Sveiki, visi biciuliai
Sestadieni ryte gavau pasiulyma su Tadunce prisijungti prie Lioreno,bet tadunce atsisake ir keliavo prie savo upes
As sutikau, nes turejau dideli uzsidegima pabandyti su dugnine meskere
Apie puse 4 atvaziavo mano kolega, viska susidejau ir patraukem link ezeriuko
nuvykus buvo visos vietos uzimtos, kurias zinojo mano kolega

bet jam nekliutis buvo, ieskojom toliau ir suradom visai nieko vietele
Aisku, reikejo Liorenuj ibristi siek tiek zolytes papjaustyti, kad netrukdytu ,o as tuo tarpu irgi netinginiavau, ir valiausi sau vietele krante nes buvo viskas apauge
Praejo kiek laiko, mes issivalem savo zvejybines vieteles. valio
Tada laurynas pradejo maisyti pasara ,as ziurejau net nustebes ir susidemejes kaip, kokia eile, kas darosi
Po pasaro maisymo Liorenas pradejo mane toliau mokyti kaip reikia siokia tokia sistemele uzsiristi gaudant, ir vel as susikaupes stebiu, kas po ko eina nes labai labai idomu yra
Uzriso Liorenas man pirma karta,tada nukeliavom iki mano vieteles ir prasidejo metymas. Liorenas parode apie penkis kartus kaip reikia metyti ,tada as atsisedau ir meginau. visai, sakyciau, kaip pirma karta, sklandziai pavyko metyti
pasiseriau, uzsirisau kabliuka, uzsidejau viena slieka su 2 dzikais. nu metimas
Uzmeciau, uzsidejau bezdzionele ir laukiu. praejo kokios 2 minutes ir bedzionele pradejo sokineti
Uploaded with
ImageShack.us
Atsisukau drebedamas i savo kolega ir sakau jam -gal jau kimba, galiu gal jau kirsti
Liorenas sako, tai aisku. Pasimetes, drebanciom rankom, kirtimas. Lygtai kazkas yra. Valio. laimingas ir istraukiu. ne pats didziausias bet vistiek mane labai pradziugino
Uploaded with
ImageShack.us
Toliau metimas ir ziurejimas i grazia gamta
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Sakau jam sypsokis, bet kazkodel jis piktas buvo
Uploaded with
ImageShack.us
Toliau zvejojam ir traukiam mailiuka, bet vistiek smagu ji traukti man
Ir po kiek laiko mano kolega istrauke grazu eseriuka
Uploaded with
ImageShack.us
sedim toliau, ziuriu i savo bedzione ir vel mano kolega Sako turiu. Visai nieko tokio. As vel priejau prie jo ir issitraukes fotoparata laukiu
Uploaded with
ImageShack.us
Tada vel istrauke maziuka, bet as norejau iamzinti
Uploaded with
ImageShack.us
Atejo vakaras, sedejau ir dziaugiausi kad mano kolegai visai nieko tokios papuole pora
Pasnekojom, jau pradejo temti ir sako reiks jau judeti, po viena uzmetima ir vazuosim
Prikimsau seryklele pasaro, uzsidejau riebu riebu slieka ir 2 dzikuniukus
metimas, sedziu ir ziuriu, kazkodel mano bedzionele pradejo eiti zemyn ir is leto pradejo kilti. sedziu ir nesuprantu
Rankos dreba, sedziu ir galvoju kas dabar. Griebiau meskere ir kirtimas
Atsisukau i kolega, sakau uzkabinau zole, kazkodel niekas nebejuda, o kartais ir pajuda. Stoviu, ziuriu is leto sukasi
Kolega mano sako suk, kazkas yra ir pajauciau kaip suspurdejo smarkiai
Sukau sukau, ir pradejo eiti i zoles, kazkaip nesti i sona, bet vis delto jis, su Lioreno pagalba, pasieke kranta
Stoviu, kojos dreba, laimes, net negaliu apsakyti, kiek buvo
Ir pasirodo, tai pirmasis mano Veidrodinis karpiukas
Uploaded with
ImageShack.us
Fotosesija atlikta, svarstykliu neturejom, bet mano kolega viska zino ir nusimano, tai jis pasake, kad zuvis sveria apie 1 kg
Paturejau rankose, paziurejau i ji, priejau prie kranto ir paleidau ji, nes noresiu kita karta, kad didesnis uzaugtu ir uzkibtu
Uploaded with
ImageShack.us
Paleidau ji ir pradejom ruostis namo. Is tikruju man sita zvejyba paliko daug ispudziu ir tikuosi, kad bus ju daugiau
Labai dekoju Liorenui, kad pasieme mane su savimi
Tai vat, mielieji kolegos, kokie mano ispudziai po pirmos zvejybos su dugnine

Ji man labai patiko ir tikrai noresiu kartoti ir kartoti