eserys turetu buti apie 15 kgensteinis rašė:Eserys turbut

Šios serijos žiedeliai išties "stikliniai"Martis rašė: ...turejau problemu su keramika
Lankausi pakankamai daznai, praita savaite buvau pora kartu, pirma kart 12-1, antra kart 13-1 (lydekos-eseriai).Abu kart gryzau tuscias C&R.kembrikas rašė:cesiau, a daznai lankaisi gargzdu skaidriajame kerjere?as ten karts nuo karto apsilankau ( seniau kiekviena savaite varydavau), kaip tau sekas su lydekom.....esu ten pagaves ir nepaciu maziausiu 1.5-3 kg, bet labai daznai( net per daznai) gryzdavau tusciomis.
o kokios spalvos dzerkas? Cia beje juros gaudej ar kokioj upej. Ash irgi vis galvojau pabandyt dzerkus nemune, idomu kas ten gausis. O shiaip idomu kokia meshkeruke (ka shimano minejai, kox uzhmetimas) metai ta 15gramini. Ash turiu 4-21 ir 10-30, neapsisprendziu su kuriuo bandyt tokio dydzhio masalus. Tas 10-30 (beje irgi shimanikas) labai kietas, man paprastais masalais spiningaujant neprilipo, tai dabar bishki stovi kampe praktishkai nenaudojamas.. tai ir ieshkau jam paskirtiessenuks rašė:Vakar buvau giliai nustebintas kas liečia Aisės jerkus.Nu gi papirkau delfinas 8cm 15g sk.