O aš šiandien džiaugiausi kad turėjau gražtą nes ledas jau kai kur siekia 20cm
.Bet buvo dar plotu kur ledo beveik nėra o tik sušalęs sniegas. Nors jo storis apie 10-12cm bet šalti tos vietos dar garuoja ir pavojingos vaikščiot 

tai nors pasportavai?f'eD rašė:siandie Asvejoj.. gailejausi kad emiau pajkena, o ne grazta
pasportavau, kapojau eketes sniego plotuose, ten gerookai plonesis. ir ant rainasoniu pasportavau - 48vnt, 30% ant oranzines "virtos" soniplaukosAntas rašė:tai nors pasportavai?f'eD rašė:siandie Asvejoj.. gailejausi kad emiau pajkena, o ne grazta
ledas toks, kad realiai visur skersai isilgai galima vaiksciot be peikenos (nelendant prie upeliuVegys rašė:f'eD, o tai koks storis ? Ten prie upelio viskas tvarkoj su ledu, nepavojinga ? Šalta tik, šiaip stintelių norėtųsi pabandyt ..
reiks nuvaziuot praeiti - paziuret kur ten toks gylis, kur bandziau visur max 4 - 5 metraipensininkas rašė:<...>dar vienas automobilis po ledu atsidūrė Trakų rajone. Apie 13 val. specialiosios tarnybos buvo iškviestos į Senųjų Trakų seniūnijoje esantį Tarpupio kaimą. Paaiškėjo, kad Meduvio ežere, maždaug 200 metrų nuo kranto įlūžo ir nuskendo automobilis "Volkswagen Golf" <...>
Nu Antas uztat dabar tures darbo per vasara suzvejojant guolpuka
Aš ne rizikuoju, sveikata svarbiau negu už pasivažinėjimą mašina ant ledo, ar pnš..xpp rašė:Na čia jau kaip boba atrodo negirdėjai pavasarį kaip ledas aižėja. Va vyrai jau su mašinom važinėja ir nebijo:)
Nu *PYP* ledas yra ar nėra,jeigu yra tai koks storis,kas čia neaiškuBratka rašė:Ka ten ji tikrint?
nematau tame nieko blogoSkridžas rašė: tave nuo wickos vos vienas žingsnis teskiria
Žinok vakar buvau ant vienos užtvankos Kupiškio rajone. Visur ledas vos ne per visą grąžto šneką. Bet va nuėjau ant vidurio vienoj vietoj kur dafiga ekečių buvo pavaryta. Na galvoju, čia tai ešerių pavarysiu. Gręžiu ir tik padariau gal 4 apsukimus ir šmakšt kiaurai. Va tau ir viskas užšalę blyn. Plote maždaug kokių 30 m. spinduliu aplink, visur toks pat ledas. O tu sakai.......Skridžas teisusBratka rašė:Nu man neaisku,kaip paprasciausiai zmogui gali kilti tokie klausimai,kai net upes,kursmares senai po ledu....
cia tubut ex eldoradas po Skridzo apsilankymo...vava rašė:kaip vadinas nezinau, vangiai kibo cigaretiniai