Siaip su pintais valais as irgi turiu tokiu pat bedu. Pradzioj, kai nusipirkau plokscia, pigu, tai su juo net nespejau nieko pagaut, kaip teko ismest

Vien barzdos

. Aisku rite kalta, bet kaltas ir valas, kuris buvo prastas. Be to as meciau lengvais masalais, dejau ir mepsiuka, todel ir gavos toks pravalas.
Po to nusipirkau apvalu pinta, brangu, kaip supratau nebloga tikrai, taciau gamintojo jau nepamenu. Tai sitas pynesi daug maziau, bet iki siol koki 20 metriuku i barzdas irgi suejo

(pirkau pries metus) Laime nusprogo mano senoji rite ir pries pora savaiciu nusipirkau Daiwa rite, su kuria jau karta zvejojau. Keli mazgeliai visgi buvo susipine, taciau, ko gero (tikiuosi), tai senos rites palikimas. Kai pazvejosiu daugiau galesiu papasakot, bet velgi nezinau kaip panaikinti senos rites pradeta juoda darba. O gal ir sita rite turi panasiu bedu, nors Daiwa rites tikrai pazangios. Mokejau uz ja 150.
Siaip pirkau pinta vala tikedamasis palaidot maziau masalu, taciau regis tai nepasiteisino, nes valas visgi trukineja, kartais atsirisa ir panasiai

Man regis tai mano paskutinis pintas valas........ Nors viena privaluma jis tikrai turi - labiau jauciasi zuvies smugiai, nes jis juk nesitampo. Tai tokia mano patirtis