Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #347100   p.arturas
 01 Kov 2012 21:18
Nuėjo Petka su Čiapajevu į spektaklį “Aladino lempa”. Pertraukos metu bare išlenkė po taurelę ir pavalgė. Per antrą dalį Petka užsinorėjo šikt… Čiapajevas ir sako:
- Pakentėk, į spektaklį atėjai, ne į tualetą.
Kenčia Petka , tačiau jaučia sunkumą ir bėga tualeto ieškot… Išbėga į koridorių, žvilgt į vieną kambariuką – aktoriai persirenginėja. Žvilgt į kitą – aktoriai grimuojasi. Staiga pajunta, kad jau neišlaikys, įbėga per pirmas pasitaikiusias duris, ir prišika į kažkokią vazą… Grįžta Petka atgal į savo vietą, o visa salė miršta iš juoko. Čiapajevas pro ašaras sako Petkai:
- Na, Petka, tu ir duodi… Kada tu nuogu užpakaliu į sceną išėjai, niekas nesijuokė. Kai tu į Aladino lempą kakojai – niekas nesijuokė. Bet kada iš Aladino lempos išlindo aktorius ir pasakė: “Dėjau aš ant tokio scenarijaus”, čia jau niekas neišlaikė…
 #347234   Antas
 02 Kov 2012 08:33
Skumbrotas rašė:
marenas rašė:......as turiu buta patc nupirkau nepavogiau,valti,masina,vaika.......
Matai kokia gera šalis čia, kiekvienas mažaraštis gali laisvai nusipirkt butą, valtį, mašiną, ir dar vaikui lieka :!: :lol:
Skumbrotas rašė:
marenas rašė:......as turiu buta patc nupirkau nepavogiau,valti,masina,vaika.......
Matai kokia gera šalis čia, kiekvienas mažaraštis gali laisvai nusipirkt butą, valtį, mašiną, ir dar vaikui lieka :!: :lol:
o kas tau sake, kad jis mazarastis, ir ka tai reiskia, kad jau sis zodis vartojamas?
 #347240   audrutis
 02 Kov 2012 08:48
Antas rašė: o kas tau sake, kad jis mazarastis, ir ka tai reiskia, kad jau sis zodis vartojamas?
O tau ka, neakivaizdu? :-D Jei zmogus net nemoka aiskiai savo dejoniu aprasyt, o gramatikos bei skyrybos savokos jam giliai neaiskios, tai kodel ji ne mazarastis? :-D
 #347249   Antas
 02 Kov 2012 09:12
audrutis rašė:
Antas rašė: o kas tau sake, kad jis mazarastis, ir ka tai reiskia, kad jau sis zodis vartojamas?
O tau ka, neakivaizdu? :-D Jei zmogus net nemoka aiskiai savo dejoniu aprasyt, o gramatikos bei skyrybos savokos jam giliai neaiskios, tai kodel ji ne mazarastis? :-D
tai matau, kad ir tu nezinai ka tas zodis reiskia, o isvertus i normalia kalba reiskia kas mažai moka rašyti ir skaityti. Tai reiskia, kad jis tiesiog nemoka taisyklingai lietuviskai rasyti. Bet uz tai, kad zmogus nemoka taisyklingai rasyti isvadinti, nemokedamas taisyklingai rasyti neisdestysi sklandziai minciu, "mazarasciu" - tai reiskia savo lygio parodymas, tai yra neisprusima.
Tai ponai darykit isvadas, kas tokie esat? :-D
tokie asmenys dazniausiai, kai neturi ka pasakyti, kita asmeni isvadina panasiais zodzias .............., nes jie kitaip nemoka diskutuoti, o pas juos tik viena diskutavimo - ginco forma - tai kito pazeminimas tam tikrais epitetais ir galvojimas, va isvadinau visaip, dabar as krutas :-D
 #347302   Antas
 02 Kov 2012 11:29
audrutis rašė:Man regis Antanuk tave vaikysteje labai skriaude......
SauliusM rašė:ir ne tik vaikystej, ji turbut po siai dienai kazkas skriaudzia...
Skumbrotas rašė: Negražu juoktis iš gamtos bei dievulio nuskriaustų žmogų :!: !nea!
gerai, kad dar gejum neisvadinot ir dar nors kokiu kitu individu :-D nors ir butumet, tai nebutu labai jau keista :-D
p.s. sauliuk isikisk pirsta i sikna ...... galesi pasigirti nors
 #347577   marenas
 03 Kov 2012 11:42
Skumbrotas rašė:
marenas rašė:......ne del tos letuvos mes kovojom,.....
Kažko abejoju, kad kovojai, nes šiaip jau aš per savo pusšimtį su pliusu amželį pirmąkart matau žmogelį, kuris nežinotų savo Tėvynės vardo.... Suprantu, kad ne kiekvienam duota raštą įvaldyt, bet jau bent šitą žodį reiktų pasistengt išmokt parašyt....
gyvenimo laika taupau tad ir praleidinieju raides
 #347745   Tadunce
 03 Kov 2012 22:51
Susituokia vaikinas ir mergina. Mergina nekalta, artėja pirmoji naktis. Vaikinas klausia:
Duosi?
Mergina:
Duosiu, bet reiks palaukti kol mano tėvai už sienos užmigs. Aš suprasiu kada jie užmigo, tad sutariam kad sutartinis žodis bus - skalbimo mašina įjungta.
Vaikinas:
... -Na gerai.
Praeina pusvalandis.
Vaikinas:
-Skalbimo mašina įjungta?
Mergina:
-dar ne.
Dar praeina pusvalandis.
Vaikinas vėl klausia:
Gal jau skalbimo mašina įjungta?
Mergina:
Na dar ne.
Vaikinas susinervuoja ir nusisuka į kitą pusę.
Dar po pusvalandžio:
Mergina:
-Skalbimo mašina įjungta.
Tylu.
Mergina pakeltu tonu jau:
-Skalbimo mašina jau įjungta!
-Vistiek tyla.
Mergina pradeda judinti vaikiną,
-Ar girdi, skalbimo mašina įjungta!
Vaikinas atsisuka, piktai pažiūri ir sako:
-O man p*fig, aš jau rankom išsiskalbiau
 #348401   RoBass