Aš dabar galvoju, ar Evaldas, ar Juriginas su Avidu light'u ~8" gaudo... 

A fish is too valuable to catch only once!
nors man labiausiai fast ir extra fast limpa, bet visai idomu butu pamosikuot. beto, greitesnio, kietsnio koto ziuriu ir del to, kad kada ir kokia minoske lengva eseriui patvicint eitu.MariusM rašė:jeigu nori, galiu duoti pabandymui AVS80MLM2 prie vandens pamosikuoti.
Evaldas lydekas su AVS76MLXF vaiko. bandziau karta ir sapala su 48 crackjacku viliot. pakenciama, bet tai didziausias masalas, kuri naudoju, o su mazesniais jau sunkiau su siuo kotu.Tadunce rašė:Aš dabar galvoju, ar Evaldas, ar Juriginas su Avidu light'u ~8" gaudo...
alivio 2.2m up to 11g su iklijuota virsuneblight rašė:O beje Evaldai, kokiu dabar kotu šapalauji?
dar galiu pričiupt ir tokį LES70MLF2Evaldas Z rašė:nors man labiausiai fast ir extra fast limpa, bet visai idomu butu pamosikuot. beto, greitesnio, kietsnio koto ziuriu ir del to, kad kada ir kokia minoske lengva eseriui patvicint eitu.MariusM rašė:jeigu nori, galiu duoti pabandymui AVS80MLM2 prie vandens pamosikuoti.
pagal rusų atsiliepimus, susidaro negatyvus vaizdas, o kaip ištikrogiedriuzzz rašė:Mane domina kaip jų darbas. Ar nebus pinigai išmesti jei jų užsipirksiu?
Kadangi jie nebrangūs tai mastau naudoti vietose kur daug kliuviniųO jei gerai dirba tai gal ir visur juos naudočiau
o kad fabai turejo, tai net ir nezinojau...OMar rašė:Renku Asakura uzsakyma, kam reikia rasykit info@fema.lt.
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... egory_id=0
Atsiusiu sarasiuka ir likuti sandelio.
O šapalam netiko, kad "Šapalų" temoje tik ešeriukus atsimeniromas100 rašė:Neblogi sitie asakura, preitas metais isbandziau tai,labiausiai patiko sr versija. Mego ji ir eseriokai labai . Geras vobleriukas
Šapalas absoliučiai nemėgsta tvičo.. tai visgi baikšti žuvis, tad jai reikia ramiai pateikti masalą, bet su niuansais... Šapalas mėgsta kai masalą "skersuoji".. t.y. permeti į kitą upės pusę, panardini šiek tiek ir su užlaikymu laikai kol masalas atsidurs tavo upės pusėje. Ir šiaip šapalas mėgsta kai užlaikai masalą vienoje vietoje kokioje nors duobutėje.. O paprasčiausiai jei pradedantysis esi - trauk lėtai, tolygiai.. rezultatas busbiofizikas rašė:o kokius pravedimus vobleriuku sapalam naudojat? tolygiai traukiat ar patvicinat?