SauliusKriauza rašė:Taigi manau būtų verta pasidalinti patirtimi apie akinius. Vis tik spiningavimui akiniai nuo saulės yra rimtas pliusas. Artėja pavasario sezonas, kada saulė pasižymi dideliu aktyvumu ir akiniai nuo saulės yra vienas reikalingiausių aksesuarų. Susidūriau su problema, nešioju akinius, kurie padeda man matyti į tolį. Todėl negaliu jų nusiimti, nes kentės mano regos laukas... Žinau, jog optikose daro akinius nuo saulės su dioptrijom, bet jų kaina sakyčiau muša per piniginę. Esu matęs žmonių nešiojančių prisegamus, bet pats jų nerandu pirkt. Gal kas patars kaip gauti gerus poliarizuotus akinius nuo saulės užsegamus ant paprastų akinių?
Nešiojami akiniai:

uzeik i norfos baze, ten yra optika, maciau akinius papar su magnetuku, o prie to magnetuko prisikabina tamsus stiklas, pamates net nepasakytum, kad cia dvigubi stiklai. Buciau emes, bet pries kelis men pasidares naujus .....
dar yra vienas variantas, nusiperki vienkartinius lesius (aisku jei akys leidzia) + normalius tamsintus akinius (polaroid ar dar kokius nors) - butu pigiau nei pirkt jau tamsintus akinius su dioptrijom - va si varianta reiks isbandyti.
as irgi pasidares tamsintus pries 2 metus - tai suma arti isvardintu, vairavimui jau netinkami - o vat zvejybai nemaiso, bet ...... Be to kai dariausi dejausi stiklinius lesius, nes kai pasake PC kaina fantazija greit atsoko.