turiu ir aš, bet man anas nelabai...vk rašė:Xrapas dar tokį pribambasą turi, tik nežinau ar naudoja:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-GUtyWTpLb0
turiu ir aš, bet man anas nelabai...vk rašė:Xrapas dar tokį pribambasą turi, tik nežinau ar naudoja:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-GUtyWTpLb0
Nenaudoju, nepatikovk rašė:...tokį pribambasą turi, tik nežinau ar naudoja...
dar buna visokiu teptuku vamzdeliu ir t.t. O ten gerai susideda yvairus pavadzhiai- dzerkiniai kas be ko ir tie troseliniai/volframiniai (kol nenaudoti) tvarkingai sugula ir nesiraizgo...
as tai analogiskus kaip Vitolis idejo vamzdelius naudoju, tik ne nuo grazteliu o tuos kur buna atsargines fyderiu virsunes sudetos ar kai kurios firmos savo pludes, ta prasme vaglerius, i tokius sukise buna... turiu skirtingu ilgiu pprisipjoves. ir pagal liemenes kisene, kad tilptu visokie ale tvicminoskem pavadziai ir ilgu 40cm vamzdeliu kur dzerkam jau.Taacis rašė:dar buna visokiu teptuku vamzdeliu ir t.t. O ten gerai susideda yvairus pavadzhiai- dzerkiniai kas be ko ir tie troseliniai/volframiniai (kol nenaudoti) tvarkingai sugula ir nesiraizgo...
Irgi sukau galvą, kaip apsaugot vienadalį 7 pėdų spininginį kotelį. Čecholą iš storo brezento pasiuvau iškart, o tūbą pamėginau pasidaryti iš namie buvusio 50 mm elektros instaliacinio vamzdžio. Didžiausias žiedukas gavosi išorėj, bet turi papildomą apsaugą, nukentėt neturėtų.Vitolis rašė:Spinas viendalis?
O didžiasai žiedelis lenda į tokio mažo skersmens šūdvamzdį? Matau jau kad sunkiai, nes tą poroloninį indėklą perdrėskei pusiau...Reikėjo rinktis 75mm skersmens vamzdį ir būt nereikėję pjaustyt tos izoliacijos kur sukišai į vidų. Tada būtum apsaugojęs visą blanką...
tik aisku kaip jau linkaz rase, tu pigesniuju plastmases kokybe tai akivaizdu, kad ne ta kaip meiho...Marius1 rašė:Taip, aš ir kalbėjau apie didesnes su lankstais ir normaliom spynom, deja mažesnių pigių irgi matyt neteko
normalios tos norfines, tik kad dydeles .henyte rašė:Dekui, supratau... Reiskia negalim tu uz petaka-cirika pirkt nes plastmase blogesne, ar lankstas luzt gali... Man matyt paprasciausiai sekasi su ta pigiena...
Štai tokias. Po 19lt. Dvipuses.SauliusM rašė:tai tokias ar panasias? nes panasiu tai as belekiek daug kur mates, bet tokiu tai ne.
ta tai as zinau. Gal siek tiek perdaug sarkastiskas esuAiris rašė:normalios tos norfines, tik kad dydeles .