Rasiau darbe, tai visu smulkmenu neturejau po ranka.
Dar pries atostogas buvau pas rusus zvejojancius vokietijoje prisiskaites, kaip anie zvejoja upetakius ant teslos ir balta zuvy ant muses lervos.Teslos zinoma pas mus tikt\riausia tokios nerastume, nors..Zvejybos ant teslos budas toks, kad ant kabliuko suformuojamas is tos teslos kaipo lapelis, kaip kriauklele ior traukiant ana sukasi ir skleidzia virpesius, o juo labiau ir kvapa.Apie lervas irgi buvau perskaites, kad visai skirtingai dirba viena arba dvi, tai norejau ysitikinti.Bandymai buvo atlikinejami su Jaxon Phantom Light Spin 300 c.w.5-25 koteliu.Auksciau rasiau, kad su paprastu dziginiu, nes manau, kad tokio tipo yrankis, kai jautri virsunele, o kotelis standesnis turetu ir tikti Sbirulino sistemai.Gal as klystu, gal mano nuomone pasikeis, jeigu sugalvosiu ysigyti tikra tam skirta kotely.Bandziau ir su Shimano Hyperloop Match 420 FA, bet pirmasis variantas man patiko labiau.
Kaip rasiau pludziu plaukianciu turiu tik tris (didelis dekuj Skumbrotui), tai labai jas saugoju, todel paprasciausia ir pasirinkau pinta vala, kury jau naodojau nuo pavasario spiningavimui tiek juroje, tiek mazesniais masalais (Sukriukemis, voblikais)

Nors ant jo raso 0.190 taciau vizualiai ar ciupinejant jisai dvigubai plonesnis uz sita

Niekaip as neperkandu tu pintu valu storio matavimu

ir renkuosi jau ne pagal uzrasus o ciupinedamas
Pludes naudojau tik sitas dvi

Toliau karoliukas ir trigubi suktukai, po ju pavadelis is sito valo (cia Spiridonas rekomendavo kaip naujiena ir galiu pasakyti , kad tikrai bent jau man geras valas)

Kadangi Donis neisleido tusciomis, tai prigriebiau ir visokiu vabzdziu

Tikrai nenoriu meluoti, tai ir neteigsiu, jog visas isbandziau, taciau gaudziau ir ant keletos ju, gal spalvas kai kurias blogas pasirinkau, gal dar kas, bet sugavau tik kel;eta ant situ

Kai yra tikslas ne museles bandyti, a laisvai atostogaujant, uzsigeriant aleliu pazvejoti, tai tas museliu perrisinejimas vargina

, tada pasirenki muses lerva, juo lab, kad ir geriau kibo.
Rodos viskas, o atstumas mane tenkinantis tai kokia 30-40 m zodziu ten, kur matai, kad sokineja raudes visikai nebijodamos taves sedincio valtyje.
Tuomahaukiui del Waglerio: gal anas ir tau geriau nezinau, taciau sutik kiek nervus istampo mazi tympciojimai, kai ranka sudreba, bet dar susilaikai nuo kirtimo, kiek kartu taip patympcioja raudes, kal arba nunesa masala, arba tu ja pakerti.Siuo budu tik pajuti truktelejima ir pakerti, ir jauti, kad yra, nes ranka masinaliai kazkaip dirba kaip spiningaujant, vos prisilietimas ir kerti, kadangi valas visada praktidkai ytamptas.
Jeigu kam kyla klausimu kodel renkiesi viena yranky, o ne kita, kodel gaudai taip o ne kitais ir i visus kodel, galima suzinoti perskaicius jau auksciau nurodytas nuorodas, tik tada gausis kazkokia diskusija kai renkiesi ne tam skirtus yrankius.As sio tipo zvejyboje irgi einu pirmuosisus zingsnius skaitinedamas ka randu apie tai kituose saituose, kazka pritaikydamas, kazka pakeisdamas ir ka panaudojau ta ir parasiau.Upese bandymai kol kas nevyke, tai del vejo, tai del kitokiu priezasciu, todel ta tema dar neturiu ka rasyti, bet tikiuosi turesiu

Šiandien kimba kitur...