. Jau nekalbu apie savijautą, kai šalimais atėjęs Gedasas, trečiu užmetimu parsitempė baisusini eseri. Tapo aisku, kad be antidepresantu neišsiversiu
Po varžybų antrojo etapo pietaujame, į pilvus pilama Agio nepakartojama žuvienė. Esu iš tų žvejų, kurie gaudo žuvis bet jų nevalgo.Pirma kartą valgiau žuvienę - labai gardi. Su Kardžuve užsimanėme pieno produktų, sėdam į mašiną ir lekiam. Išvažiuojame iš pievos, žiūrim Starkis stovi vidurį kelio – tranzuoja.Sustojame, Kardžuvė iškiša galvą pro langa ir klausia „Ėėėė,bachūrs už kiek parsiduodi? „ Vadas lipa į mašiną ir stena „Man labai į Šilutę reikia apsispirkti, kai ką pamiršau“ . No problem, sėsk i nestenėk ... Rezultate, Starkis nusipirko geriamo jogurto „Actimel“ buteliuką...., Su Kardžuve klykėm iš juoko

. Ieiname i „Iki“, Kardžuvė pasipuošusi žaliais žvejo tribūnos marškinėliais ir kepuraite... dairomės prekių vežimėlių, kai tuo tarpu prie mano bičiulės prieina parduotuvės klientė ir klausia „O vaikiškų vežimėlių nėra?“ Kardžuvė: „Nėra, nebūna ir nebus“

.... Puikiai atstovavo Iki prekybos centro darbuotoją

.
Na ir prirašiau aš čia , „Parduotų vasarų“ storio romanas gavosi.
Trumpiau ir iš esmės:
Užėmėme ne paskutinę vietą ir gavome prizą, kuri iki šiol nežinau kur naudoti. Naaaaa, naudojimo pritaikymo galimybes nujausti galima ...ale nesitiki, kad tik tam
Agiui, eLPi, aciu uz tai, kad tikėjote mumis, uz tai kad surengete puikia svente mums ir musu artimiesiems. Uz kantrybe, uz saliutus, uz renginius ir pastangas, vaises, remejus, biotualeta ....
Dar karta
eLPi uz kepuraitę ir rašymo priemone, kuri pagarbiai padeta ant darbo stalo
Spiridonui, Dundziui - uz teisejavima ir nuotaika,
Xrapui- uz pagalba ir puikias idejas, bei med irankius
Alvydui- uz smaikstuma ir galantiskuma,
Edosiui-uz jaunatviška poleki,
Doniui – uz sampana ...
Kardzuvei -uz puikia staciokiska bobiska kompanija
Kamštienei už puikia nuotaiką ir neapsakomo skonio pyragą, kuris mane kaip ir Sacioka veza.
Gintasui - uz puiku apatini trikotaza, dabar visi vienodus devesime ir tave minavosime
Meskutei, uz šviežias mintis
Zvynui, uz tai kad del musu parsikrido is Norvegijos ....Mawzuuullliii as tavy ziauriaaa myl
Virtusui uz tai, kad mawzuuli pristate i vieta
Starkiui uz kamufliažine apranga ir rupesti (dar taip nera buve, kad vadas tupinėtu: gal alaus, gal tau salta, gal patogesne kede atnesti? ... jis tikrai Afganistane pasikeite

)
Naujokams, kad nepabijojot atvykti-jus puiki kompanija.
Skumbrotams-uz ramia ir nuotaikinga kaimynyste;
Gelmems-uz nuosirdzias šypsenas;
Tuomahaukui, Kamsciams, Saciokams – uz puikia nuotaika;
Dusiai-uz vaistus ir nuosirduma
X-rapui – uz svetinguma ir dosnuma dovanojant zemes iškasenas – sliekus
Skwaxi - uz puikias nuotraukas.
Visiems, visiems – uz puikiai praleista savaitgali.
AS JUSU PASIILGAU