Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #348764   liorenas
 07 Kov 2012 10:34
Radau cia toki prikola... :-D zvengiau iki nukritimo... '''bum

Klausimas auto forume (kalba netaisyta)

Sveiki,

aš čia naujokė, bet norėčiau paklausti tokį klausimą. Į savo lancer 2,0L pilu 98 benziną, nors galima būtų pilti ir 95, (ant dangtelio parašyta min 92, bet tokio jau nėra kolonėlėse), dauguma tokį ir pila ir didelio skirtumo dinamikoje nejaučia, bet 95 truputį daugiau valgo, o kainų skirtumas nėra ženklus.

As šiandien norėčiau pabandyti užsipilti dyzelinio kuro, nors jis ir nedaug brangesnis, bet va pas kaimynę 1,9 pasatas ir pas ją mieste valgo apie 6L, o mano lanceris beveik 12L!!! Skirtumas du kartai!

Galvoju ženkliai sutaupyčiau, bet kas mane jaudina, ar nuo dyzelio nesumažės mano automobiliuko dinamika, papasakokite kas pila dyzelį ar labai dinamika sumažėjusi?

P.S. ieškojau panašios temos pvz. "kokį kurą pilti", bet neradau.

Forumo dalyvių komentarai:

„Gal tu dyzelio nepilk... „

„Praskaidrino visa diena „

„Pabandyk dujas pilti. Prie duslintuvo zarna ta prikisi ir pili. Zinok dujos labai pigios.“

Po kelių dienų, ta pati forumo naujokė rašo:

„Mano dviejų litru Lanceris dabar stovi remonto dirbtuvese. Beje, ten jis atvaziavo uzkeltas ant autotralo. As susalau kaip kale ir tik dabar grizau namo. Meistrai sako, kad remontas kainuos apie 10 000 litu (D E S I M T T U K S T A N C I U!!!)

Po to, kai i savo masiniuka uzpyliau dyzelino, jis pravaziavo kazkur pusantro kilometro, tada pradejo purtytis, o tada uzgeso ir nebeuzsivede. Tada ir skambinau autotralui.

Meistrai paziurėjo ir pasake, kad pagedo kazkoks cilindras ir dabar reikss isrinkti puse masinos ir pakeisti detales naujomis. Maza to, dauguma detaliu reikia uzsakineti ir ju laukt reikes porz menesiu. Pora menesiu ir desimt tukstanciu !!!

Taip pat, jie pasake, kad tai jau trecias toks atvejis, ju praktikoje. Ir pridure, kad kiekvienas debilas zino, kad negalima pilti dyzelino i benzinu varomo automobilio baka !!!

Negi niekas sito nezinojo siame forume? Kodel man visi sake, kad pabandyciau, kodel rasete, kad kazkas net ir pilasi dyzeli, bei parase, kur jo pigiau gauti???

As, aisku, pati kalta, bet tai ka, cia vieni debilai susirinke, kad sito nezinojo?

Nepilkite žmonės dyzelino, jei automobilis varomas benzinu!

P.S: Beje, is tikruju pistoleto dyzelinui pilti vamzdis nelenda i benzinu varomo automobilio baka, gerai, kad turejau piltuva.
 #348785   savas
 07 Kov 2012 12:09
Sara skundziasi motinai, kad vyras po vestuviu jos ne karto nepamylejo, nors visas menuo praejo. Motina netiki ir gauna pasiulyma pasiziuret pro rakto skylute kaip viskas vyksta.
Nu ziuri - guli Sara su Abramu, tas knyga skaito, o laisva ranka Zmonikei kakla glostineja, krutine, pilva paglamoneja, nu ir po truputi zemyn slysta. Susinepatogino motina, uzsimerke ir gult nuejo.
Is ryto Sara klausia:
- Matei?
- Nu maciau - svelnus, geras tavo vyras...
- Motin, a tu iki galo ziurejai? Ne...? Tada butum pamacius, kad kai ranka ten nuslysta, anas tik pirsta sudrekina puslapiui perverst, kad toliau skaityt...
 #349176   Aurumas
 08 Kov 2012 12:34
neįžvelgiu aš čia jokio prikolo... vienas šiaip nesveikas, gal kokių narkotikų paveiktas ir eitų nors ir po traukiniu... o kitas gal panašiu būdu buvo kažkada auklėtas ir dabar palikęs nesveikas..., kad pats šitaip lazdą perlenkia...
 #349926   Sokratas
 10 Kov 2012 18:15
Aurumas rašė:neįžvelgiu aš čia jokio prikolo... vienas šiaip nesveikas, gal kokių narkotikų paveiktas ir eitų nors ir po traukiniu... o kitas gal panašiu būdu buvo kažkada auklėtas ir dabar palikęs nesveikas..., kad pats šitaip lazdą perlenkia...
Netrūksta ir pas mum nesveikų:

http://www.lrytas.lt/-13313921111331229684-.htm

Pagalbą priima ne visi

Neringos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budintysis Simonas, su kolegomis penktadienio vakarą rūpinęsis išsigandusių žvejų išvedimu nuo pleišėjančio ledo, pasakojo, jog septyni vyrai atsisakė eiti į krantą ir liko nakčiai žvejoti mariose.

„Tai todėl, kad visus apėmė žūklės azartas, stintos penktadienį kibo kaip niekada gerai, po šešis šimtus, po tūkstantį žuvų vyrai buvo jau prigaudę ir nenorėjo palikti ekečių“, - kalbėjo Simonas.
 #350092   Fiskius
 11 Kov 2012 16:36
Skrenda lėktuvas, į saloną įeina stiuardesė ir mato, kad viena moteris vemia, o visi kiti keleiviai juokiasi, nes tuoj tuoj ji pripildys maišelį. Stiuardesė greitai išbėga paimti kito maišelio. Grįžusi pamato, kad ta moteris juokiasi, o visi kiti vemia.
- Kas nutiko? - paklausė stiuardesė moters.
- Visi galvojo, kad man neužteks vieno maišelio, o aš ėmiau ir nugėriau...
:-D :-D :-D
 #350445   Mike
 12 Kov 2012 14:30
Kur jau ten meknė. Į snukį pažiūrėk (ne žvejo, aišku, o žuvies :lol: ). Pas meknę burna tris kartus mažesnė. Ir kakta ne tokia "tūpa", ta prasme buka (atsiprašau visų šapalų už išsireiškimą :-D ).
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė