kai Neris uzsals, reiks paprasyt, kad duotu apsiaut ir ant ledo pasedet koki pusvalandi. prie to pacio ir spiningeli koki isbandysiu. 

Create your fishing style
Pabandyk nulekti i Zukles kodas, silutes pl.Artis97 rašė:Gal kas žinote kur klaipedoi norfin batų rasti?
Kurie modeliai geriausi (neskaitant extreme)?
Gal kas dar kažką gali pasiūlyti už panašią kainą ?
Taip ir nepasako Tironas kainosvava rašė:Tironai, kokia kaina tu kojiniu?
vat siandien gera pusdieni ant ledo prabuvau su rockiais ir labai puikiai jauciausi. ir nelaksciau po telkini, o rades uzuoveje ilankelej isgreziau gal koki 20-30 ekeciu, is kuriu tik 1/3 buvo tikrai rezultatyvios ir prie ju prisesdavau ilgesniam laikui. jokiu uzuominu apie vestancias kojas... komentarai su "manau" turetu buti paremti bent jau lyginimu su tokio pat ar panasiu charakteristiku daikto naudojimu.Vaidotas rašė: na ant ledo vaikščioti gal ir tinka, bet sustojus manau greit sušalsi su tokiais.
Išties įdomūs rezultatai, nors ir nėra labai jau šalta. Reiškia veikia gorteksas ir drėgmę pašalina, kad sakai nešalta buvo. Nes pvz su guminiais batais, po žvejybos išėmus indėklą, pats guminis iš vidaus yra šlapias. Nes guma šalta ir sukondensuoja visą drėgmę, o koja lieka sausa. Aišku viskam ribos. Dar įdomu iki kiek tas rokis vandens nepraleis, nes kartais būna tokia situacija ant ledo.Evaldas Z rašė:vat siandien gera pusdieni ant ledo prabuvau su rockiais ir labai puikiai jauciausi. ir nelaksciau po telkini, o rades uzuoveje ilankelej isgreziau gal koki 20-30 ekeciu, is kuriu tik 1/3 buvo tikrai rezultatyvios ir prie ju prisesdavau ilgesniam laikui. jokiu uzuominu apie vestancias kojas... komentarai su "manau" turetu buti paremti bent jau lyginimu su tokio pat ar panasiu charakteristiku daikto naudojimu.Vaidotas rašė: na ant ledo vaikščioti gal ir tinka, bet sustojus manau greit sušalsi su tokiais.
o tai kada bus salta ?Vaidotas rašė:Išties įdomūs rezultatai, nors ir nėra labai jau šalta.
rocky badgerAiris rašė:koks modelis?
20psl sitos temos mano rockiu testas vandenyj braidant apie 15 min su foto. ko dar jum reikia ? su laiku ir be reikiamos prieziuros, zinoma, tos savybes pamazu dings, bet jeigu tinkamai priziuresi, tai uzteks ilgam.Vaidotas rašė: Dar įdomu iki kiek tas rokis vandens nepraleis, nes kartais būna tokia situacija ant ledo.
butent su tokiais ir buvau vakar ant ledo, su gera kojne, nebuvo salta visai. gal saule silde?Vegys rašė:Natter,
Lemigo Arctic niekam tikę prie šalčio žemiau -10. Tai ką čia kalbėt apie Grenlander ...
Rekomenduot gali juos kitose temose, bet tik ne poledinės žūklės temoje, nes nežinantys žmonės dar gali patikėt ir nusipirkt poledinei žūklei ...
Kaip gali batai tikt ir rudenį palei upę vaikščiot ir poledinei žūklei prie -20 ???
Arctic ar Grenlander ? Bet kokiu atveju, mane stebinap.arturas rašė:butent su tokiais ir buvau vakar ant ledo, su gera kojne, nebuvo salta visai. gal saule silde?
Gal nera jie labai silti,kad net kojas lauzan susikroves buvaivyrgaz rašė:Aš tokius nusipirkau..http://www.demar.lt/index.php?id=prekes ... =18&pid=33
Vien dėl to, kad prieš keletą metų urėdija žiemai visus tokiais apavė ir visai gerai buvo..Al syki prie laužo per arti kojas laikiau, tai per siūlę išsiskyrė vienas batas..Turėtų pakakt..Bo dabar su žieminiais darbiniais odiniais batais su kailio imitacija tik mašinoj sėdėt, nes sniege porą valandų pastovi ir sušlampa..
nu bet ziuriu nebloga akcija jiems padaryta, nuo 80 svaru iki 30 svaru, imciau - tik nereikia jauVaidis rašė:Šia žiema tokius tampau http://store.karrimor.com/karrimor-snow ... ens-143007 kol kas-jokiu priekaištu, kojos nešala, nors tiesa pasakius ilgai vienoj vietoj nesēdējau, tai prie kokiu šalčiu jau nebekomfortas nežinau.
Nu nestebuklingi..ir kaina atatinkama..gal kojinės normalios reikia o ne dviejų belekokių..Bratka rašė:Gal nera jie labai silti,kad net kojas lauzan susikroves buvaivyrgaz rašė:Aš tokius nusipirkau..http://www.demar.lt/index.php?id=prekes ... =18&pid=33
Vien dėl to, kad prieš keletą metų urėdija žiemai visus tokiais apavė ir visai gerai buvo..Al syki prie laužo per arti kojas laikiau, tai per siūlę išsiskyrė vienas batas..Turėtų pakakt..Bo dabar su žieminiais darbiniais odiniais batais su kailio imitacija tik mašinoj sėdėt, nes sniege porą valandų pastovi ir sušlampa..
Šalta būtų jei be saulės, ir nėr čia ko šlanga apsimetinėtEvaldas Z rašė: o tai kada bus salta ?
pazistamas turi situos - http://www.cabelas.com/product/Footwear ... t103959180Airis rašė:koks modelis?reikia ir man kantapliu
Sutinku, jei visų žiem nuo ledo nenulipi, kaip bomžas nuo konteinerio, tadum jo, gerai kuo pigiau. Greičiau naujais apsiausiBratka rašė:Vitoli nespresk pagal save,feD,dar jaunas dar ne viena pora sunesios
O jei rimtai,tai nu kiek kad ir geri batai gali laikyti,max 10 sezonu,per ta laika jei isore liks sveika,tai vidus tikrai susinesios ir neatlikines savo funkciju,na aisku kas i sezona penkis kartus uzsimauna tada turetu buti amzini.
Nieks dabar nekalbejo apie piguma,kalbejom apie normalius zieminius batus,kurie deja Vitoli bet taipogi devisi...Vitolis rašė: Sutinku, jei visų žiem nuo ledo nenulipi, kaip bomžas nuo konteinerio, tadum jo, gerai kuo pigiau. Greičiau naujais apsiausi