tai ir Bent minnow reiktu neuzmirst...Fabai rašė:Atvesime i LT ir normaliai isbandysim

Create your fishing style
tai ir Bent minnow reiktu neuzmirst...Fabai rašė:Atvesime i LT ir normaliai isbandysim
VGK laidos paskutines namatei ? crankai, pasirodo, nepelnytai nuvertinti ir del tvicingo psichozes uzmirsti lydeku zudikai. taip kad tas antrasis perspektyvus matyt.Danielius rašė: ar kibtu kas nors
o cia gerasEvaldas Z rašė:crankai, pasirodo, nepelnytai nuvertinti ir del tvicingo psichozes uzmirsti lydeku zudikai. taip kad tas antrasis perspektyvus matyt.
Sesers vyras juokiasi, kad aš su "pagaliukais" gaudau. Jis velkiaudamas gaudo su "storuliukais" ir laimikiais nesiskundžia. Tiksliau - kai sugauna kokias 2-3 vnt - tada skundžiasi. O šiaip 5-10 galima sakyt standartas ...Evaldas Z rašė:crankai, pasirodo, nepelnytai nuvertinti ir del tvicingo psichozes uzmirsti lydeku zudikai
Bent jau geguzes pradzioja beviltski tie crankai Liepojoje. R. Ramonas tris dienas mirkino crankus pries laidos filmavima(zinau nes pas buvau dvi dienas ten). Lydekos eme pasyvius gaidingus ir minnow(25vnt. :D) Kiek mes meteme YZ SS minnow ir YZ harfcore 0, tai nei vienos lydekos nepagavome. Zinoma visa diena droziant tai ymanoma pagauti ir ant cranko, bet lavoneliai daug geriau dirba.SauliusM rašė:specialiai makaules laida paziurejau dabar (nors nepamenu pries kiek metu ziurejes paskutini syk buvau) apie tai kaip galima is naujo atrast amerika.
tai man kilo du klausimai. pirmas tai kuriai butent zveju grupei skirtos jo laidos nesupratau visai, o antras tai jis tuos savo melynus polaroidus ant snukio nors karta buvo uzsidejes ar tik ant kepures visa laik nesiojasi. nors is principo su melynu kranku tai derinasi
taigi sakau, matyt sandelys pilnas :D Kaip pareklamavo nezacipleikas blizges, tai net is Romados visas isslave :D Pas mus reklama visagale :DSauliusM rašė:ne nu as tai tu cranku gal taip nenurasineciau. gaudau ir normaliai ir YZ 3D flat cranku, ir YZ hardcore shadu, ir grifonu megabasiniu. rapalos shad rapas, fat rapas klasika ir salmo hornetai irgi... nematau as cia nieko nuostabaus tame. tik vat man keista kaip zmones is to sugeba ale kazkokia naujiena padaryt ir is naujo amerika atrast. tai vat man ir kyla klausimas kuriai cia zveju grupei tie crankai tokia jau naujiena yra.
jei desi skelbima, tai prie koto, dovanu pora rapala cranku pridek(geriausia butu su melyna nugara) ir pamatysi paims :DDDDSauliusM rašė:tai mazu reik is naujo idet skelbima kad crankbaitini kota parduodu. ar gal dar palaukt kol alergija paumes, tai dvigubai brangiau parduosiu
neturiu tokiuMenke rašė:geriausia butu su melyna nugara
Jie nori parduoti kota, teks pirkti RapalaSauliusM rašė:neturiu tokiuMenke rašė:geriausia butu su melyna nugara
Juokai juokais, bet RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku. Nemanau, kad šita klasika nedirba ir dabar, nes ne vienas rimtesnis gamintojas (ir "handmakeriai" ) neapsieina be šito "storuliuko"Menke rašė:...Jie nori parduoti kota, teks pirkti Rapala![]()
![]()
![]()
![]()
fat rap 5 man senais laikais kai dar Kaune gyvenau buvo Nevezio lydeku zudikas...Rapolas rašė:Juokai juokais, bet RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku. Nemanau, kad šita klasika nedirba ir dabar, nes ne vienas rimtesnis gamintojas (ir "handmakeriai" ) neapsieina be šito "storuliuko"Menke rašė:...Jie nori parduoti kota, teks pirkti Rapala![]()
![]()
![]()
![]()
Taip, šituos. Penketukas mažiau efektyvus man asmeniškai buvo, bet su septintuku (tigriniu) oi kiek lydžių "išdresiruota"... :D.Xrapas rašė:Šituos turi omeny?:...Vežiojuos vieną 5- uką jau n metų po ežerus, bet kolkas niekam įpiršt nepavykoRapolas rašė:... RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku...
bliamba, tu gal ekstrasensas? ka tik i privata tau parasiau, bek skaitytXrapas rašė:O kaip dėl Risto Rap
Risto Rap-ą aš kaip ir tu Fat Rap-ą ilgai vežiojaus "čemodane" ir niekam neįsiūliau, nors aišku, kad tai teisingas modelis (bet per mažai jam dėmesio skyriau). Kaltas greičiausiai dėl to Super Shad Rap-as (keturioliktas), kuris be konkurencijos buvo geriausias velkiaujant.Xrapas rašė:O kaip dėl Risto Rap, DT?
Man visi "laibi" rapalos dirba be problemų, labiausiai nusipelnę ko gero visi Shad Rapai, o ant tų "rubuilių" kibimai geriausiu atveju labai jau "epizodiški"
Aš ne ekstrasensas - Xrapo privato neperskaitau, tai prašyčiau rašyti viešai...SauliusM rašė: bliamba, tu gal ekstrasensas? ka tik i privata tau parasiau, bek skaityt