Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #362960   vava
 16 Bal 2012 22:17
Ramekas, o tu pabandyk nueit pas Ramona i parduotuve, sakyk, paimciau kokius 10-15 kg kokybisko pasaro (nes juk sunaudosi tiek tikriausia..). Ir paziurek, ka tau pasiulys. Nes juk ima prekes jie vieni is kitu, mainosi. Tai, eilini kart kazka siusdamas is Vilniaus, prikabintu tavo pasaru.
Nu, as bent taip pabandyciau padaryt....
 #363023   Rapalas
 17 Bal 2012 08:23
O man asmeniskai gutkieviciaus irgi prastas pasaras, o va mondial f powermix melynuose maiseliuose, ir jis tikrai nebrangus, elektroninei 6 litu nesiekia, tai geras jaukas, zuvis tikrai reaguoja i ji. O pirkti dynamite baits kai reikia 5-7 maiseliu po 17Lt pirkti tai nekas.
 #363459   Guru
 17 Bal 2012 22:04
Rapalas rašė:O man asmeniskai gutkieviciaus irgi prastas pasaras, o va mondial f powermix melynuose maiseliuose, ir jis tikrai nebrangus, elektroninei 6 litu nesiekia, tai geras jaukas, zuvis tikrai reaguoja i ji. O pirkti dynamite baits kai reikia 5-7 maiseliu po 17Lt pirkti tai nekas.
mondialas ir supermixas ir powermixas išbandyti ir tikrai veikia. Bent jau man :)
 #363531   vava
 18 Bal 2012 07:43
Guru rašė:
Rapalas rašė:O man asmeniskai gutkieviciaus irgi prastas pasaras, o va mondial f powermix melynuose maiseliuose, ir jis tikrai nebrangus, elektroninei 6 litu nesiekia, tai geras jaukas, zuvis tikrai reaguoja i ji. O pirkti dynamite baits kai reikia 5-7 maiseliu po 17Lt pirkti tai nekas.
mondialas ir supermixas ir powermixas išbandyti ir tikrai veikia. Bent jau man :)
kur perki? reiktu gal pabandyt :roll:
 #363562   Antas
 18 Bal 2012 08:39
zvejys.lt yra, ar tik ne is ju ir buvau pirkes. http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... gory_id=45

apie pasarus still.
vis ziuriu, kad romadoje yra pasarai still ( kai suteikia 20 proc nuolaida - tai kaina smagi pasidaro), o ten vyduje kaip voratinklis, kazkokie siulai, bet ziuriu, kad data galiojimo virs metu - nepasenes. Buvau gariunuose tokius pacius paimu - nera jokiu siulu, voratinkliu, visas jaukas grazus. maiseliai pas abu hermetiskai uzdaryti. Be to romadoje pas visus still tie siuliai yra, isskyrus pas profesional nera, kur po 1 kg ir visokiu spalvu.
situose matosi siulai - voratinkliai http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3482 ir kitoje pakuoteje - papildas ,toks melynas berods maiselis, sveria 0.65 kg.

Gal kas zinot ar specialiai cia taip padaryta, tipo ingridientas ar jau isimetes kaz kas i tuos pasarus, gyvuneliu jokiu nesimato (perziurejau visa turini).
 #363613   Edmis
 18 Bal 2012 09:57
Ten ne voratinkliai,o kandziu lervu siulai,ar kaip cia pavadint.Zodziu lerva susisuka i tuos,kaip voratinklius,o kai issirita,pragrauzia pakeli ir isskrenda.Pasiziurek,dauguma pakuociu su smulkiom skylutem.Tie Romadiniai pasarai pastoviai kirminu sugrauzti. ..ir beveik visi.Neipatingas malonumas tokius pasarus maisytis.
 #363630   Antas
 18 Bal 2012 10:58
Edmis rašė:Ten ne voratinkliai,o kandziu lervu siulai,ar kaip cia pavadint.Zodziu lerva susisuka i tuos,kaip voratinklius,o kai issirita,pragrauzia pakeli ir isskrenda.Pasiziurek,dauguma pakuociu su smulkiom skylutem.Tie Romadiniai pasarai pastoviai kirminu sugrauzti. ..ir beveik visi.Neipatingas malonumas tokius pasarus maisytis.
tai pasaru kokybei ka nors duoda? gal zinai. Jei lieka tokios pacios kokybes, tai gerai, jei isimaiso smirdanciu medziagu - baido zuvis - tada nieko gero. ....
 #363652   Rapalas
 18 Bal 2012 12:18
kur perki? reiktu gal pabandyt :roll:[/quote]

Vava imk zvejys.lt svetaineje, jei pakalbesi su Marium, tai gal dar ir nuolaidele gausi 20%, tada pasaras gaunasi be siuntimo 4.8 lt vienas kg, uz veikianti jauka ner nieko geresnio :D Tik reikia jau pirkti daugiau kad apsimoketu siuntimas.
 #363730   senelis
 18 Bal 2012 15:53
vava rašė:seneli, o tau tas Mondial kaip? gerai dirba?
Tai kad as dar nebandziau :roll: Jis su sensas turetu maisytis,tai kaip baze naudot galima,turbut.Na pasiemiau ir "lynas-karosas" to Mondial-F, tai galima bus isbandyt per darbo zmoniu svente ;-)
 #363875   Guru
 18 Bal 2012 21:05
vava rašė:
Guru rašė:
kur perki? reiktu gal pabandyt :roll:
Salmo Oze maciau, pas seni Justiniškių Norfoj apačioj pirkęs, bet pastaruoju metu kai traperi perku tai nezinau ar tures jie.
 #363906   Vaidotas
 18 Bal 2012 21:45
Romadoj tas stil pastoviai su kandžiais, suplėkęs :-ug nusipirkęs buvau kelis kg buvau, visas kandžių suėstas, kvapo jokio, pinigai į balą.

Kokios ir kur sietų kainos jaukui Vilniuje? laureoloj sensas maciau, 75 lt, tai su kibiru turbūt...
 #363952   Ramekas
 18 Bal 2012 22:19
Vaidotas rašė:Romadoj tas stil pastoviai su kandžiais, suplėkęs :-ug nusipirkęs buvau kelis kg buvau, visas kandžių suėstas, kvapo jokio, pinigai į balą.

Kokios ir kur sietų kainos jaukui Vilniuje? laureoloj sensas maciau, 75 lt, tai su kibiru turbūt...
Greiciausiai kad su kibiru bus, nes vieni sietai eina ~40-50lt, be firmos pavadinimo ~ 18lt. As kaip gera broli turiu Ajrijoj dirbanti tai jis man dovanu po keliu dienu parsius sieta su kibiru toki http://www.ebay.co.uk/itm/DYNAMITE-BAIT ... 0657065064 ;-var-var.
 #364011   Guru
 18 Bal 2012 23:13
22 ar tais 25 parduotuvej valas - siauriniam miesteli, browninginis pas mane kaina berods 32 buvo, da pilna ju kainu 20-40 rajone. aisku ne dynamit byts ar daiwa :) jie jau kainuoja kitaip
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 43
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė