Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #341707   Kykas
 13 Vas 2012 08:27
Sveiki visi,
O dabar prie reikalo...
Nugi mieli Kauniečiai vasario 16;18;19 dienomis aš laisvas... Noriu kur nors aplink Kauną ešerukus pamedžiot...
Bėda, kad nieks iš pažįstamų nežvejoja... O aš pats poledinėj žūklėj čeinykas... Praėjusį savaigalį bandžiau savarankiškai, tai keli cigaretiniai ir krūva degtukų... Norėčiau iš labiau patyrusio pabandyt pasimokyt, kad bent bendrus principus suprast.
Jei kas planuosit žvejybą, neužmirškit čeinyko :)
 #342401   Dusia
 15 Vas 2012 09:19
Gedasas rašė:as nidoj busiu nuo ketvirtadienio popietes iki sekmadienio popietes, turesiu nedicka chata prie pat mariu kranto su dydeliu zidiniu, velkom i svecius ::hai-bai :/brazasista arba ant ledo raik strielka padaryc :/braj;
As su zmona ir dukra isjudu is Vilniaus i Nida sestadieni ryte,tai butu malonu susitikt pabendraut :/braj;
 #342674   Arvidys
 16 Vas 2012 14:24
Nuo šiandien iki sekmadienio popietes esu atviras pasiūlymams ropštis ant ledo aplink Ukmergę, problema tame, kad aš be bolido. Labiau linkes i balansyravimą ar blizgiavimą, bet nespjauciau ir į virpinimą. Taigi, jei neturite kompanijos mielai prisijugčiau!
 #342832   Deivysz
 17 Vas 2012 11:25
Sveiki, norejau paklaust gal kas zada eseriuku kur dangeje pazvejoti artimu laiku? Noreciau prisijungt, pabendraut, nes neesu dar ne karto zvejaves ant ledo, noreciau patarimu kokiu kaip kokia meskerele pirmam kartui nuspirkt papigiai ir kitokias smulkmenas :ks> . Ir siaip truputi pabendraut paziuret kaip reikia zvejot, nes vistiek pasiziurejes, pasiskaitinejes, geriau praktiskai dar paziureti.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 51
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė