Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Na jau, tokio gero ir perspektyvaus grajoko nezinai. Ana sezona trimitavo per visus puslapius, kad jis vertas butu pakviestas. Siais metais berods buvo i kazkoki isplestini itrauktas, bet dabar ziuriu nebeliko.
nu nezinau .. priekis toks nekoks ....Songaila, Klimavicius ir visi centriukai .... manau KAtelyna gersnis nei Klimavicius si sezona .. is krastu nelabai kas pacentruos esant reikalaui - nu nebent Songaila, bet tai senis jis ja ...
Na mane kai kas nustebino sitam sarase, kai ko pritruko, kai ko manau neturetu buti. Bet nesvarbu, leiskime treneriui dirbti, o paskui matysim kas is to gavosi. Galesim pakarti arba paslovinti Bet tiesa pasakius, sarasas mane gerokai nustebino
Galime ir Donata suprasti, kad bent minimaliu garantiju nori. Kita vertus reiskia, kad nelabai savimi pasitiki, man atrodo, kad jis drasiai turetu prasimusti i pagrindini dvyliktuka. Kaip bus pamatysim tik tikiuosi, kad per ozius abiejose pusese neliksim be tikrai rimto zaidejo.