Man atrodo, kad pats zinai is kur gavauTironas rašė:kur tokia grazia dezute gavai?

Man atrodo, kad pats zinai is kur gavauTironas rašė:kur tokia grazia dezute gavai?
Tai kad ploksti jie ir yra, panasus i tavo ar as kazka netaip supratau... Taip yra keletas Mineilenkos, yra ir jo senesniu ir naujesniu. Siemet irgi kazkokiu neblogu dar gavau, cia fotkei nera.dainiuška rašė:Dailios meškerėlės, tik priveržimai, jeigu gerai įžiūriu, tai ne itin patogūs - lengviau sugriebti ir sukioti tuos, kurie yra plokšti ir atsikišę į viršų. Tokius kaip paties tekę sulaužyti keliskart - netyčia per stipriai prisukau ir suskilinėjo galiukai, katrie į būgnelį remiasi![]()
Avižėlės gražiosJeigu neklystu, ir to rusų auksarankio Mineilenkos keletas yra?
man irgi atrodo kad virsutinej eilej berods 6 avizos to ruselio...dainiuška rašė:Avižėlės gražiosJeigu neklystu, ir to rusų auksarankio Mineilenkos keletas yra?
Nu jo, prastoka foto, su telefonu fotkinta...dainiuška rašė:Tuomet būsiu ne taip nužiūrėjęs - nuotraukoje neryškiai matosi
Tikrai taip... Gaila, kad dbr tokiu nebera. Dar kazkas daro jas, bet pats Mineilenka yra mires. Tai nebeaisku kas tas avizas daro ir kokybe aisku kita jau.liorenas rašė:man irgi atrodo kad virsutinej eilej berods 6 avizos to ruselio...dainiuška rašė:Avižėlės gražiosJeigu neklystu, ir to rusų auksarankio Mineilenkos keletas yra?
turiu ir as 3 dar likusias...teisindos avizeles....
Pats vezeisi?dainiuška rašė:Šiemet užsipirkau kažkur Baltarusijoje gamintų iš aukšto tankio volframo, nuo šių rusiškųjų beveik neatsilieka svoriu, o kaina - keliskart žemesnė. Pažiūrėsime, ką jos parodys. Trūksta tik 1 daikto - ledo
Suprataudainiuška rašė:Nea, per tarpininkus.
Nevietoje pliurpiam
grubios fizines jegos pagalbagiedriuzzz rašė:Na kad nupjaut ir skylę išgręžt galima tai tą žinau. Bet sakau gal yra koks paprastesnis būdas pašalint tą plastmasinį kotelį
p.arturas rašė:grubios fizines jegos pagalba
Pasiskaityk čia http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... ?f=5&t=373 ir išmoksiDeivydas rašė: Imesciau foto, bet nemoku
Daziau nagu laku, tai ne kazka man ten gavosiDeivydas rašė:Chebra patarkit kokiom priemonem nudazyt balailaika, kelias nudroziau. Cia skaiciau kad nagu laku dazo, bet nezinau, noretusi kazko gal is purskiamu dazu. Gal kazkokiu idomesniu minciu turit? Imesciau foto, bet nemoku
Purskiamais gali dazyti drasiai, tik pasiziurek ant dazu flakono ar jie tinka plasmasiniams pavirsiams. Siaip dar apsidraudimui patarciau pries dazant balalaika nutept praskiestu lipalu, tada dazai tikrai nesugraus putplascio.Deivydas rašė:Dekui, nufotografuosiu ir imesiuTai va, as ir kazkaip galvoju apie kazka kita nei nagu lakas. Sakau gal kokiais purskiamais nupust plonu sluoksniu del spalvos ir po to nulakuot. Net nzn... Jei niekas nieko nepasiulys idomesnio, tai reikes ekspermentuot
Supratau. O su kuo ta lipala praskiest? Ir siaip ka jis duos, pavirsius kazkoks uzsides kad nebutu dazu kontakto su korpusu ar dar kazka? Pats gal taip dares esi?Simonas rašė:Purskiamais gali dazyti drasiai, tik pasiziurek ant dazu flakono ar jie tinka plasmasiniams pavirsiams. Siaip dar apsidraudimui patarciau pries dazant balalaika nutept praskiestu lipalu, tada dazai tikrai nesugraus putplascio.Deivydas rašė:Dekui, nufotografuosiu ir imesiuTai va, as ir kazkaip galvoju apie kazka kita nei nagu lakas. Sakau gal kokiais purskiamais nupust plonu sluoksniu del spalvos ir po to nulakuot. Net nzn... Jei niekas nieko nepasiulys idomesnio, tai reikes ekspermentuot