Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #354103   DainiusM
 23 Kov 2012 11:02
Menke rašė:Ir man broliukai bande isiulyt :D
As ana pasiemiau labiau vobleriukam nedideliem tvicinant pavadzius darytis... bet patiko ir dabar naudoju faktiskai visur. :roll:
 #354125   SauliusM
 23 Kov 2012 12:08
Vitolis rašė:Iš Cabelaso va šita parėjo, tai dabar prisisukiau dafiga ir :gutgut Jamiau 2 ir 4 Nr. 4tukas rašo, kad laiko 17 kg. Tai aš tokių negaudau :grin:
http://www.cabelas.com/product/AFW-Stai ... l+Products
man irgi sita labiausiai patinka is visko ka as mates esu. o titanine, nu gal ir grazu kai pavadelis jau gatavas, bet ir brangesne, ir vaznios daug kad pavadi padaryt ir skazim druzno nafig nuzno...
 #354131   Vitolis
 23 Kov 2012 12:26
SauliusM rašė: [ man irgi sita labiausiai patinka is visko ka as mates esu. o titanine, nu gal ir grazu kai pavadelis jau gatavas, bet ir brangesne, ir vaznios daug kad pavadi padaryt ir skazim druzno nafig nuzno...
Ir užteks jos :v-ar Jei pavadis po 20cm. daryt, tai 1250 pavadžių išein :gutgut O iš 2 numerio, tai daug trumpesnių mažiem voblikam išeis dvigubai tiek :twisted: :grin: Savikaina pavadžio tai :cig. juokinga gaunas :gutgut
 #354134   SauliusM
 23 Kov 2012 12:30
nu bus matyt uzteks ar neuzteks. as tai dar va dzerkam ir storo FC pavadzius bandysiu, bet jei ten nirvanos nebus, tai matyt teks atsiprasyt AFW. jau pora sezonu gaudau su ta AFW ir vargo nematau. tinka net 5,5cm trout tune tvicint... tai ko ten dar noret? o iskaitant kad mazesnius nei 7cm voblerius ne taip daznai ir tvicinu, tai isvis ramu.
 #354138   gytis
 23 Kov 2012 12:48
Ir užteks jos Jei pavadis po 20cm. daryt, tai 1250 pavadžių išein O iš 2 numerio, tai daug trumpesnių mažiem voblikam išeis dvigubai tiek Savikaina pavadžio tai juokinga gaunas

O jei dar juos po 1 lita parduot, tai uz pakiuka vielos galima valti nupirkt :grin:
 #354154   vk
 23 Kov 2012 13:10
gytis rašė: O jei dar juos po 1 lita parduot,
Ko taip pigiai? Reikia pakuoti pakelin su didelės lydekos paveiksliuku, uždėti užrašus "ŽvejoTribūnaTM" ir "Approoved by SauliusM" bei "akcija 50%" - ir tada bus galima po 3 lt pardavinėt. :-D
 #354157   SauliusM
 23 Kov 2012 13:12
durniai... uz ta uzrasa man komisinius kai susimokesit, tai ziurekit kad tik nuostoliu paskui neapturetumet tik po trajaka pardavinedami...
 #354159   vava
 23 Kov 2012 13:23
ojojoj... neisivaizduok, kad tas tava vards labai daug verts :tia-tau
 #354164   Vitolis
 23 Kov 2012 13:42
Mūs viena žvejų pardė vežasi styginius pavadžius iš braliukų. Dvejopi. Jei viens gals su suktuku o kits tik skrutkė, kaina 2,5Lt štukai. Jei kitam gale dar ir segtukas, jau po trajaką. Va jum ir biznis. :-D
 #354166   SauliusM
 23 Kov 2012 13:47
Menke rašė:Abejoju ar Saulius leis deti "Approoved by SauliusM". Jis labai priekabus, tai jam skrutke bus nekokybiskai, tai ilgis nevienodas, tai pakelio spalva negrazi. :lol:
arba labai brangiai gaus moket.

vava, vertas ne vertas, kiek pasakysiu tiek ir gaus moket noredami naudot. :lol: kaipsakant laikau monopoli del savo vardo tai ir kainas galiu nustatinet kaip monopolistas abilekokias kokios tik man patinka :lol:

