Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #335719   Skridžas
 23 Sau 2012 00:09
failp rašė:velnias tikrai gal kas papasakoti galit apie tą"vamzdelį"?

Tas vamzdelis tiems kas nemoka susirišti sistemos,jis užmetimo metu pavadėli nuo šėryklos atitraukia taip nesusipainioja.

Dar per kažkoki lenku (čia turbūt ju išmislas) filma girdėjau kad srovėję atseit tas vamzdelis padeda geriau karmuškei isitvritinti :roll:
 #335728   vava
 23 Sau 2012 08:21
dar vienas niuansas. Jei jau pirksi tuos vamzdukus, tai paziurek, kad seryklos tvirtinimas butu gerai padarytas. T.y. turetu but metaliniu zieduku apsuktas tas vamzdelis ir tada prie to ziedelio pritvirtintas karabino uzsegimas.
Jokiu budu nepirk, jei matysi, kad pritvirtinta tiesiai prie plastiko
 #335917   vava
 23 Sau 2012 22:59
o gal tu geriau pasidomek kitais seryklu tvirtinimo prie valo budais? juk daug paprasciau susirist paternosteri nei bandyt prisabacint ta vamzdeli
 #335924   Guru
 24 Sau 2012 00:13
failp rašė:labai ačių užpaaiškinimą, meginsim kas per velnias, nes ant fyderio naujas ir bandau palengvint sau gyvenimą :)
Žinai ir aš tau pasiūlysiu visgi pasirinkti kokį kitą tvirtinimo būdą- kad ir lengvai - dviem mazgais - rišamą paternosterį..
Jei kolegos nesupyks (konkurentu puslapio nuoroda..)- čia aš verčiau vieno rusų feederio saito straipsnius naujokams ir netik.. 3-straipsnis apie sistemeles su foto ir video-
http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewt ... =11&t=2683
 #335935   hamis
 24 Sau 2012 07:46
Guru rašė:
failp rašė:labai ačių užpaaiškinimą, meginsim kas per velnias, nes ant fyderio naujas ir bandau palengvint sau gyvenimą :)
Žinai ir aš tau pasiūlysiu visgi pasirinkti kokį kitą tvirtinimo būdą- kad ir lengvai - dviem mazgais - rišamą paternosterį..
Jei kolegos nesupyks (konkurentu puslapio nuoroda..)- čia aš verčiau vieno rusų feederio saito straipsnius naujokams ir netik.. 3-straipsnis apie sistemeles su foto ir video-
http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewt ... =11&t=2683
Cia gal kaip kam. Anais metais man su vamzdeliu patarnosteri dedavo i vieta. Tad beveik visa sezona su jais atzvejavau. Nors anksciau tik paternosteriu gaudydavau. Sezono pradzioj daug eksperimentavau, kol pagaliau apsistojau su jais. Gal cia kazkoks isitikinimas susidare, nes ant fyderio su "vamzdelio" turejau daugiausiai kibimu ir su srove gerai sugyvendavau. Pasikartosiu gal cia tik isitikinimas.
Beje kolegos tikrai neuzpyks del konkurentu nuorodos, nes mums ( sitam forumui) konkurentu nera :twisted: :-D
 #335939   Agis
 24 Sau 2012 09:10
[quote="GuruJei kolegos nesupyks (konkurentu puslapio nuoroda..)- [/quote]

Pas mus niekas su niekuo nekonkuruoja, todėl kaip ir konkurentų neturim.Visada buvo akcentuojama, jeigu nenorima ko nors perrašinėti, kas jau yra padaryta kitur, tai būsim dėkingi ir už įdėtą nuorodą ;-)

