ruginukas rašė:kaip matau ir daugumai, ir man yr teke susdurt su "kirstuku" kibimuvienu rozu po "kirstuko" nuejimo "su viskuom", taip sakant, netoli tos vietos buvo "issivertimas"
tai dabar mislinu kas cia galejo but
fotkinau su teleponu tai foto kokybe mazuma nekokia gavos
vietos negaliu isduoti, nes paskui kaip zinot ... korespondentai ir t.t.
![]()
jo, sitas porusis tai ziaurus yra toks...Icis rašė:tėtis sakė kad šitas padaras nuotraukoje vadinas čiupakabra
Iščiulpia visus pinigus iš piniginės ir sąskaitų, prisėja žilų plaukų ant galvos ir suėda gyvenimą.
As vis suku galva,ko ta pabaisa labai jau retai kas nors pamato,o cia pasirodo pele kazkokia...einu vaikui pasakyt,kad pabaisu nebunasonca rašė:O Nesė irgi kirstuko porūšis tik gyvena Škotijoje
:DD Naglasis margasis kirstukas. Gerai priesinosi? Kelis nagluosius kirstukus turejes buvau bet kaip visada... nei zvyno nei uodegosp.arturas rašė:pagaliau pagautas
Gal geriau graziai ir, tegu atleidzia zvejams ilga liezuvi, kad ir pasakiskai, pasipasakojam apie savo sutiktus "nagluosius kirstukus", o ne kraunam "N" kartu matytas foto is neto su kvailesniais komentarais, nei originale buvo.makaulė rašė:tai tokia zuvis kurios dar niekas nepagaves.Buna taip,vedi vedi masala,tik kirst,kirst per nagus,bet nepagauni,neykerti,va butent cia jis.Taip pat ir su feederiu galiukas dilin dilin,kerti y nier.Gal visdelto jyji mate kasnors?
jau uzaugo ir eme medziotiarkyfa rašė:ruginukas rašė:kaip matau ir daugumai, ir man yr teke susdurt su "kirstuku" kibimuvienu rozu po "kirstuko" nuejimo "su viskuom", taip sakant, netoli tos vietos buvo "issivertimas"
tai dabar mislinu kas cia galejo but
fotkinau su teleponu tai foto kokybe mazuma nekokia gavos
vietos negaliu isduoti, nes paskui kaip zinot ... korespondentai ir t.t.
![]()
gali būt kad tai Kikivara