meskute rašė:edga88 rašė:vakar wexforde is laivo nekas, keletas polaku,ir menkiu pagavau apie 3kg,seip per laiva nedauk zuvies,eholotas rodo zuvy bet nekimba,arba ji nesimaitina tokiu oru ar kaip nzn nes pries dvi sawaites buvo dauk kartu geresnis rezultatas,ir seip visa zuvis seklumose kazkur 8 -15 metru,o kur gyliai 30 metru isvis nieko,o snd buvau blesingtone tai vanduo isvis nerelaus aukscio ,pakrante pavaiksciot be sansu su spiningu,tai susiradau vieta uzmeciau pludine ant krevetes upetakiui,tai per pora valandu nei kliovo,tai tiek,reik laukt airisku oru ir manau viskas atsitaisys
ar esi anksciau ant krevetes upetakiu pagaves??????
zinoma esu,pries sawaite buvau kazkokem netoli belfasto ezeriuky kur upetakiu yra tai per pora valandu tris istraukiau apie 1.5kg,o kitu kokiu 5 kibimu nerealizavau nes nuvaziavau su plonais valais tai leke kabliukai lauk,o blesingtone pora zvejybu ir turejau smagiu su krevete,o tam mokame pruduky aughrime ar kaip jis kur upetakiu yra,tai geriausias masalas yra krevete,o krevete ne ta su usais kaip pasakyt o jau islukstenta balta,lidle berods krepsiukas 4 su kapeikom euru kainuoja,gylio seip didelio nedarau pavirsiui apie puse metro leidziu,seip pabandyk kokioi vietoi kur zinai kad tiksliai ten yra upetakiu,man krevete pasiteisino seip,ir kai prie belfasto buvau tai aplink mete su muselinem su vobleriais tai nemaciau kad kas ka pagautu,o krevete suveike puikiai:)