Įdomu iš kur tas stereotipas kilo jog visos žuvys kuršmarėse būtinai farvateriu plaukioja

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
nezinau...Skumbrotas rašė:Įdomu iš kur tas stereotipas kilo jog visos žuvys kuršmarėse būtinai farvateriu plaukioja![]()
tai vat pernai as irgi ant gumos iseges buvau is toli. tik kablys nuluzo. nors principe koks nafig skirtumas ant ko iseges, jei i nugara isegiau... o slakenu viena kita irgi pagauna is toli bedzigaujant. bet cia tipo viena zuvis i kelis metus.DainiusM rašė:Uzpernai dieduks vietinis lydekas begaudydams ant gumos lasiu islupo... kibimas buvo labai toli, faktiskai ant forvaterio. Cia tose apylinkese kur Saulius bezda, tik link jurbarko labiau.
Nemune slakiai tai ateiina ir arciau kranto, kaip lasisos nezinau. bet jau daplauke iki Neries tai ir lasisos Nery jau pakrantem ropineja kartais.DainiusM rašė:Vingis ir forvateris artyn ateina toj vietoj... nebloga vieciukia siaip jaus. As ten su usu tasiausi... ale ne apie didvyrius daina. Vat idomu kaip lasiai stoja ilsetis, ar tikrai eina artyn kranto tarp akmenu, ar tiesiog vagoj gluadziasi prie dugno.
lasisu ar gal visgi slakiu?Cekasss rašė:nezinau kur ilsisi bet ne karta esu pagaves kriukuose uzdambyje
TURĖJO BŪTI (iki 2012,04,01), dabar 65cm.hamis rašė:Tiek slakis tiek lasisa turi buti minimum 60cm ilgio, kad galetum namo tysti. ....
dar reiketu ismokt teksto suvokimoDariovas rašė:" Draudžiama žvejoti : be nustatyta tvarka išduotų meškeriotojo kortelių vidaus vandens telkiniuose šias žuvis: lašišas; šlakius; sykus; upines nėges; nuo sausio 1 d. iki balandžio 20 d. vidaus vandens telkiniuose naudojant masalui žuvelę (šis draudimas netaikomas žūklei Kuršių mariose, taip pat žvejojant žuvelės gabalėliu) "
zvejo bilieta turejau. Reikejo dar kazko? draudimas kiek matau netaikomas kursiu mariose.
Kursiu marios priklauso Lietuvos vandens telkiniamsDariovas rašė:" Draudžiama žvejoti : be nustatyta tvarka išduotų meškeriotojo kortelių vidaus vandens telkiniuose šias žuvis: lašišas; šlakius; sykus; upines nėges; nuo sausio 1 d. iki balandžio 20 d. vidaus vandens telkiniuose naudojant masalui žuvelę (šis draudimas netaikomas žūklei Kuršių mariose, taip pat žvejojant žuvelės gabalėliu) "
zvejo bilieta turejau. Reikejo dar kazko? draudimas kiek matau netaikomas kursiu mariose.
Jei nedelsiant paleisi, ant kukano netąsysi, į krūmus neneši slėpt - tai už ką tave baustiSKarolis rašė:Tarkim aš dabar išeinu žvejoti šlakių/lašišų/lydekų iki balandžio 20d dabar šalia savo namų turint tik tą paprastą žvejo bilietą. Ar turį teisę mane bausti GA, jeigu aš jas gaudau, nors pagavęs iškart paleisčiau ?
ĮrodykWytux rašė:O tai jei tikslingai taikosi i lasisas/slakius tau jau licencijos/korteles nereikia ?
tai reikia paporint, kad reikia korteles/licencijos lasisai/slakiui jei planuoji juos gaudyt....SKarolis rašė:Tarkim aš dabar išeinu žvejoti šlakių/lašišų/lydekų ......
Tai gal Slakis ???Lasekui per ankstishelwius rašė:vakar draugas paskambino ir dejavo, kad lašiakas atsipurtė visai prie kranto jau. Buvo nedidokas ~ 4kg sakė maždaug, bet vaizdų davė kaip reikalas- 4 salto tokie apie metrą virš vandensgaila atsisakiau kartu varyt vakare, pabūgau lietaus.... Būčiau vaizdų nors prisižiūrėjęs
pajamė lašiakas ant mano tėvuko savadarbės vartiklės.