Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #343811   Jurginas
 21 Vas 2012 20:02
Vegys rašė:Keista, kad tokio amžiaus būdamas (jei profilyje teisingai nurodęs amžių) domiesi tokia muzika (nieko blogo tuo nenoriu pasakyt). Aš jau save laikau šiek tiek per jaunu Megadeth muzikai :)
Va kad kokie nors My Dying Bride atvažiuotų .... Čia jau į mano amžių panašiau :)
O man ir barokinė muzika (Bachas, Hendelis ir t.t.), ir grigališkasis choralas sueina, tai kaip čia gaunas? Kažkaip nuo studijų laikų pradžios (~6 metai atgal) pavyko sėkmingai padėt ant tuo metu populiarios muzikos :grin:
 #343847   vava
 21 Vas 2012 22:39
Fiskius rašė:
Tadunce rašė:Turbūt pabūsiu baisiai nepopuliarus, bet gal truputi ir "gislotuchos"? http://www.youtube.com/watch?v=yiqH6r84sHs
As visai uzskaitau :gutgut
su jumis daugiau maziau viskas aisku...Fiskiau.. nesitikejau.. :)
 #343852   vava
 21 Vas 2012 23:02
as pasakyciau grubiau... :) bet tiek to
 #343876   Tadunce
 22 Vas 2012 07:46
Ką Jūs suprantat :liež-uvis
Retam tai patinka :roll:
 #343939   sunnuva
 22 Vas 2012 10:28
Vegys rašė:Keista, kad tokio amžiaus būdamas (jei profilyje teisingai nurodęs amžių) domiesi tokia muzika (nieko blogo tuo nenoriu pasakyt). Aš jau save laikau šiek tiek per jaunu Megadeth muzikai :)
Va kad kokie nors My Dying Bride atvažiuotų .... Čia jau į mano amžių panašiau :)
O tai negi thrashą turi klausyti tik seniai alkoholikai baltais kedais :D Be to, šlovingieji my dying bride doom/death eros laikai nelabai atsilieka nuo megadeth "valdymo" laikmečio. Aišku naujoji kūryba kur kas "minkštesnė", tačiau kiek mačiau vėliausių koncertų setlistus, niekada nevengia pagroti ir ką nors iš senienų.
 #344075   Fiskius
 22 Vas 2012 15:55
vava rašė:
Fiskius rašė:
Tadunce rašė:Turbūt pabūsiu baisiai nepopuliarus, bet gal truputi ir "gislotuchos"? http://www.youtube.com/watch?v=yiqH6r84sHs
As visai uzskaitau :gutgut
su jumis daugiau maziau viskas aisku...Fiskiau.. nesitikejau.. :)
A ko cia nesitiket? :D As puse dienos klausau lietu, likusia puse poweri ar Zipa :-D
 #348395   blight
 06 Kov 2012 10:00
Personal Jesus irgi neblogs koveris, marods ir audručiui turėtų patikt :-D .
Šiaip tai man patiko "w" komentaras po straipsniu "kazkiokia lavone ir narkomane , primoketu ir taip neiciau" :lol:
 #348422   EDVD
 06 Kov 2012 11:33
gal kas įsivaizduoja kiek bilietai gali kainuoti?
 #348470   sunnuva
 06 Kov 2012 16:29
Keista ir netgi truputį liūdna kuomet atlikėjas vertinamas tik pagal padarytus koverius. Dar liūdniau kai kas nors išgirdęs Gloria Jones atliekamą Tainted Love sako "ė žėk čia gi tą mensono dainą perdainavo". Aš manau vėlesni albumai "Eat me, drink me" bei "The high end of low" yra gan neblogi industrinio roko darbeliai (naujausio "Holy wood" neteko perklausyt padoriai) ir būtent tai turėtų reprezentuoti atlikėją, o ne sėkmingai mtv prasukti koveriai.
 #348573   Wytux
 06 Kov 2012 20:42
Nu bet sunnuva sutik, kad padaryt coveri geresni nei originalas yra ziauriai sunku... o del albumu tai pas mane yra 3 ar 4 - tai tikrai kiekvienam is ju bent pora geru gabaliuku yr.
 #348767   blight
 07 Kov 2012 10:40
EDVD rašė:gal kas įsivaizduoja kiek bilietai gali kainuoti?
Neoficialiai buvo šnekama, kad BDG klubo nariams bus nuo 100lt. Ogi šiandien kaip tik ir turėjo į prekybą paleist, taip ir padarė, tai tiketpro puslapyje kaina kur kas didesnė :evil:
sunnuva rašė:Keista ir netgi truputį liūdna kuomet atlikėjas vertinamas tik pagal padarytus koverius. Dar liūdniau kai kas nors išgirdęs Gloria Jones atliekamą Tainted Love sako "ė žėk čia gi tą mensono dainą perdainavo".
Lygiai tą patį ir netgi daug labiau galima pasakyt ape Eurythmics'ų gabalą "Sweet dreams" :-D
sunnuva rašė:Aš manau vėlesni albumai "Eat me, drink me" bei "The high end of low" yra gan neblogi industrinio roko darbeliai (naujausio "Holy wood" neteko perklausyt padoriai)
Kažką sumašei matyt, nes "Holy wood" išleistas 2000m ,dar prieš tavo paminėtuosius "Eat Me, Drink Me" ir "The High End of Low" ir netgi "The Golden Age of Grotesque" (2003 m - man asmeniškai labai neblogas albumas). O apie tą naujausią nežinau, gal turi galvoj "Born Villain"? Jei taip tai jo nelabai ką ir galima daug paklausyt, nes išeis tik ar tai birželį, ar liepą :roll: . Bet kiek Youtubej paklausiau, tai man atrodo nieko gero nežadantis :/nek :roll: Na bet gal... O šis koncertinis turas kaip supratai labiau ir skirtas to albumo pristatymui...
 #348844   sunnuva
 07 Kov 2012 14:54
Jo pas mane kompe pasirodo vogtas Holy Wood kažkodėl su prierašu 2011, dabar matau kad čia senas, o tai kai siunčiaus galvojau pernai išleistas ir nepasitikrinau kitur. Nesu didelis mensono gerbėjas tai ir diskografijos neišmanau gerai, klausiau tik tuos du minėtus albumus, man iš tokios industrinės muzikos Godflesh daug labiau patinka :]
 #348939   blight
 07 Kov 2012 18:28
Pirmiems 500 žmonėms bilietai už 106lt, sakyčiau tokia kaina visai normali, bilietų dar likę ;-) . Aš labai didelis Mansono gerbėjas irgi tikrai nesu (toks vidutinis labiau :-D ), bet skaitau visai įdomu būt pamatyt tą "freak'ą" :-D
 #351563   pensininkas
 15 Kov 2012 21:08
ech siandien mindamas autostrada atradau arsenale cd su sia dainushka
http://www.youtube.com/watch?v=XJvq_SRd ... re=related
ir is karto tokie prisiminimai jaunystes, kai kokia jauna voveraite nukirkini ir niurkai, letai supantis sokiu ritmu ant kulturnamio parketo.
 #351567   vava
 15 Kov 2012 21:12
a tu dar pameni, kaip mergas niurkinai???
 #351571   pensininkas
 15 Kov 2012 21:15
:-ou-je
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis