Ten trys yra. Apie koki tu kalbi apie ta kur truputi toliau.
Na reiks apsilankyt vel. Siaip Lydeku ten esu pagaves, bet tas buvo senai.8654 rašė:uzvakar vaziavom be problemu, ir masinu ten buna
Cesius !cesius rašė:Buvau nulekes valandai y Triuseliu karj, eseriu nei spakt, niekom nesidomejo, viena lydekaite ~1,3 ant samapalnos ristos muses.
Seniau ten sugaudavau didelių karosų, lynų, gerų raudžių, nedidelių lydekaičių, tačiau po elektrikų reidų (pasak vietinių) ten žuvies nebeliko... tai buvo prieš pora metų... Nemanau kad kažkas pasikeitė per pora metų.. Ten dabar tik maudytis važiuoti8654 rašė:Gal kas gaudot sitam kerjere?
http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra
Kaip laimikiai? Su eseriukais pasportuot tai visai smagu ten, bet kolkas nieko rimtesnio
Ten kur zvejojau,tai net uzrasyta yra ,,slengiu karjerai,, turbut kazka maisai....Zuvelioks rašė:Robas tik dabar tavo pranesima perskaiciau triuseliai ir slengiai beveik taspats tai kiek atsimenu ten karieru nera tai turejai buti triuseliu naujuosiuose arba senuosiuse
duZuvelioks rašė:O kiek ten karieru kartis ne du?
as nelabai suprantu, ka tu tuom nori pasakyti...Zuvelioks rašė:Tai nieko nemaisau) Ten naujieji karierai
Jo,ten yra dar vienas pavaziavus. Niekas ten nera privatizuotas, zmones zvejoja ir as zvejojau.ir su valtelem plaukioja, spiningauja.marenas rašė:na yra uz tu dvieju dar vienas senesnis,hebra a tose dvejose kur aplink nuosavi namai,galim gaudyt nera privatizuoti?
Vaziuok prie betonkes arba Malku ilankos, 15 min ilgiau paminti su dviraciu nuo to karjero....Ignas. rašė:O kur tada būtų galima su dugnine gerai prigaudyti kokiu karšių ar kažko pan. ? Na žinoma ne per toliausiai, nes aš visur su dviračiu :-)