bet jau biski brieda varom...
 #354181   vandenis
 23 Kov 2012 15:12
Vitolis rašė: Ir užteks jos :v-ar Jei pavadis po 20cm. daryt, tai 1250 pavadžių išein :gutgut O iš 2 numerio, tai daug trumpesnių mažiem voblikam išeis dvigubai tiek :twisted: :grin: Savikaina pavadžio tai :cig. juokinga gaunas :gutgut
Vitoli, ar Cabelas ta drata tokiais ilgiais pardavineja :?: Jei tiket kas parasyta ant pakelio, tai ten 30 pedu ir kastuoja $17.99.
 #354183   vandenis
 23 Kov 2012 15:26
Aisku, kuo plonesnis tuo ilgesnis... :-D, tik kaip nesukant daug galvos tuos kg paverst metrais :roll:
 #354186   gytis
 23 Kov 2012 15:37
Ner ten ka sukti. Paskaiciavau. #2 turetu buti 230m, o #4 turetu buti 165m. Nu aisku, kad galima siokia tokia 2-3%paklaida.
 #354187   Vitolis
 23 Kov 2012 15:39
vandenis rašė:Aisku, kuo plonesnis tuo ilgesnis... :-D, tik kaip nesukant daug galvos tuos kg paverst metrais :roll:
Na man viens nedurnas žmogutis sakė, kad Nr4 to drato maždaug 170m vienoje pakuotėje. O 2 Nr, tai apie250m.
žiūriu, kad nedaug apsirikau :-D
 #355225   Rapalas
 27 Kov 2012 10:20
O sita viela Sauliau uztenka susikti, ar reikia ir deti vamzdelius ir uzspausti geriau? Arba vamzdelius ir tris kartus prakisus uzspausti? Nesu is tokios vielos dares, idomu labai.
 #355231   Xrapas
 27 Kov 2012 10:27
Rapalas rašė:...uztenka susikti, ar reikia ir deti vamzdelius ir uzspausti geriau? ..
Nereikia jokių vamzdelių, suktukų ir segtukų. Susukimas "kasyte", ir viskas. Jie ir įdomūs tuo savo "minimalizmu" :lol: .
 #355272   Vitolis
 27 Kov 2012 12:09
Xrapas rašė:
Rapalas rašė:...uztenka susikti, ar reikia ir deti vamzdelius ir uzspausti geriau? ..
Nereikia jokių vamzdelių, suktukų ir segtukų. Susukimas "kasyte", ir viskas. Jie ir įdomūs tuo savo "minimalizmu" :lol: .
Tikrai taip. Tačiau kai kuriais atvejais(kai labai dažnai reik keitinėt masaliukus) dedu segtuką. O šiaip, "kasytė" pats geriausias ir paprasčiausias išradimas :gutgut Bandžiau dėt ir vamzdelius. Nepatiko. Atrodo ir gerai užspaudi (tris kart nekišau) prie didesnio krūvio, išsimauna. Gal nemoku užspaust. O kasa yr kasa. Jau atmušiau ranką, tai greit ir patikimai viskas gaunas
 #355275   Rapalas
 27 Kov 2012 12:16
As su stygom jau atsikaliau kaip graziai supinti, tai manau ir su tuo gausis. O segtuku irgi nededavau pernai, nes kai uzdedi, tada padaugeja uzsimetimu kabliu ant stygos. Aisku truputi nervina kai nori staigiai pasikeisti masala, bet uztat nesimeta kabliai.
 #355288   Vitolis
 27 Kov 2012 13:15
Na nepara6iau gal tiktai. Bet su voblikais tai nededu papildomai NIEKO. Turėjau minty mikrikus :-D
 #356982   blight
 31 Kov 2012 15:00
Aš tai va praeitą savaitgalį įgyvendinau žiemą iš neturėjimo ką veikt šovusią mintį - pasidariau džerkams tokį titankės ir vielos hibridą :roll: Vat kažkaip gavos, kad nenufotkinau galutinio rezultato, bet taip jei įsivaizduot tai būtų viskas tas pat kaip 35 cm titaninis pavadėlis (iš AFW 75lb titaninės vielos, susukus kasytes ir užspaudus jas po 2 vamzdukus), tik dar prie darbinio galo lygiagrečiai pridėta ~13-14cm AFW tooth proof, gale ji įverta į papildomą 3čią vamzduką ir užspausta. Atrodo taip:
Paveikslėlis
O kitas galas prie pagrindinio pavadėlio prispaudžiamas kitu vamzduku (užlenkus vielai galą, kad jis nepažeistų titankės).
Paveikslėlis
Visą tą ~15cm galą apmaunu termo kembriku ir gražiai užkaitinu. Segtuką įvelku į dar didesnį kembriką ir užkaitinu kaip standžią jungtį. Viskas atrodo gan estetiškai (kur kas gražiau nei prieš tai darytas "šarnyrinis" :-D ). Turim tokį ale tai minkštą kietu galu pavadėlį. Atrodo visai įtikinamai, kablys tikrai neturėtų dažnai persimest, o ir minkštasis galas tokiems kaip belly buster žaidimui neturėtų maišyt. Žiūrėsim kaip pasirodys lauko bandymuose. Kitą savaitgalį gal nufotkinsiu kaip atrodo galutinis rezultatas...
 #357028   blight
 31 Kov 2012 18:39
Aj nu tai... aj čia jau angsčiau ta tema diskutavom, kur apie titaninius džerkinius pavadėlius, kur silpna jų vieta, kurioj vietoj dažniausiai lūžta... ir apie vielinių pavadėlių įtaką džerkų darbui... gal nereiktų vėl iš naujo pradėt gilintis :-D Suprantu, kad dauguma pamatę tokį kūrinį aišku taip padarys :-kvankt O aš vis artėju link to SAU idealaus džerkinio pavadėlio :-D
 #357046   SauliusM
 31 Kov 2012 19:59
blight rašė:...aš vis artėju...
nu jo... Nibiru arteja... :lol:
nors bendrai tai priespilnis, ketvirtadieni pilnatis stoja, tai nieko keisto. va ir Tironas su Antu turetu tuoj apsireikst...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 52
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė