Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #378392   TukasVS
 03 Bir 2012 08:59
Taigi čia arabai, pas juos pastoviai taip nutinka, kasdienybė čia jų. Jeigu jiem linksma, kodėl mums irgi nepasijuokus? :lol: Pažiūrėkit arabų kitus video, kur jie išdarinėja "stunt'us" be jokių apsisaugojimo priemonių, pamatysit, kad jie visai nušokę nuo proto ir gyvent nelabai nori. :grin:
 #378441   sonca
 03 Bir 2012 15:27
marenas rašė:
savas rašė:Pora upetakiu uz beveik tris eurus :shock: Obozrys - nechocu...
tuom lietuva ir skirias,kainos dydesnes nei vokietijoi,kas valdo ta ir turym mirusia lietuva,
Kada nustosi verkt kaip koks mižnius (atsiprašau, bet jau nebegaliu susilaikyt) kiekvienoj temoj :?: Vietoj rašinėjimo čia geriau eik gaminti transparanto, ir pirmyn mitingo organizuot už geresnę valdžią :)
 #378520   marenas
 03 Bir 2012 21:36
jai tau gera gyvent tokioi susiktoi valstybei ir augynt vaikus gyvenk ir dziaukis.atidavem vaika pedofilams ir viskas gerkles uzciaupe dar guminem kulkom lai pavaro isvis visi apsisyks,ir vel eis i paradus atgymimo diena.man lietuva numyre geguzes 14.as tik kartais primenu zmogam kokioi skylei gyvenam kad nepradetu liaupsint lietuvos koks snobas kad kaip grazu lietuvoi.grazu liko tik gamta
 #378538   sonca
 03 Bir 2012 22:12
marenas rašė:jai tau gera gyvent tokioi susiktoi valstybei ir augynt vaikus gyvenk ir dziaukis.atidavem vaika pedofilams ir viskas gerkles uzciaupe dar guminem kulkom lai pavaro isvis visi apsisyks,ir vel eis i paradus atgymimo diena.man lietuva numyre geguzes 14.as tik kartais primenu zmogam kokioi skylei gyvenam kad nepradetu liaupsint lietuvos koks snobas kad kaip grazu lietuvoi.grazu liko tik gamta
Tai gal gereu Tu emigruok į kokią Anglyję ar kur kitur kur giventi ira saldu ir gera ir niekas mergaitėm ant galvų kaldrytės nemėto ir teismų sprendimų nevikdo :-D
Pasikartosiu: baik vemti per visas temas.
 #378759   marenas
 04 Bir 2012 18:31
sonca rašė:
marenas rašė:jai tau gera gyvent tokioi susiktoi valstybei ir augynt vaikus gyvenk ir dziaukis.atidavem vaika pedofilams ir viskas gerkles uzciaupe dar guminem kulkom lai pavaro isvis visi apsisyks,ir vel eis i paradus atgymimo diena.man lietuva numyre geguzes 14.as tik kartais primenu zmogam kokioi skylei gyvenam kad nepradetu liaupsint lietuvos koks snobas kad kaip grazu lietuvoi.grazu liko tik gamta
Tai gal gereu Tu emigruok į kokią Anglyję ar kur kitur kur giventi ira saldu ir gera ir niekas mergaitėm ant galvų kaldrytės nemėto ir teismų sprendimų nevikdo :-D
Pasikartosiu: baik vemti per visas temas.
o kas is burzuju vygdo tos teismo sprendymus,eik lnk paziurek parduotos televizijos nes ji lietuviu,i tele 3 neikimba nes ne lietuviu yra,aisku geriau pamirskim viska atceit nieko nebuvo,turbut esi is tu zmoniu jai tau gerai tai aplinkinui viskas <nusispjaut>.tokie upiu pakrantes ir siukslina sika kur papuola ir tik apie save galvoja. :liež-uvis aisku as nieko nepakeisiu mazas zmogelis esu,bet ir apsimestinai nesidziauksiu, :e:e gerai gerai pasistenksiu nebeparinti.
 #378847   sonca
 04 Bir 2012 20:41
Tai žinoma aš šiku visur kur tik koją pastatau :-D Tamsta manęs nei matęs nei regėjęs darai tokias išvadas, drąsu vienok. Geriau savo energiją išliek gimtosios kalbos besimokydamas, nei visus aplinkinius parsidavėliais, vagimis ir šiukšlintojais vadindamas. Žinok bus daugiau naudos.
 #378874   marenas
 04 Bir 2012 21:36
sonca rašė:Tai žinoma aš šiku visur kur tik koją pastatau :-D Tamsta manęs nei matęs nei regėjęs darai tokias išvadas, drąsu vienok. Geriau savo energiją išliek gimtosios kalbos besimokydamas, nei visus aplinkinius parsidavėliais, vagimis ir šiukšlintojais vadindamas. Žinok bus daugiau naudos.
matau kad siki, tavo mieste viskas vyko o tu toliau siki ir siksi
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė