Sveik, 2012-05-26,27 šiomis savaitgalio dienomis bandžiau gaudyti Linus.
Penktadienio vakara susiruošiu visą žvejybinę mantą, peržiuriu meškeres, pasiruošiu maisto, nusistatau žadintuvą 5h ryto ir einu miegoti.
Šeštadienio rytas. Kiesta, bet žadintuvas manes neprikėlė

, tai į žvejybą išeinu tik apie 7h. Ėjau į Šaukliškių karjerą, nuėjus į vietą pradžiungu, nes oras nuostabus, kaip užsakytas, labai tinkamas Lynų žvejybai.
Susirades vietą užmetu dvi meškeres ir einu daryti pašaro.
Štai kaip atrodė mano žvejybos vieta.
Padaręs pašaro pašeriu žvejybos vietą. Praėjus pusvalandžiui nuo šerymo pamatau daug kylančiu purslų (burbulų), galvoju pagaliau Lynai atplaukė. Ilgai bežiurint į pludes, pamatau, kad viena pludė neria, kertu ir krante Ešerys, už kokiu 5 min vėl kibimas traukiu į krantą ir žiuriu Raudė apie 200gr, po to vėl du ešerių kibimai, juos taip pat ištraukiu, ištraukęs Ešerius, metu pludę ir jei nespėjus pasiekti dugno, žiuriu plaukia į šoną , galvoju, kad vėl Ešerys, bet ištraukęs žiuriu, kad vėl Raudė kuri sveria apie 200gr. Po šių kibimų praeina tylos valanda, praėjus tylai, aš pakeliu galvą ir žiuriu, kad nebėra vienos pludės, aš staigiai reguoju ir kertu, ir pakirtes jaučiu didelį svorį kuris aršiai priešinasi, mintis viena, kad tik butu Lynas

. Ištraukęs pamatau Lyną

Štai lyno foto su manim.
Padares nuotrauką, vėl laukiu kibimų

, bet kibimų nebebuvo

, apie 11h kibimai baigėsi, taigi ruošiuosi namo, traukiu sietelį, kad nufotografuočiau laimykį,bet pažiuriurėjęs į vidų pamatau, kad kaškokiu budu dingo abi Raudės ir vianas Ešerys, žiuriu, žiuriu ir randu skylę sietelyje, laime, kad Lynas nepabėgo.
Štai likusiu žuvų foto.
Visos žuvys grižta į karjerą iškyrus Lyną, galvoju reikia pasiimti, nes nesu ragavęs šios žuvies, ją persinešęs pasveriu, sverė 520gr, tai didžiausiais mano sugautas Lynas

.
Tai tokia mano žvejyba buvo Šeštadienio rytą.
Sekmadienio rytas. Šį kartą nepramiegu ir išeinu suplanuotu laiku. Prie karjero jau buvau 5h ryto.
Oras vėl buvo puikus, žvejojau toje pačioje vietoje. Užmetu pludę ir skleidžiant kitą meškerę pažiuriu į plude esančia vadenyje, jos ieškau, bet nematau, staigiai imu į rankas meškerę ir kertu ir jaučiu stiprų priešinimasį, išraukiu ir žiuriu Lynas.
Po to užmetu pludę vėl, kitą pludę taip pat ir laukiu kibimų, taip belaukdamas pasidarau lykusį vakarykštį pašarą ir pašeriu, po pusvalandžio vėl aplanko kibimas ištaukiu Ešerys, po 5 min vėl Ešerio kibimas taip pat ištraukiu, ir tada prasidėjo tilos pusvalandis, jam pasibaigus sulaukiau dviejų kibimų, kuriuos ištaukęs džiaugiausi, nes pagavau du Lynus. Šiais kibimai baigiau žvejybą. Kibimai liovesi vėl apie 11h.
Traukių sietą ir nufotografuoju dienos laimikius.
Visas žuvis paleidžiu.Štai kelių žuvų paleidimo foto.
Štai kokia buvo mano žvejyba savaitgali karjere
Na tai IKI kitų kartų, IKI
Ir dėkui už dėmesį.
Vaikysteje norejau buti ,,žmogumi voru'' , bet vaikysteje man įkando žvejys :D :D