Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #336143   Guru
 24 Sau 2012 20:04
Kur Vilniuj normalia rast? As knygute nusiziurejes apie 45-55 Lt iki 50 cm. maciau tik Salmo Oze ir Laikas zvejot prie Juozapo. Gal dar ka gero kur matet?
 #336148   Skridžas
 24 Sau 2012 20:14
Salmo tai tos knygos tokios sunkos labai,esu čiupinėjėjes draugo daug lengvesne tad salmo nesužavėjo manes beto ir neturėjo 50 cm jie,bet dabar ir neberiekia knygos kai nupirkau dėžute :ruko Va paskaičiavau kad jau 70 pavadėliu,o dar vietos kiek, beveik tuščia...

Turbūt dabar neverta skubėti reik pavasario palaukti,ir prekybininkai užsiveš visko :gutgut
 #336151   hamis
 24 Sau 2012 20:17
Reiks palaukti, vasario pabaigoj nauji katalogai bus. Gal eis ka issirinkti.
Skridžas rašė:Salmo tai tos knygos tokios sunkos labai,esu čiupinėjėjes draugo daug lengvesne tad salmo nesužavėjo manes beto ir neturėjo 50 cm jie,bet dabar ir neberiekia knygos kai nupirkau dėžute :ruko Va paskaičiavau kad jau 70 pavadėliu,o dar vietos kiek, beveik tuščia...

Turbūt dabar neverta skubėti reik pavasario palaukti,ir prekybininkai užsiveš visko :gutgut
Ta pati galvoju. Galesiu kazka pasiulyti is traperio, arba kongerio :-D
 #336157   failp
 24 Sau 2012 20:29
Guru rašė:
failp rašė:labai ačių užpaaiškinimą, meginsim kas per velnias, nes ant fyderio naujas ir bandau palengvint sau gyvenimą :)
Žinai ir aš tau pasiūlysiu visgi pasirinkti kokį kitą tvirtinimo būdą- kad ir lengvai - dviem mazgais - rišamą paternosterį..
Jei kolegos nesupyks (konkurentu puslapio nuoroda..)- čia aš verčiau vieno rusų feederio saito straipsnius naujokams ir netik.. 3-straipsnis apie sistemeles su foto ir video-
http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewt ... =11&t=2683
domėjausi, paternosteris ar kažką blogai seniau darydavau labai netiko man, šiais metais mėginsiu "ale vamzdelį" ir kitas sistemėles kaip gardnerio kilpa ir pan :) nemažai patarimų pažėrėt ''plot
 #336164   hamis
 24 Sau 2012 20:47
Skridžas rašė:Gaila hami kad gali pasiuliti tradicinius visu Lietuvos prekybininku asortimenta ,o tai ka naudoja anglai ir netgi kaminai rusai ,baltarusiai ,ukrainiečiai neturi ir nežadi turėti.....O va atsivežtum tokiu dėžučių,tai klijėntai šniūrais eitu :-D

http://www.youtube.com/watch?v=PO_ytTvYVt4
Va tokia uz 50-70 lietuvisku, kad eitu paciupti :gutgut bet tokiu i parda parvezus galetum tik dulkes valyti metu begyje :-D
 #336190   vava
 24 Sau 2012 21:22
Skridžas rašė:Jo ta pavadėlnica dobra,jau po biški pildau,tik va nesuprantu kur ten galima 1200 pavadėliu sukišti mano skaičiavimais max 800 :roll:
hamis rašė:Tas pavadelines ziurejau, ale brangokos kaip nevedusiam :D

O va šimta litu pragerti tai nebrangu :roll:
supranti tu ka nors apie prekiu verte?...
 #336193   vava
 24 Sau 2012 21:29
Skridžas rašė:Gaila hami kad gali pasiuliti tradicinius visu Lietuvos prekybininku asortimenta ,o tai ka naudoja anglai ir netgi kaminai rusai ,baltarusiai ,ukrainiečiai neturi ir nežadi turėti.....O va atsivežtum tokiu dėžučių,tai klijėntai šniūrais eitu :-D

taip ir matau, kaip Skridzas sniurais eina viena pavadeline nupirkt... nejuokink, branguti, su numatomom mistinem paklausom. Ypac tada, kai net kainos jos nieks nezino........
 #336200   vava
 24 Sau 2012 21:36
Skridžas rašė:Taip Vava ir toliau džiaukimės fideriais salmo diamond :lol:
gali paaiskint, ka reiskia "dziaukimes fyderiais diamond"?
 #336205   Skridžas
 24 Sau 2012 21:42
vava rašė:gali paaiskint, ka reiskia "dziaukimes fyderiais diamond"?
Tiesiog ko tu nesupranti tai neraiškia kad visi tokie,meškeriotoju jau ant Lietuvos daug kurie supranta ir tikrai pirktu tokius daiktus jeigu butu :) Kam čia bangas kelti,plius jeigu tau ir neaktualu :lol:
 #336212   Guru
 24 Sau 2012 21:54

