va tas mums ir svarbiausia pvz. - neteisetai ichtiologiniam draustinyje arba rezervate sugautas upetakis "pabrangsta" trigubai - nuo 100,- iki 300Lt.SauliusM rašė: nebent gal tik jei brakonieriaut sugalvosi tai zala gamtai gal pagal skirtinga tax'a atlygint teks.
nu gal tau ir svarbiausia, bet kai as brakonieriaut nesiruosiu, tai man asmeniskai giliai nesvarbu...f'eD rašė:va tas mums ir svarbiausia pvz. - neteisetai sugautas upetakis "pabrangsta" trigubai - nuo 100,- iki 300Lt.SauliusM rašė: nebent gal tik jei brakonieriaut sugalvosi tai zala gamtai gal pagal skirtinga tax'a atlygint teks.
Natter rašė:Gal kas esat meškerioję Žeimenoje tarp Švenčionėlių ir Pabradės žiemą, galvoju per išeigines su spiningu nulėkt jei nebus labai didelis minusas ar yra šansų bent ką pagaut?
volodikas rašė:Gal kas gaudo kur Zeimenoj prie Svencioneliu spiningu?
As buvau savaitgali su vobleriais ir sukriukem viena peiliuka istraukiau ir fsio. Jokiu kibimu daugiau.
siaip ji turetu buti viena is upetakingiausiu upiu, bet taip tikrai nera. gal kazkada pries daug metu taip ir buvo bet tikrai ne siais laikaisrmgiedrius rašė:Kiek paskaiciau apie Zeimena, tai cia su upetakiais nelabai?
eseriai lydekos, jei pasiseks upetakis, o jei licenzija turesi gal net slakisjaunasis zvejys rašė:zinot kokiu zuvu zeimenoje kurias pagauciau vobleriais
o kurioje vietoje tu nori gaudyt zeimenoje?jaunasis zvejys rašė:zinot kokiu zuvu zeimenoje kurias pagauciau vobleriais
Šiandien buvau su spiningu ties Pabrade, ištraukiau gražią meknę, bet keletą kartų buvo atsiviję mano voblerį panašūs žuviokai. Tikriausiai, jos retai griebia voblerius, bet manau, su plūdine galima pamėginti. Svarstykių neturiu, tai išmatavau, 44 cm, turėtų būti apie 1.5 kg.naher rašė:Sveiki, gal kas turi pasidalinti informacijos apie Zeimena ties Pabrade, verta ten su pludine meginti?
Nes kaip supratau is jusu rasliavu, kad nieko gero su taikia zuvim ten, ar situacija pasikeitusi ?
Mark0 rašė:Solidus laimikis Aš mėgstu gaudyti tarp Švenčionėlių ir Kaltanėnų, bet šiais metais kolkas silpnai, tik prisiveisia rainuotųjų vėžių, reikia semt juos kažkaip.
Kalbi apie ta tvenkini prie buvusio kartono fabriko? Dar yra ten karpiu??? Vaikysteje daznai buvau Pabradej, maciau kaip juos gaude.... , bet tai buvo pries 35-40 metu.... Prisimenu dar didelius amurus miestelio centre, zatone tarp tiltu.....Voblerastas rašė:Apie Žeimeną galiu pasakyti, kad tai gera upė... Jau 10 metų gyvenu ir dirbu Pabradėj, tad tenka paspiningauti (kitais būdais nežvejoju). Tai labiau upėtakinė negu lydekinė upė. Šiemet gegužę pagavau 64 cm svorio meknę... 2007-ųjų vasarį ištraukiau 88 cm šlakį, o kitas sekančiu metimu atsikabino... 2012-ųjų rugsėjo 30-ąją išlupau 4,2 kg lydį... Čia paminėjau tokius iš konteksto iškrentančius laimikius. O upėtakių ir kiršlių pagaunu vos ne kiekvienąkart. Dažniausiai tokie sprindiniai iki 30 cm. Beje, Pabradėj prie gamyklos yra didelis tvenkinys. Ten tokie karpiai plaukioja..!
Kliwo rašė:Kalbi apie ta tvenkini prie buvusio kartono fabriko? Dar yra ten karpiu??? Vaikysteje daznai buvau Pabradej, maciau kaip juos gaude.... , bet tai buvo pries 35-40 metu.... Prisimenu dar didelius amurus miestelio centre, zatone tarp tiltu.....Voblerastas rašė:Apie Žeimeną galiu pasakyti, kad tai gera upė... Jau 10 metų gyvenu ir dirbu Pabradėj, tad tenka paspiningauti (kitais būdais nežvejoju). Tai labiau upėtakinė negu lydekinė upė. Šiemet gegužę pagavau 64 cm svorio meknę... 2007-ųjų vasarį ištraukiau 88 cm šlakį, o kitas sekančiu metimu atsikabino... 2012-ųjų rugsėjo 30-ąją išlupau 4,2 kg lydį... Čia paminėjau tokius iš konteksto iškrentančius laimikius. O upėtakių ir kiršlių pagaunu vos ne kiekvienąkart. Dažniausiai tokie sprindiniai iki 30 cm. Beje, Pabradėj prie gamyklos yra didelis tvenkinys. Ten tokie karpiai plaukioja..!