Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kas, kur, ant ko šiuo metu kimba ir kt. aktuali informacija
 #370744   saulux
 08 Geg 2012 18:58
Noriu isigyti metini leidima zvejoti Nemune, Neryje ir Nevezyje Kauno ribose. Kiek zinau sios upes priklauso LMZD ir reiketu vaziuoti i Misko g. bet kaimynas sake jei ten pirma kart nueisiu tai mane uzregistruoja ir tik po puses metu gausiu ta leidima? Kokia ten politika yra istikruju? ar imanoma internetu isigyti leidima butent siuose telkiniuose? I misko g nuvaziuoti nera galimybiu nes velai baigiu darba ir turiu iseigine tik sekmadieniais, o ten tikriausiai jau niekas nedirba...
 #370757   shelwius
 08 Geg 2012 19:40
saulux rašė:Noriu isigyti metini leidima zvejoti Nemune, Neryje ir Nevezyje Kauno ribose. Kiek zinau sios upes priklauso LMZD ir reiketu vaziuoti i Misko g. bet kaimynas sake jei ten pirma kart nueisiu tai mane uzregistruoja ir tik po puses metu gausiu ta leidima? Kokia ten politika yra istikruju? ar imanoma internetu isigyti leidima butent siuose telkiniuose? I misko g nuvaziuoti nera galimybiu nes velai baigiu darba ir turiu iseigine tik sekmadieniais, o ten tikriausiai jau niekas nedirba...
nepilnai per mėn. padarys, dirba jie iki 5val darbo dienom.
 #372457   Arvidys
 14 Geg 2012 14:37
Iškilo man klausimų dėl leidimų '''bum Turiu aš tą žvejo bilietą metinį už 50Lt. Bet kaip man sužinot ar jo užtenka ten, kur aš žvejoju? Užėjęs i tinklapį www.mžvejyba.am.lt, kur telkiniai ir upės duotos su nuomininkais ir taip toliau. Ir vienu žodžiu tokių upių, kur aš žvejoju neranda! Jei nusistatau Rajoną pro kurį jos teka irgi nėra jų srašuose... Tai kaip man po velnių sužinot kokio popieriuko man reikia ten gaudant? Taip pat kitas klausymas: Jei rajono MŽD išsinuomavusi atkarpą upės pvz: Šventosios tai nuo kur iki kur ta atkarpa ir duomenų nėra... O jei aš gaudau šventosios intakuose (myžupiuose) tai man reikia leidimo kaip ir Šventajai ar jau nereikia? Ir jei nereikia tai iškur žinot ko man reikia ten? Krč dabar supratau ko čia visi stradalina dėl tų leidimų... Tai kad sistema vapše idijotinė! :-niak'
 #372625   saulux
 14 Geg 2012 20:19
Nuejau sendien Kaune i misko g metini leidima isigyt. Nevezyje, Nemune, Neryje 80lt ir Pajiesio uztvanka +15lt. Vos nenugriuvau :mėlynvarla cia dabar tokias kainas uzkele ar visada buvo tokios? Klausiau del zvejo bilieto, sake per 3 men padarys :?
 #372641   vyrgaz
 14 Geg 2012 20:43
Pasižiūrėjau dabar savo leidimą- pernai ėmiau Nemunui ir Pociūnų tvenkiniui- 30 Lt..Prieš du metus į visas balas- 64lt..Tai dabar turbūt upės po 27 lt, o tvenkiniai po 15..Šiaip keista, kad upes dar laiko, nors, daugiau nieko rimto ir neturi..Vat, Kėdainių MŽD atsisakė Nevėžio, tipo netikslinga žuvinti, bo žuvies gi nepririši, ir tvoros ant rajono ribos neužtversi..Ale tvenkinių jie turi.. :shock:
 #372749   shelwius
 15 Geg 2012 08:01
saulux rašė:Nuejau sendien Kaune i misko g metini leidima isigyt. Nevezyje, Nemune, Neryje 80lt ir Pajiesio uztvanka +15lt. Vos nenugriuvau :mėlynvarla cia dabar tokias kainas uzkele ar visada buvo tokios? Klausiau del zvejo bilieto, sake per 3 men padarys :?
nesąmonė, pas tave gal buvo nepratęstas kelis metus ? į 50 lt suma va kas dabar telpa :

