man irgi i galva sove kad pats uzsikirstu nes ventoj matyt mazieji ziobriukai reakcijas bando bet taip ikyriai suvirpina atrodo lyg tankas kitam gale.. virpejimas stiprus ir labai trumpas 

Manau neblogas turetu buti visai sitas. As asmeniskai rinkciausi 3.90m ilgio. Beto del patikimumo tai man asmeniskai visi kotai yra patikimi kuriuos turiu, ajsku jei nesilaikysi reikalavimu metysi po puse kilo bombas su juo tai cia nei vienas kotas nelaikys. Su meskere reikia elgtis kaip su moterim :Dbredutis rašė:Gal kas zvejoja su tokiu http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3074? kokie atsiliepimai?Ir aplamai ar patikimi cormoran feederiai?
Pabandyk uzsideti liaunesne virsunele ;)vyrgaz rašė:Nėra labai didelis stebuklas tas FC, tik kad brangus rupūžė..Kaip gražvis rašo, geras jis dėl standumo..Praeitam sezone naudojau Salmo FC 0,16mm pavadėliam ir Robinson FC 0,2 mm sistemėlėm rišti..
Šiaip tik pastoviai viena bėda kamuoja- staigiau pakirtus nutrūksta pavadėlis ties kilputės mazgu arba ties kabliuku..Ir nesvarbu ar mono ar FC..Pagr. valas pintas..Kokios galimos išeitys nerišant šokliderio?
Na, kai aš paskaitau tavo reportažus, tai suprantu kad čia man iš Taves tik mokytis ir mokytis..grazvis rašė:Vyrgaz, o seip tai paaiskinti labai sunku tam yra pojuciai na ir valo kokybe robinsonas niekad nepatiko del salmo fc irgi nz nebandes daabr anaudoju traboco XPS labai patenkintas situo, o seip butu smagu pazvejoti draue ir pasimokinti vienam is kito ;)
yra elektriku ten tik kad jie ant dziko nakimba jai su slieku zvejociau butu viskas aiskuhamis rašė:jei ten yra "elektriku" ( pugzliu) tai nenuostabu, kad trumpai ir energingai suvirpina :D
vyrgaz rašė:Nėra labai didelis stebuklas tas FC, tik kad brangus rupūžė..Kaip gražvis rašo, geras jis dėl standumo..Praeitam sezone naudojau Salmo FC 0,16mm pavadėliam ir Robinson FC 0,2 mm sistemėlėm rišti..
Šiaip tik pastoviai viena bėda kamuoja- staigiau pakirtus nutrūksta pavadėlis ties kilputės mazgu arba ties kabliuku..Ir nesvarbu ar mono ar FC..Pagr. valas pintas..Kokios galimos išeitys nerišant šokliderio?
O nebandei jos nesimetrine kilpa pririst ar paternosteri?Rapalas rašė:O man tos method serykleles nekelia pasitikejimo, nes zuvis kai kimba turi pakelti visa serykleles svori, ir taip gali isspjauti masala.
Pas mane anksciau irgi buvo ta pati beda gaudant plonais pavadeliais, tai yra 0.1 ir plonesni, ko tik nebandziau, ir kelt svelniai (tipo kirst) ir stabdi atsileist daugiau nei reik, nu vistiek per zvejyba po kelis nuraudavau kirtimo momentu, o priezastis buvo gan paprasta, pries tai naudojau staigios akcijos kota, kurio praktiskai tik galune linko, dabar gaudau su parabole ir baiges sita problemavyrgaz rašė:Nėra labai didelis stebuklas tas FC, tik kad brangus rupūžė..Kaip gražvis rašo, geras jis dėl standumo..Praeitam sezone naudojau Salmo FC 0,16mm pavadėliam ir Robinson FC 0,2 mm sistemėlėm rišti..