Ar siuo metu kas nors vaziuoja zvejot i draseikiu lampedziu karjerus?
Alus yra alus vanduo yra vanduo žuvys yra žuvys,bet myšti irgi reikia :D staskos žodžiai ;D
xmindax rašė:Sveiki, nusiziurejau Muniskiu bala, noreciau paklaust ten zvejojanciu, kaip situacija spiningautojams, eina neblogu lydziu ir eseriu pagaut?
Jau patikrinau, kibimu nebuvo, bet issiverciancia lydeka maciau. Vietinius zvejus pakalbinau irgi sake, kad lydeku yra ir nebloguKugelis rašė:xmindax rašė:Sveiki, nusiziurejau Muniskiu bala, noreciau paklaust ten zvejojanciu, kaip situacija spiningautojams, eina neblogu lydziu ir eseriu pagaut?
praeitais metais vasara buvau viena kart. nuo 6-6:30 kazkur iki saules kepinimo neiskentimo su spiningu krantais vaiksciojau tai 1 lydekioka 2-3kg kazkur is akies. seip ten tikrai geru yra man ta margasone susigunde ant salotinio guminuko si dryziukais sonuose. gerai rites stabdi isbande :D maciau velkiavo dar ten kazkas panasaus y vaikinuka is laidos "siandien kimba" ta su akinukais. nesu tikras bet galejo but ir jis. o jei ten buvo jis tai reiskia bande pagaut kazka :D o jei bande pagaut kazka yra kazkas ir be tos lydekos kuria pagavau. varyk lydeku teneseriu nemaciau kai ten buvau
Man irgi nuliniai rezultatai būtent šitoje baloje.xmindax rašė:But malonu jei kas patvirtintu ar paneigtu ar like gyvybingu lydeku Zatysciu karjere. Jau kokios 7 zvejybos visiskas 0, nors pavasari kaip minimum pora lydeku per zvejuba istraukdavau. Uzvakar ten buvau, buvo dar vienas spiningautojas, jis is vienos as is kitos puses metem ir abiem visiskas 0. Pasnekejau, daznai zvejojentis jis ten ir jam taip pat pries 2-3 savaites kibimai dingo, padarem isvada kad elektrikai pasidarbavo, nes dar anksciau esu mates kelias zuvis aukstyn pilvais, tarp ju 1 liedekaite.
Konkreciau sita bala http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra
Pries 2 savaites kaip tu sakai baigesi lydekos.xmindax rašė:But malonu jei kas patvirtintu ar paneigtu ar like gyvybingu lydeku Zatysciu karjere. Jau kokios 7 zvejybos visiskas 0, nors pavasari kaip minimum pora lydeku per zvejuba istraukdavau. Uzvakar ten buvau, buvo dar vienas spiningautojas, jis is vienos as is kitos puses metem ir abiem visiskas 0. Pasnekejau, daznai zvejojentis jis ten ir jam taip pat pries 2-3 savaites kibimai dingo, padarem isvada kad elektrikai pasidarbavo, nes dar anksciau esu mates kelias zuvis aukstyn pilvais, tarp ju 1 liedekaite.
Konkreciau sita bala http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra