..Norėtusi papasakoti apie vieną nemalonų įvykį atsitikusi praeitų metų spalio menesį...O buvo taip...
Tvarkydamas vieną dieną savo žvejybinę atributiką pamačiau kad daugumos dalykų man jau nebereikia ,vien todėl kad bėgant metams pasikeitė mano gaudymo stilius,masalai ėmė vis mažėti,todėl nusprendžiau įkelti į šią svetainę skelbimą ,kad neva as parduodu ar keičiu savo turimus masalus į kiek mažesnius...
Po kurio laiko atsiliepė vienas susidomėjęs pirkėjas Iš Utenos miesto....
Sutarėm kad susitiksime Kaune ir įvyks mainai...Artėjo ta diena...
Per laisvas dienas skambinausi draugams žvejams,ir .t.t...Po mano susitarimo su uteniškiu sutikau parduotuvėje savo seną bičiulį ,vaikystės draugą,kuris kažkada su manim praleisdavo prie vandens daug nuostabių akimirkų,deje dabar jau nebegali nei žvejoti,nei vaikščioti..baisus įvykis jį pasodino iki gyvenimo galo į invalido vežimėlį..
Tad bešnekant mums apie šį bei tą aš jam pasigyriau kad štai neva aš keisiuosi savo turimus masalus su vienu žveju iš Utenos..Jis paklausęs mano pasakojimo pasiūlė man savo turimą spiningą ir ritę pasiūlyti tam žmogui ,gal jis irgi nupirktų tuos daiktus...
Žodžiu tie daiktai atsidūrė pas mane ...Ir štai atėjo ta mainų diena. Viskas vyko sklandžiai aš apsikeičiau savo turimus masalus į to žvejo turimus.Pasiūliau ir to mano draugo spiningą su rite..Žodžiu sutarem taip kad po mėnesio jis man perves į sąskaitą pinigus.Ėjo dienos artėjo atsiskaitymo akimirka,invalidas žmogus taip pat laukė. deje tas vadinamas"žvejas" nesilaikė savo sutarties,ir pasakambinęs paskutinę akimirka pradėjo prasyti manęs kad terminą pratęsčiau dar menesiui..žodžiu pasaka pasikartojo dar kartą,kiek as girdėjau visokiu giesmeliu..tai algos nepraveda,tai kitą savaitę jau turėsiu pinigus ,tai vėl kažkas atsitinka. žodžiu vieną grąžią dieną aš tas prekes gaunu po vos ne trijų mėnesiu atgal paštu,o pats Uteniškis kaip į vandenį.. tad siūlau visiems saugotis to aferisto,melagio ir giesmininko,kurio nikas šitame forume yra "eggyyda" ..visiems atsargiai tai melagių melagis... negalvojau kad turintis šeimą ir vaikus vyras toks visiškai žlugęs ir be savo garbės,negerbiantis ne tik savęs bet ir žmogaus invalido prašymų gražinti kas jam priklauso...Įsivaizduokite į kokią padėtį mane pastatė mano gero bičiulio akyse.. Tad labai norėčiau paprašyti forumo valdžios griežtai blokuoti šį žmogų kaip aferistą.
XUL & SUL spiningas........