p.s. smagu kai yra pasišventusių versti rusiškus straipsnius ir supažindinti tuos, kurie tos kalbos nesupranta.Liūdna, kad nėra tokių kurie verstų angliškus straipsnius ir pamokymus tų, kurie diktuoja šios žvejybos stilių ir iš jų mokosi kiti ;-)
 #336015   senelis
 24 Sau 2012 14:41
Agis rašė:
p.s. smagu kai yra pasišventusių versti rusiškus straipsnius ir supažindinti tuos, kurie tos kalbos nesupranta.Liūdna, kad nėra tokių kurie verstų angliškus straipsnius ir pamokymus tų, kurie diktuoja šios žvejybos stilių ir iš jų mokosi kiti ;-)
kaip nera? yra :ruko :lol: tik kad tie angliai savo komerciniuose pruduose gaudo ir su zvejyba musu laukiniuose vandenyse labai nedaug ko bendro ta ju zvejyba turi :)
 #336027   senelis
 24 Sau 2012 15:18
hamis rašė:Va, klausimas iskart prie reikalo vedantis :D Ir siaip kokios naujoves fyderio arenoj? :D
Tu geriau pasakyk,kada Atmatoje jau paprastai fyderi mirkai pavasari :grin: Jau nezinau,ar pavasario sulauksiu,kaip norisi tos pirmos pavasarines zukles :twisted:
 #336034   hamis
 24 Sau 2012 15:27
Tai, kad dabar uzsalti zada :D Kai tik potvynis leidzia prieiti prie upes tai ir minam iskart, nesvarbu koks menuo. Nors ir dabar galima. Tik va tikejomes, kad ziema bus be ledo ir be didesnio potvynio, tai sezonas butu buves labai ankstyvas, o kaip dbr bus nzn niekas. Nors asmeniskai kovo menesi dedu jau viltis i pavadeliu dezutes...
 #336045   Agis
 24 Sau 2012 15:40
Važiuok į Malkų įlanką ir atsidarinėk į sveikatą, kol priešalo nėra, bet ten tur būt ne fasonas :lol: Renaldas jau seniai atsidarė su kuojūkštėmis :lol: Atmatos jam padavai :lol: kol Atmata atsidarys normaliai, tai jau kitose upėse seniai žvejyba vyks ;-)
Kai kelnėm gumą ėmei, ko nepasufleravai :-byta:
 #336061   Skridžas
 24 Sau 2012 16:10
Seneli gal kokia šutra pavadėline insigijai?

Aš tai pagaliau atradau vašeli kilputėms ryšti tai dabar pavadėliai eina kaip iš pypkės per vakara neskubant ir nepervargstant koki 30 prisuku laisvai kai senau jau po 10 pervargęs budavau :)
 #336065   senelis
 24 Sau 2012 16:19
Skridžas rašė:Seneli gal kokia šutra pavadėline insigijai?

Aš tai pagaliau atradau vašeli kilputėms ryšti tai dabar pavadėliai eina kaip iš pypkės per vakara neskubant ir nepervargstant koki 30 prisuku laisvai kai senau jau po 10 pervargęs budavau :)
Jo as irgi su tuo vaseliu risu kilpas -super ;uolrait malonumas,o ne darbas,ypac ziema :grin: O pavadeline mano tradicine,ne sustra,nors jau i map pavadeline zvilgsnis krypsta :roll: http://www.billyclarke.co.uk/images/map ... th-box.jpg
 #336073   Skridžas
 24 Sau 2012 16:32
Jo ta pavadėlnica dobra,jau po biški pildau,tik va nesuprantu kur ten galima 1200 pavadėliu sukišti mano skaičiavimais max 800 :roll:
hamis rašė:Tas pavadelines ziurejau, ale brangokos kaip nevedusiam :D

O va šimta litu pragerti tai nebrangu :roll:
Paskutinį kartą redagavo 1 Skridžas. Iš viso redaguota 24 kartus.
 #336074   Antas
 24 Sau 2012 16:34
nu ten tipo vaselis, tik panasus, o siaip tai kilputes zmogai risasi, berods sensas gamina
as kita nusiziurejau, kur kilputes ilgis reguliuojasi, tas aparaciukas labiau patinka, berods stonfo
 #336079   senelis
 24 Sau 2012 16:49
Skridžas rašė:Jo ta pavadėlnica dobra,jau po biški pildau,tik va nesuprantu kur ten galima 1200 pavadėliu sukišti mano skaičiavimais max 800 :roll:
Tik 800? :roll: na neeee...tada man netinka...
 #336080   Skridžas
 24 Sau 2012 16:55
senelis rašė:Tik 800? :roll: na neeee...tada man netinka...
Nu nebent maži kabliukai bus,ir su saliga kad pavadėliai 15cm tada gal kaip nors 1200 :roll: Bet kita vertus kiek jau ten sutalpini tam vizitiniu dėkle :lol:

Tiesa jeigu kabliai 10 numerio tai jau kas antroj eilutėj tik telpa kas dar labiau sumažina pavadėliu skaičiu :roll: Tad sensli tu kai migėjas nuo 10 ir žemin :?

Ir visgi kas susidomėjo tai galėčiau perleisti viena su labai mažu antkainiu :roll:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 30
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė