Vis neprisiruošiu, jau kelinti metai, iš naujo atrast sukres
Tiesiog ranka nebekyla, kai yr daug geresnių masalų. Žinoma upėj, Šapalui, Upėtakiui, Kiršliui įpatingai, pasiūlau visad
Bet Ešeriui, Lydekai,
O Starkiui 

NuSenjoras rašė:Kertu lažybų, kad 8 iš 10 atvejų (gal ir visus 10) su besisukančiomis blizgutėmis apgaudyčiau bent kur, bent kurį "vobleristą".
Tai sakau visiškai rimtai, be jokios ironijos.
vobleris zymiai grazesnis ir brangesnis, sukres kolekcionuot nelygisTaacis rašė:...vobleriu kolekcininkai atsakys?
Murzių, runkelių - tą norėjai pasakytSauliusM rašė:sukres kolekcionuot nelygismuziku uzsiemimas...
Be jokios aronijos... :DSenjoras rašė:Nežinau, ko jūs visi dėl tų voblerių alpstat. Gal todėl, kad jie tikrai gražiai pagaminti ir panašūs į tikras žuveles. Bet tai nėra patys geriausi masalai. Kertu lažybų, kad 8 iš 10 atvejų (gal ir visus 10) su besisukančiomis blizgutėmis apgaudyčiau bent kur, bent kurį "vobleristą".
Tai sakau visiškai rimtai, be jokios ironijos.
Galėjai ir x-70 pasiimt, normaliem ešeriam dar skaniau sueina nei mažesnis brolis.Evaldas Z rašė:beje, va naujokiu porele, kuri papilde gretas dirbsianciu jau mineto uzsibrezto tikslo linkme.
Sauliau, jei dar pasidalintum spalvinimais, kurie pasiteisino, būtų išvis fainaSauliusM rašė:man kolkas pries eseriu tvicingo lyderiu tai rigge 7F
aisku jei daug mielaciau noris pritvicint tai tada gal duel stoop 5cm. o rigge 7F tai ta prasme eseriam o ne eseriukam.
nu man tai dirba ta spalva...Jurginas rašė:Nu jau stoopo tai čia kažkokią nesąmoningą spalvą parodei. The best of the best yr EGBL.
nu 65 pointeriukas pas mane nuo rigge 7F kelis kart sausai i kaulus yra gaves.... o vat atvirkscio varianto kazkaip neatsimenu. x-70 nepatiko man bo baisiai lengvas ir hrenovai uzsiimetaDainiusM rašė:O man eseriam labiausiai grodavo pointeriakas 65...aisku ir x-70 ir rigge 70 ir visa eile kitu...
O man- Yo-Zuri Jerkbait minnow JB65 sp NAR spalvos...DainiusM rašė:O man eseriam labiausiai grodavo...
Xrapai, gal turi omeny Yo-zuri Hardcore Jerkbait JB-65SP tas su magnetukais?Xrapas rašė:O man- Yo-Zuri Jerkbait minnow JB65 sp NAR spalvos...DainiusM rašė:O man eseriam labiausiai grodavo...
Ar geriausia- nežinauFuksas rašė:... Jei reiketu isrinkti geriausia rigge kopija, kas tai butu?
Supratau. Savo vobleriuomene dar tik formuoju, bet pirkiniu sarase StrikePro JL120SP jau esu itraukes, kaip ir Challanger XE - 076B is Straiku. Ka tik gavau Yo zuri Sashimi Shad FW SP, tai tie kusplaukiukai ne veslus, tai paliksiuXrapas rašė:Ar geriausia- nežinauFuksas rašė:... Jei reiketu isrinkti geriausia rigge kopija, kas tai butu?, bet StrikePro JL120 sp irgi gaudo...kainuoja 12- 14 Lt.