Paveikslėlis
 #372760   Rapolas
 15 Geg 2012 09:16
shelwius rašė: nesąmonė, pas tave gal buvo nepratęstas kelis metus ? į 50 lt suma va kas dabar telpa...
Gal antrą pusę gali "nufotkinti" ir įdėti ?
 #372766   shelwius
 15 Geg 2012 09:41
Rapolas rašė:
shelwius rašė: nesąmonė, pas tave gal buvo nepratęstas kelis metus ? į 50 lt suma va kas dabar telpa...
Gal antrą pusę gali "nufotkinti" ir įdėti ?
antroj pusėj nieko nėr įdomaus, tik lentelė kurioje galima pasižymėti pagautas žuvis (žvejo megėjo biliete) + dabar dar duoda leidimą, kurime viskas tas pat surašyta...
žvejo megėjo bilietas su antra puse tamstos pageidavimu :

Paveikslėlis

Paveikslėlis

+ už tą pačią kainą išduotas atskiras leidimas, kuriame viskas tas pat kaip ir žvejo biliete:

Paveikslėlis
 #372768   hipy
 15 Geg 2012 09:50
tai dabar man susidaro ispudis, kad kaina ten pagal snukeli nustato... patikai - imk pigiau, nesiskutes - nulups paskutinius triusikus pagal maksimalius ikainius...
 #372769   shelwius
 15 Geg 2012 09:53
hipy rašė:tai dabar man susidaro ispudis, kad kaina ten pagal snukeli nustato... patikai - imk pigiau, nesiskutes - nulups paskutinius triusikus pagal maksimalius ikainius...
bet juk oficialiai kainos nustatytos + išrašo sąskaitą faktūrą... Gal kai pirmą kartą daraisi priskaičiuoja už viską atsikrai...
 #372995   dainiuška
 15 Geg 2012 20:13
Visų pirma reikia įsisamoninti, jog yra du skirtingi dalykai: tai Žvejo Bilietas ir Žūklės Leidimas (rašau iš didžiųjų raidžių, kad būtų lengviau atskirti :lol: ). Su Kauno ŽD, jeigu tikėti Raupsuotojo informacija, yra sekančiai: arba tampi jų draugijos nariu ir gauni Žvejo Bilietą, kartu su juo įgydamas ir Žūklės leidimą (tokiu atveju Žūklės Leidimas į jų nuomojamus telkinius kainuos gerokai pigiau), arba perki Žūklės Leidimą nebūdamas jų ŽD nariu (tuomet jau galios kitos kainos, su sąlyga, kad Žūklės Leidimas į vieną vandens telkinį negali kainuoti brangiau kaip 50 litų metams, 20 litų mėnesiui, 5 litų dviem paroms).

Naujai įsigyti ir gauti Žvejo Bilietą iš Kauno ŽD galima dviem būdais:

a) Rašomas prašymas ir jis svarstomas per valdybos posėdį (užtrunka 1 - 3 mėnesius). Dar reikalingos 2 nuotraukos. Šiuo atveju žvejas priskiriamas prie bet kurio būrelio atsitiktinai.
b) Gaunama raštiška pasirinkto būrelio (čia būsimo žvejo ir to asmens asmeninis bendras susitarimas) rekomendacija, kuri pateikiama draugijai, o vėliau viskas tas pats.
Stojamasis mokestis - 25 litai + 2 litai už bilietą.

Turint Žvejo Bilietą visi Kauno ŽD priklausantys vandenys (Nemunas, Neris, Nevėžis, Lampėdis, įvairūs tvenkiniai bei kt.) jums kainuos tik 50 litų.

Nesant draugijos nariu ir neturint Žvejo Bilieto analogiškas mokestis bus 150 litų už visus Kauno ŽD nuomojamus telkinius.
 #373085   Vegys
 15 Geg 2012 21:26
saulux rašė:Man toki israse ir apiplese :!fig! http://imageshack.us/photo/my-images/707/p5151049.jpg/
Geros pareigos "Vyr žūklės žinovas" :-D
vyrgaz rašė:Da nu i ... tokias kainas.. :shock:
"Da nu ..." ne kainas, o sistemą ir ŽD ... Nesąmonė :mėlynvarla Norėdami padidint Kauno ŽD narių skaičių, parduoda jiems pigiau ...Kaip kitaip jie įrodys, kad yra reikalingi ?
 #373096   sonca
 15 Geg 2012 21:45
Na ir ką dabar daryt :?: Tokių pinigų aš jiems tikrai nemokėsiu, o stot į tą šašarškino kontorą tikrai nėra jokio noro, o ALIS sistemoje Kauno ŽD telkinių dar nėra, taigi susimokėt pitaką prieš žūklę irgi nėra galimybių. Įdomu kada nebenuomos upių :?: Lygtais šnekėjo kažkas, kad upių ruožų nebenuomos.
 #373097   Bratka
 15 Geg 2012 21:46
saulux rašė:O jei mane pagautu be leidimo zvejojant? kokia baudos uz tai? konfiskuoja meskeres?
Ziurint ant ko ir kaip uzsirausi,konfiskuoti gali...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė