Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #332578   tukasG
 11 Sau 2012 11:20
SauliusM rašė:
tukasG rašė:todėl ir gyvenam š.... duobėj...
o vat sitoj vietoj. tai jei tu jauties tokioj vietoj gyvenantis. tai nereiskia kad ir kitiem sitaip.
Iš esmės savo gyvenimu esu patenkintas, bet tai kas dedasi aplinkui (politikoje, visuomenės gyvenime ir t.t.) toli gražu ne visuomet patinka... Nejaugi Tau yra kitaip...?
P.S. Einu lipt į tą sieną nuo kurios įveikimo priklauso tai ką valgysiu - gersiu vakare... :)
 #332579   Rapolas
 11 Sau 2012 11:22
SauliusM rašė:
Rapolas rašė:Man atrodo, kad nereikia veltis į diskusiją, ką įmituoja masalas...
Taip pat įrodyti, kad dirbtinis masalas nėra žuvis - vėlgi nebūtų sudėtinga (turbūt;).
Tuomet tereikia įrodyti, kad buvo gaudyta su dirbtiniu masalu.
Kaip?
o gal pradziai atsakyt reiktu i klausima, kam ir kur tu visa tai ir su kokiu tikslu irodinesi?
jei bobutei turguj bulves pardavinejanciai tai manau uztektu jai duot 5 litus ir jinai be diskusiju sutiktu kad tu teisus.
Ne, nu jau tai būtų traktuojama kaip "pakiša" ;-)
 #332582   Rapolas
 11 Sau 2012 11:28
SauliusM rašė:
Rapolas rašė:Ne, nu jau tai būtų traktuojama kaip "pakiša" ;-)
o tave tas jaudina labai?
Jei bobutė išteisintų ir nereikėtų sumokėti baudos - gal jaudintų mažiau ,bet jeigu ir po to GA inspektorius jausis teisus, o žvejys apspjaudytas - tai mane jaudintų ;-)
 #332584   SauliusM
 11 Sau 2012 11:51
jei nori kazka realiai irodinet iskilus konfliktui su inspektorium, tai ta turi daryt teisme, o ten jau nebe tavo, o tavo advokato problemos.
nu arba gali aisku uzkalbet dantis inspektoriui, bet cia jau tik nuo tavo oratoriniu sugebejimu viskas priklauso tada.
 #332589   Rapolas
 11 Sau 2012 12:04
SauliusM rašė:jei nori kazka realiai irodinet iskilus konfliktui su inspektorium, tai ta turi daryt teisme, o ten jau nebe tavo, o tavo advokato problemos.
nu arba gali aisku uzkalbet dantis inspektoriui, bet cia jau tik nuo tavo oratoriniu sugebejimu viskas priklauso tada.
perskaičiau ir pasijaučiau kaip teisme ;-)
 #332659   kablys
 11 Sau 2012 15:09
Tironas rašė:o man atrodo kad cia 100 % isisveles pedofilu klanas
:lol:
Siaip tai tikrai kazkaip gal ir bergzdziai cia uzsikabinom irodinet vieni kitiem kaip atskirt tikra nuo netikros zuvele,kaip bendraut su pareigunais,kokia yra Lietuva. Vien del to,kad kazkas mestelejo keista zinute be jokiu irodymu,tai dar nereiskia,kad buent taip viskas ir buvo. Kazin ar verta tuo 100% tiket ir labai isijaust i sita reikala,kol istorijos autorius nepateiks svaresniu istorija patvirtinanciu irodymu.
 #332663   Cekasss
 11 Sau 2012 15:16
Sveiki visos kitos naujienos,visa informacija su vardais ir pavardemis ir visa tolimesne eiga bus isspausdinta Vasario menesio Zukle zurnale ten ir pamatysit kaip vilnius su kaunu karevo del sio termino [masalui naudojant zuvele] manau po sio straipsio turetu prareteti gretos kanto gatveja:}
 #332664   Agis
 11 Sau 2012 15:22
Nu, gražiausia, tai mums dar visą mėnesį čia spresti tas peripetijas :lol:
Juokauju žinoma, lauksim naujienų.Kai jau išeis tas žurnaliukas, tai matyt ir čia galėsi brūkštelt, o tai ne visi jau skaitinėja tai ką spauzdina, nes po keletos metų supranti, kad mažai kas juose pasikeičia :lol: beje kaip ir visur, vis apie tą patį, tik veikėjai ir rezultatai keičiasi.
 #332667   kablys
 11 Sau 2012 15:31
Cekasss rašė:visos kitos naujienos,visa informacija su vardais ir pavardemis ir visa tolimesne eiga bus isspausdinta Vasario menesio Zukle zurnale
Tai ir cia reikejo rasyt vasario menesi,kam cia dabar aistras kelt-kol kas matau tik "lauzo" kurstyma,kad neuzgest... :neutral:
 #332758   Sokratas
 11 Sau 2012 19:28
Manau , baudą čia turėtų mokėt inspektorius, o ne žvejys :lol:
Creativ rašė:Nu kažkaip jau neįtikinamai skamba tokie GA veiksmai. Nežinau, man teko kelis kartus skambint dėl brakonierių ir panašiai, buvo sureaguojama ganėtinai skubiai ir net padėkojama. Kažkas čia netaip.
Geri pas jum inspektoriai. Deja, ne visur tokie...

Padėkoja visada, nes tai nieko nekainuoja :lol:
Kiek kartų esu kreipęsis aš , ir dėl rimtų, sakyčiau, atvejų, naudos jokios...
Atvažiuoja ieškot tinklų, kai jau brakonierių seniai ir pėdos ataušusios, arba pasako, mes dabar visai kitam rajono gale ir nevažiuosim, arba- tik nemėgink trauti tinklų pats, nes dar nušaus ir pn... Tiek Mažeikių rajone, tiek už sienos -Latvijoj...
 #332875   Tironas
 12 Sau 2012 08:43
man visada susidaro ispudis kad GA nedirba ten kur zmones abejungi. neskambinat tai ir nevaziuoja :) arba jei skambinat kokiam pareigunui kuriam nedarbo diena, ibimbes aliuko, ilsisi zmogus. nu ka jis jum pasakyt gali? skambintr reik 112 ir reakcija visada bus
 #332876   Agis
 12 Sau 2012 08:45
Čia irgi palieka vietos interpretacijai
http://www.grynas.lt/aplinka/reidas-ant ... d=54040765
"Supykęs Laimonas norėjo fotoaparatu įamžinti „nebaudžiamuosius“. Tačiau, vyro teigimu, jam buvo pagrasinta, pradėta klausinėti jo pareigų. „Reik mokėt šnekėt“ - tokį į atsakymą į klausimą, kodėl jie nenubausti esą išgirdęs vyras."

Tai ko nefotkinai, jeigu jau tokia ta teisybė buvo, juk vieša erdvė ant tilto, ką noriu tą ir fotkinu, niekas man neuždraus, dar ir tuos draudimus įrašyčiau, jeigu tokie būtų.
Man rodos gamtosauga pradėjo truputį dirbti, tai prasidėjo viešųjų ryšių akcija prieš juos, daug barų pamaitino tie keselininkai stintomis , o kai bandoma privesti prie taisyklių, tai prasideda seneliai žvejojo, vos ne paveldas blyn.

Čia panašiai, kaip vienas keistuolis prieš pora berods metų, čia forume aiškino, kad Merkyje gaudys licenziniame ruože ir jam pofik, nes ten jo tėviškė ir visi ten gaudė, gaudo ir gaudys :lol: Nežinau kaip dabar yra iš tikrųjų su juom, nes po netinkamų anam diskusijų anas irgio su savo teisybe pasitraukė.
 #332879   SatanKlaus
 12 Sau 2012 08:47
Nu tu čia Tironas susapnavai apie 112 ar spėlioji tiesiog?

Paskambinau aš rudenį, sujungė manau su Trakais nes Negasčiaus ežere dėl tinklo norėjau pranešt. Tai NIEKAIP NESUPRATO ko aš noriu, tempė laiką galų gale davė aplinkosaugininkų telefoną ir tipo atsiknisk :grin: . Čia REAKCIJA? :roll:
 #332946   Sokratas
 12 Sau 2012 11:28
panašiai ir man...
bent jau šventą dieną inspektoriui ir nepriskambinsi, nors turiu aš jų telefoną , ir ne vieną. Skambini 112, tie sujungia su policija, tie tada ieško, ir kažkokiu būdu atranda kokį inspektorių... Na o reakcija? Jei skambinau apie pietus, tai man atskambino, kai jau seniausiai buvau namie ir temo. O vasarą anksti netemsta :lol:
Atskambino, mol braidom, ieškom, nerandam, patikslink... Kur jūs berasit, jei brakonierių ir pėdos seniausiai ataušusios....
 #333025   Sokratas
 12 Sau 2012 15:10
Būt neblogai, jei ne GRAB-, tai bent jau ne SLUNKIŲ ....

esu čia rašęs apie tai, nelabai noris kartotis, bet yra naujų žmonių nemažai, tai galiu ir vėl pakartot: brakonieriaujama buvo labai stambiais mastais, Venta buvo pertempiama daugelį vietų, pačių šapalingiausių vietų, o ne bet kur... Veikė ne šiaip mėgėjai, o , sakyčiau, profai....
Paskum dar ilgai smirdėjo visos pakrantės pūvančiom žuvų atliekom...
O dabar jau keli metai, tuose keliuose km apie Leckavą gali nebent su kilbukais pažaisti- iškošta viskas buvo...
 #333164   ramass
 12 Sau 2012 23:53
Agis rašė:Čia irgi palieka vietos interpretacijai
"Supykęs Laimonas norėjo fotoaparatu įamžinti „nebaudžiamuosius“. Tačiau, vyro teigimu, jam buvo pagrasinta, pradėta klausinėti jo pareigų. „Reik mokėt šnekėt“ - tokį į atsakymą į klausimą, kodėl jie nenubausti esą išgirdęs vyras."

Tai ko nefotkinai, jeigu jau tokia ta teisybė buvo, juk vieša erdvė ant tilto, ką noriu tą ir fotkinu, niekas man neuždraus, dar ir tuos draudimus įrašyčiau, jeigu tokie būtų.
Man rodos gamtosauga pradėjo truputį dirbti, tai prasidėjo viešųjų ryšių akcija prieš juos, daug barų pamaitino tie keselininkai stintomis , o kai bandoma privesti prie taisyklių, tai prasideda seneliai žvejojo, vos ne paveldas blyn.
Senis savo skura ziauriai gina , bet teisybes jo zodziuose yra , nenubaustas liko zinomas eksmentas Ševeliovas su savo bratka.
 #333169   Skumbrotas
 13 Sau 2012 01:03
Agis rašė:Čia irgi palieka vietos interpretacijai
.........................
........
„Tėvai, bočiai ir visi kiti keliasdešimt metų gaudė tokiu būdu, tuo Palanga ir garsėjo – tuo „keseliniu“ žvejybos būdu. Niekam tai nemaišė, nekliudė ir viskas buvo tvarkoj.... "
".......Ir sugalvojo iš visų konfiskuoti tas „keseles“. Nes jos yra per didelės – leidžiama trys metrai, o yra pas kai kuriuos keturi, keturi ir dvidešimt centimetrų. Bet tokios jos buvo visuomet. Standartinės, nes jeigu sumažinsi – nieko ir nepagausi! Čia kaip trilitrinį stiklainį į jūrą įmerkt ir semt!“.....

Pasakorius, blin :-D ....Seneliai mat žvejojo, ir keturmetrinių keselių standartą buvo įsivedę :jeheje: ....
Prisimenu kada atsirado keselės, jas kažkas sugalvojo apie 1970-sius metus. Iš pradžių jos tebuvo 1 - 1,50m skersmens, kilnodavo jas rankom, visi turėklai buvo nuo šniūrų brūžijimo suraižyti grioveliais... Ir pasigaudavo tų stintų normaliai, o dabar žadnost smegenus užspaudė, verkia kad su trimetriniais keseliais nieko nepagausi, duxai blin :jeheje: .... Ilgai netrukus po tų keselių atsiradimo liaudis prigalvojo ir liebiodkes, o su lebiodkom labai sparčiai ir keselių skersmuo išaugo, bo jau muskulų kačalint nebereikėjo :jeheje: ..... Pamenu tokius kranus kaikurie buvo sumeistravę, kad tik tris vyrai juos panešdavo, užtad kai sumontuodavo geriausiose vietose, tai visą sezoną ir nenuimdavo, kitiems per tas šešiametrinių keselių baterijas belikdavo tik neperspektyvūs užkampiai :!fig!
O seneliai prie smetonos tų stintų net nevertino, bo buvo jų tirštai, kur jas kiši - Palangoj žiemą tiek tų žmonių ir tegyveno, žydai kromelninkai su arkliokais plačiai apylinkių neapvažiuodavo, todėl ir daug nenupirkdavo, tad tuo metu buvusį gan trumpą grafo tiltą nebuvo reikalo jokiom velnio mašinom gadint... :jeheje:
 #333261   f'eD
 13 Sau 2012 11:57
Agis rašė:Reikai kurti valstybėi GRAB,ą :-D

greito reagavimo aplinkosaugos būrys
beje, labai gera mintis :gutgut reikia kuri nevalstybine GA kur ir norinciuju neetatiniu inspektoriu uztektu, ir remeju atsirastu, iskaitant ES strukturinius fondus.
galetu buti stipri visuomenine aplinkosaugine organizacija, su gresmingu atomobiliu :superšokas , specialiomis priemonemis, kietais teisininkais, glaudziai bendradarbiaujanti ir nuolat teikianti atskaitas ir "nuotykius" per ziniasklaida, pvz. Grynas.lt, Delfi ir t.t. pan :cig.
 #333265   SauliusM
 13 Sau 2012 12:12
f'eD, jei ES babkiu nori tai greitai sukis, nes po poros metu tas kranelis bus uzsuktas. o siaip tai cia ka surasei tai is serijos reikeeeeeejo berniuuuuuuuuuuukam... dideeeeeelio dzipoooooooooo ir pavaidzuot Remboooooooooooo pakrantese po prikolu :lol:
 #333270   f'eD
 13 Sau 2012 12:31
matai, as kartais per Discovery paziuriu kaip chebryte tarptautiniu mastu vandenyne banginiu medziotojus organizuotai mustravoja, visaip kaip stengiasi jiem trukdyt ir issaugot gyvunija. ..whale war's
tai vat, pafantazuot esant menulio pilnaciai galima, kad ir pas mus kovojant su brekais ir aplinkos tersejais galetume suburt panasia is idejiniu iniciatyvu suburta saika :-D
bet tave ziuriu ta pilnatis visur kur ir per kur veikia ypatingai negatyviai, todel nematau butinybes toliau leistis i diskusijas ir bereikalingus gincus :/nek :-vimt '''bum
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 132
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė