Tadai ar nepaspringsi seilėm, besidrabstydamas šventumo vėmalais per visas temas.
BR sonca
Kaip skonis?Tadunce rašė:Ragavęs aš tos žuvies
mano vaikystės kaimukas, dabar vapšie nusiaubs ir taip elektrikų alinamą užtvanką,o kalbant apie karpius ten jie, o ypač tokie, jeigu ką nekimba ir nuo seno žinoma kaip tokius pagaunaEvaldas Z rašė:http://www.alfa.lt/straipsnis/14552679/ ... -15_19-28/
Nuo kada meškerės kokybė rodo, žvejys murzius ar ne ??? Turiu draugų, kurie kaime gyvena, įrankiai "toli iki elito", bet juos vadinu Žvejais iš didžiosios raidės, nes jie tokie ir yra.Tadunce rašė:Vegy, atrodo forumo senbuvis, o užkliuvo murzius, kuris, forume taip pat suprantamas, kaip feederastas, o meškerė iš kadagio šakos, tai tikrai nelabai švariai atrodo
Čia tavo problemos ar to žvejo problemos ? Kam perši savo nuomonę ? Taisykles jis pažeidė ar ne ?Tadunce rašė:Tokių žuvų ėmimo niekada nesupratau ir nesuprasiu
Mes kalbam apie Lietuvą. Su Lietuvos taisyklėmis. Pradėsim žiūrėt kas užsienyje - prieisim iki to, kad Australijoje (ar kur te ?) negalima paleist karpio. Kodėl žiūri užsienį / kemši savo nuomonę čia, Lietuvoje ??? Kuri taisyklė leido tau tokius žmonius murziais vadint ?Tadunce rašė:juolab, kad užsienyje galioja limitai "iki"
Kartais namo žuvies parnešu. Kartais - ne (nė vieno upėtakio neragavęs, 1 kiršlį suvalgęs, kai spec. gaudžiau karpius - visus paleidęs). Nuo to niekas nekalba (arba nepastebėjęs, arba man nesvarbu) koks aš geras ar blogas žvejys. Ne dėl kaimynų kalbų gaudau.Tadunce rašė:Kas iš to, jei imčiau viską, prikiščiau pilną šaldiklį, bet vistiek dar imčiau, kaimynam duočiau... Ot visi kalbėtų, kad a**enas žvejys esu.
Mano žodžiai, tik SauliusM kelis kart juos pacitavęs buvoArvidys rašė:Kažkas dar labai gerai buvo forume parašęs: "Jei sau susikuri aukštesne kartele tai netaikyk jos visiems!" Gal ne žodis žodin, bet panašiai.
Vegy, neisizeisk, bet parasei tipiska dar tarybu laikais isugdyto kareivelio nuomone. Musu kartos beda, kad ugde is musu tik paklusnius kareivelius, kurie moka uoliai vykdyti taisykles, taciau sunkiai suvokia, kad taisykles, kokios jos bebutu, tera kazkieno kito sugalvotos bei primestos, ir tas kitas net nebutinai vertas pagarbos. Labai tikiuosi, kad naujoji, Tadunces atstovaujama, karta nebus tik paklusnus kareiveliai, o bus tie generolai, kurie pakeis zaidimo taisykles. Jei jau einam i Vakaru Europa - reikia eiti visose srityse, nes kai musu vandens telkiniai bus dar labiau nualinti - is zveju tapsime mezgejais...... ir nereikia tik dabar pradet viskuo kaltinti brakonierius, nes tai jau nebejuokinga.....Vegys rašė:Mes kalbam apie Lietuvą. Su Lietuvos taisyklėmis. Pradėsim žiūrėt kas užsienyje - prieisim iki to, kad Australijoje (ar kur te ?) negalima paleist karpio. Kodėl žiūri užsienį / kemši savo nuomonę čia, Lietuvoje ??? Kuri taisyklė leido tau tokius žmonius murziais vadint ?
Tokie dalykai man norom nenorom asocijuojasi su Intelligent design. GražuEvaldas Z rašė:http://burgspatz.wordpress.com/2012/03/ ... -freiberg/
press rašė:Žvejo baisiausias košmaras susapnuoti kaip žmona pardavė visus jo žvejybos įrankius už tą kainą, kurią jis jai pasakė.