Rapolas rašė:Marius1 rašė:Kiek turėjau aisės, visų be išimties skilo lakas ir dažai, po to tie dažai gabalais nutrupėdavo
Nuo tokių voblų

Nu čia parduotuvėse dauguma pardavėjų taip šneka... nieko naujo... gal modelių kelis pavardink, kokie čia taip "skilinėja".
Aš pvz. turiu "klasik"-us kelis (5,6cm - laiko, 25cm - laiko), dar reiks namuos pasižiūrėt kitus modelius (gal suskilinėjo per žiemą). Šiaip tai gal nelabai reikėtų norėt kažką amžino už tokią juokingą kainą. Va, Zipbait-us, kad už ~60lt lengvai ščupokas prakanda ir vandenį pradeda leist-tai nieko (apie dažymą net nekalbu, rašiau jau, kad laku reikia "pertept")

A prie ko čia pardavėjai šneka

Visų pirma aš ne pardavėjas
Modeliai seniai išmesti von ir daugiau su jais neprasidėsiu ir nesidomėsiu
O kas iš tos juokingos kainos, kai po kelių sav. išmest teko
Dėl zipų nereikia lia lia, pernai vienas Orbit 110 SP apie 50 įvairaus dydžio lydekų sugaudė ir nei viena neperkando
Kitas zipas riege 70s irgi virš 10 maragašonių matė ir viskas

, nu yra matyt ant dažų dantų žymės, bet įvertinus per kiek dantų praėjo, tai iš aisės tik pjuvenos likę būtų, nors visų pirma ant tos aisės tiek dar pagaut reikia
Nu o jei jau tau taip patinka, tai pertepinėk Zipus
Su nei 1 problemų neturėjau
Nenoriu pasakyt, kad aisės vobleriai visiškas Š...., bet sau išvadas aš pasidariau, ir čia tik mano subjektyvi IMHO