Da nors ir du, bet kad galeciau kur noriu gaudyt(iskyrus privacius)...o tai dabar tas pats bardakas gaunas,tik uz didesnius pinigus...viskontas1 rašė:butu padare stolnika i metus ir visur gaudyti ir butu viskas buve normaliai
Da nors ir du, bet kad galeciau kur noriu gaudyt(iskyrus privacius)...o tai dabar tas pats bardakas gaunas,tik uz didesnius pinigus...viskontas1 rašė:butu padare stolnika i metus ir visur gaudyti ir butu viskas buve normaliai
Ne tik zemupy si problema,beveik visur tas pats...hamis rašė: Bando mazinti zveju skaiciu zemupyje?
Is kur visas sitas kainas istraukeiTadass rašė:Meškeriotojo kortelė (suteikianti teisę žvejybai valstybiniame vandens telkinyje, į kurį neišduotas leidimas naudoti žūklės plotą ir organizuota limituota žvejyba):
10 Lt – parai,
30 Lt – savaitei (7 dienos),
50 Lt – mėnesiui (30 dienų).
Žūklės leidimas limituotai žvejybai (suteikiantis teisę žvejybai valstybiniame vandens telkinyje, į kurį išduotas leidimas naudoti žūklės plotą ir organizuota limituota žvejyba):
50 Lt – parai,
150 Lt – savaitei (7 dienos),
250 Lt – mėnesiui (30 dienų).
Kaip suprantu 50 lt parai yra kaina isnuomotuose telkiniuose, kaip pvz Eketes tvenkinys prie Klaipedos?![]()
![]()
metiniai islieka, cia bus meskeriotojo kortele,kuri galios pvz nemuno deltoje.viskontas1 rašė:ryt reiks ramiai paziuret, bet ka darys su tais leidimais kur isdave metinius dabar ten juk parasyta neisnuomotose vandens telkiniuose , ir buvo paskelbta kad jie galios metus.
Tau gaila, kad pensininkas ant sliekelio kokį lašį nugnybs?Tadass rašė:Nu man tai is principo irgi negaila, bet logikos cia nematau. Jiems yra lengvata, kad gali nemokamai zvejot, taciau MZT galioja tos pacios. Dabar gaunas, kad prie tos lengvatos dar pridejo pora isimciu is MZT. Tai gal veliau kas nors nuspres, kad jiems pvz. sugavimo limitai negalioja ar kad gali upetakius ant slieko gaudyt ar pan. ka bendro turi finansine lengvata (nemokamas leidimas zvejoti) su taisykliu isimtimis?
aha,lasisas jau tik su dieninem kortelem,jau pliusas i biudzeta.Tadass rašė:Apie leidimus
http://www.balsas.lt/m/naujiena/589213
mano manymu gerai, kad ivede savoka "viena zvejyba". Manau bus traktuojama taip, kad zvejojantis negali tureti virsytu normu (neskaitant kiek kartu nuejo-parejo nuo krantoAiris rašė:
o su ta savoka "vienos zvejybos metu"ka daryt?
nuvaziavau nuo kranto,gryzau ir jau "kita zvejyba" aisku musu proto bokstams neirodysi
Aš irgi taip supratau kad ta savoka reiškia tiesioginę sąsają su turimu žuvies kiekiu - gali važinėt žvejybon pirmyn atgal nors ir šimtą kartų, sėdėt nors savaitę, bet patikrinus prie saves nevalia turėt daugiau nei kad leidžiama.Tadass rašė:mano manymu gerai, kad ivede savoka "viena zvejyba". Manau bus traktuojama taip, kad zvejojantis negali tureti virsytu normu (neskaitant kiek kartu nuejo-parejo nuo krantoAiris rašė:
o su ta savoka "vienos zvejybos metu"ka daryt?
nuvaziavau nuo kranto,gryzau ir jau "kita zvejyba" aisku musu proto bokstams neirodysi). Cia tokie dalykai reikalingi trumpinant rybaxvatus, kurie daro keliu paru ekspedicijas, su tikslu paimt kuo daugiau "mesos".