Nesupratau klausimo. Kodel turetu buti nepaprasta?trololo rašė:man paprasta kokio storio naudoti?
Nesupratau klausimo. Kodel turetu buti nepaprasta?trololo rašė:man paprasta kokio storio naudoti?
Ziurint kur ruosiesi gaudyt,jei nera kliuviniu dedi 0,14mm. jei yra 0,18mm.trololo rašė:koki vala naudoti eseriams ? pas mane 1-5g uzmetimo spiningas
Kodel mono naudoji? Kokie pranasumai mono pries pinta?savas rašė:Su 0,12 stroft'u metydavau visa laika mikrikus. Skrenda du gramai i kita upes puse, lyginom su kaimyno 0,16 kazkokiu - stroft'as laike daugiau. Praradimu buvo, ale ir su 0,18 i sakni iseges, kazin ar islupsi sveika sistema. Zuvis jokia ner nutraukus, tik lydekiokai nupjauna kartais. Si sezona pradejau su 0,16 kazkokiu, na, bet svoriai jau iki 6-8 gr.
Man gaudant su pinkuku volframinis pavadelis nei kiek nesumazina kibimo, kazkaip keista. Vadinasi gali buti, kad volframinis pavadelis ar pintas valas vienodai daro itaka kibimui, o mono lyginant su pintuku turi itakos.
Kai gražiai už lūpos pasikerta, tai jokio valo nenukandaSimonas rašė:Man gaudant su pinkuku volframinis pavadelis nei kiek nesumazina kibimo, kazkaip keista. Vadinasi gali buti, kad volframinis pavadelis ar pintas valas vienodai daro itaka kibimui, o mono lyginant su pintuku turi itakos.
Man su pintuku peiliukai vistiek nukala. Nebent graziai uz lupos pasikirtes.
Pas mane tas UL jau nuo vasaros pabaigos iš rankų nepaleidžiamas. Į klausimą atsakysiu klausimu: O kam daugiau???trololo rašė:ar tiktu larus hunter ul 1-5 g spiningas eseriams?
Ar pas Tave ant spiningo taip parašyta???savas rašė:A tai jei pas mani ant koto parasyta "perch", tai man su anuo gaudant nieks kits nekibs?Ar geriau, prie upes einant,
ta uzrasa su izoliacija kokia uzklijuot?
Trololo- tas Larus Hunter yra skirtas mėtyt masalus kurių svoris nuo 1 iki 5gr. Gali mėtyt ir sunkesnius ir lengvesnius, bet nebe tas...trololo rašė:ar tiktu larus hunter ul 1-5 g spiningas eseriams?
Nu parasyta, o ka?Saugirdas rašė: Ar pas Tave ant spiningo taip parašyta???![]()
Valgoma guma padaryta is biodegraduojanciu polimeru, kurie yra prisotinti aminorugstimis. Todel nera patvari ir gali buti suvirskinama.dusys rašė:Ka reiskia valgoma guma. Turi koloriju, yra maistinga ar kaip cia suprasti.
Man kaskaip atrodo, kad tamsta pasimove ant reklamos.
Siaip jei nezinai tai kam is viso sneketi nesamones. Pries snekant galetum pasiskaityti ir pasidometi, o ne reiksti savo nesamoninga nuomone. Siaip jei pats butum jais gaudes suprastum ir nereiktu cia rasyneti dabar.dusys rašė:O jus pabandykit ta guminuka supjaustyti gabaliukais ir zvejoti su pludine. Lydekos jama.
Bet gariau ant "IKI" Maisiuku nes jie dabar biodegraduojantys ir gali buti suvirskinami.
Pataupykit savo pinigelius. Cia 100% reklama.
Simonas rašė:Siaip jei nezinai tai kam is viso sneketi nesamones.
Simonai, 11 sios temos puslapyj buvo kazkiek apie tai diskutuota (paziurek, paaiskes, kas kokia nuomone turi). gal gali savo patirtim pasidalint ? spalvos, modeliai, sistemos, pravedimai, pastebetas pranasumas pries iprasta guma ir pan.dusys rašė:Tas kvapas tai visiska nesamone.
isbandyta eksperimentuojant.![]()