čia kaip suprast? kad Hamis parduotuve kažkur paslėpęs laiko?
 #336214   vava
 24 Sau 2012 21:58
gudruoli, ne as parasiau teksta apie dziaugsma diamondais. tai gal galetum parasyt, ka reiskia tavo parasymas? tipo tu nori pasakyt, kad kazkas yra lochas, nes tiesiog naudoja diamondus?
 #336216   Edmis
 24 Sau 2012 22:01
Nesuprantu,kam tokia pavadeline i kuria gali tilpti 1200 pavadeliu!?!!? Gal kam ir aktualu pavadeliu kiekis,man tai ne.Man nesunku kelis pavadelius susiristi is vakaro,tuo labiau,tada jau buni suplanaves,kur gaudysi ir zinai,kokiu kabliuku ir pavadeliu ilgiu reikia.O ta Map pavadeline jau senai buvau mates inete,tik man ne prie sirdies toki griozda tampytis i zukle,kai ir taip gana daug amunicijos pas pludininkus ir fyderininkus yra.Beto ir kaina...kaip uz plasmasine dezute,tai...atsiprasau.
 #336218   hamis
 24 Sau 2012 22:02
Guru rašė:

čia kaip suprast? kad Hamis parduotuve kažkur paslėpęs laiko?

Nelaikau. Nepradekit cia pyktis.
 #336221   vava
 24 Sau 2012 22:05
Skridžas rašė:Nu kodėl iš karto lohas,yra kitokiu žodžiu tam :roll: O šeip naudok ka nori man nei šilta nei šalta,visi meškerioja pagal galimybes ir pagal norus ;-)
tai koki b.. tada aiskini, jei tau nesvarbu? sedek ir tylek
 #336226   Skridžas
 24 Sau 2012 22:12
vava rašė:tai koki b.. tada aiskini, jei tau nesvarbu? sedek ir tylek
Tai tas ir yra kad mes diskutavome su bendraminčiais,kai tamsta išsiveržėte ypač kad šiais klausimais esate visiškas juodulis ir be jokiu pagristu repliku pradėjot kelta bangas :? Jeigu jau sakai kad aš ko nors nesuprantu tai paaiškink kaip yra iš tikruju,nes jeigu aš pavzidžui sakyčiau kad esi lohas tai aš butinai pagrisčiau kodėl kad nekiltu klausimu kad gavai ižeidima :ruko
 #336237   vava
 24 Sau 2012 22:35
Skridžas rašė:
vava rašė:tai koki b.. tada aiskini, jei tau nesvarbu? sedek ir tylek
Tai tas ir yra kad mes diskutavome su bendraminčiais,kai tamsta išsiveržėte ypač kad šiais klausimais esate visiškas juodulis ir be jokiu pagristu repliku pradėjot kelta bangas :? Jeigu jau sakai kad aš ko nors nesuprantu tai paaiškink kaip yra iš tikruju,nes jeigu aš pavzidžui sakyčiau kad esi lohas tai aš butinai pagrisčiau kodėl kad nekiltu klausimu kad gavai ižeidima :ruko
matai, kadangi daugelis cia zino tavo versluma, tai pakomentuodamas tavo mintis apie pavadelines ("sniurais stoves eiles prie ju"), norejau galbut apsaugot kai kuriuos zmones nuo neapgalvoto biznio.
Nei as sakiau, kad jos blogos, nei ka. O tu tuo tarpu puolei kazka aiskint apie kazkokius daimondus, kurie , kaip minimum, cia yra ne i tema, ir dar tuo savo isiterpimu bandei parodyt, kad kazkas, ka tu turi, yra "lygis", o kazkas kitas yra .. na .. gaiduva kazkokia.
Suprantamai parasiau, bendramintiblia?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė