo pakrantes uzrasa nuplauk gal palengvies.isirasyk i draugovininkus ir saugok pakrantes atiminek kreidutes is vaikuJūsų manymu jei aš nesutinku su Jūsų nuomone tai automatiškai atstovauju kitai pusei (tampu priešu)
siauras Tavo mąstymas žmogau, siauras. Geriau aš eisiu nuveikt naudingo ką nors, nei ten kokius tai piešinius plausiu ar tai kreidutes atiminėsiu, dar nesusisukęs ant tiek esu.
bet seip nesuprantu kas tu per paukstis,nei miesto nematau nei amziaus,paslaptis kaskokios.gal tu isvis merga,nes is rasto neina sprest?o gal tuhipy rašė:cia nei naujiena, nei politikavimas. nuomone issakei, supratom kas per paukstis, ir viskas. nori seilem taskytis varyk i delfio komentarus...
oi *BLYN*... baigiu apsimyzt...marenas rašė:...gal tu isvis merga...
nebent i nescia ir nu tokia... nelabai grazia...SauliusM rašė:as dabar pagalvojau, kazin jei hipis net barzda nusiskustu nors kiek nors butu i merga panasus ar ne... nors... abejotinai...