ne nu, cia tai virsune... juk visai neseniai dekavojai, kad gerai patariau, o dabar jau vsio?...bobis rašė:tai jau tikrai. Nuo tavo tikėjimo ar netikėjimo absoliučiai nieks nepriklauso, tu netikėjai ir kad Chelsis gali laimėti
o tu ysivaizduoji,kad nuo tavo priklauso?bobis rašė:tai jau tikrai. Nuo tavo tikėjimo ar netikėjimo absoliučiai nieks nepriklauso, tu netikėjai ir kad Chelsis gali laimėti
čia aš ne tau rašiau, Vava, o Donasssss.Sorry...vava rašė:ne nu, cia tai virsune... juk visai neseniai dekavojai, kad gerai patariau, o dabar jau vsio?...bobis rašė:tai jau tikrai. Nuo tavo tikėjimo ar netikėjimo absoliučiai nieks nepriklauso, tu netikėjai ir kad Chelsis gali laimėti
ką aš įsivaizduoju, čia neskelbiu niekados. tą žino nebent lošimo bendrovėsDonasssss rašė:o tu ysivaizduoji,kad nuo tavo priklauso?bobis rašė:tai jau tikrai. Nuo tavo tikėjimo ar netikėjimo absoliučiai nieks nepriklauso, tu netikėjai ir kad Chelsis gali laimėti
ka tu cia garuoji? Cia zmones savo nuomone issako ir tiek. As rezultatu nespelioju,kaip ir visi issakau ka galvoju ir kolkas isvis neprosali,vat jei barsa nebus finale tada busiu pro sali pavares.bobis rašė:ką aš įsivaizduoju, čia neskelbiu niekados. tą žino nebent lošimo bendrovėsDonasssss rašė:o tu ysivaizduoji,kad nuo tavo priklauso?bobis rašė:tai jau tikrai. Nuo tavo tikėjimo ar netikėjimo absoliučiai nieks nepriklauso, tu netikėjai ir kad Chelsis gali laimėti![]()
![]()
O tu skelbi, ir vis pro šalį ir prošalį