Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #321449   Vytas
 21 Lap 2011 18:52
Realus bajeris , buvom žvejoti vėgėliu trise vienas iš musų buvo vardu ketas pas jį buvo kilbukai

as klausiu kito kolegos kilbukai pas Kestą ? tas man greit atsako uždedi svarelį ir paskesta aš dar kartą jo klausiu ar kilbukai pas Kestą ? tas man vėl atšauna uždedi svarelį ir paskesta iš trčio karto tik suprantu ka jis man čia sako, kaip ir jis supranto ko aš iš jo noriu , net sunervino išpradžių visa tai buvo šnekama pakeltu tonu, o paskui juokiamasi :)
 #322224   RamaZ
 24 Lap 2011 16:26
Tiems kas dirba su kompais ;-)

Klausimas programuotojams:

Pernai as vietoj programos "Drauge 7.0" isigijau programa "Zmona1.0".Pirmus menesius programa veike puikiai, taciau neuzilgo pastebejau nedideliu sutrikimu savo sistemoje. Mano megiamos programos pradejo strigti, o veliau ir visai nustojo veikti... Bandant paleisti mano megiamiausias programas, tokias kaip "Pokeris nakti 05:30", "Alaus baras3" ir "Futbolas treciadieni 5.0" isvedamas paklausimas "Ar tikrai norite paleisti sia programa?". Atsakius i paklausima "Yes" - stringa visos sistemos darbas. Taip pat, anksciau be priekaistu dirbusi mano nauja, legaliai isigyta programa "Alga 2000", dabar veikia tik kaip demonstracine versija apribodama priejima prie visu duomenu ir leisdama naudotis tik versijos "Alga 150" resursais. Ir tai dar ne viskas...Programos lankstinuke nieko nebuvo minima ir apie procesa "Vaiku gamyba".Tai uzima daug vietos ir kitu vertingu istekliu. Juolab, kad programa "Zmona 1.0" pati isidiegia i kitas programas, perima ju kontrole ir resursus, automatiskai startuoja man iki siol nezinomas programas tokias kaip "Uosviene 66.6" ir "Tvarka 24".As negaliu priversti "Zmonos 1.0" dirbti foniniame rezime ir tuo pat metu dziaugtis megiamomis programomis. As galvojau grizti vel prie "Drauges 7.0", taciau nebegaliu is savo sistemos pasalinti "Zmonos 1.0". Ar galetumete man padeti?
Is anksto dekoju,
Jonas Jonaitis

Atsakymas:

Gerbiamas Jonai, tai sena problema, su kuria susiduria dauguma vyru, paprastai - del pirminio nesusipratimo. Daugelis programa "Drauge 7.0" pakeicia programa "Zmona 1.0", manydami, kad "Zmona 1.0", kaip ir Drauge 7.0" yra TARNYBINE PASILINKSMINIMO programa. Deja, "Zmona 1.0" yra OPERACINE SISTEMA ir kureju parengta taip, kad dirbtu visur ir visada. Istrinti "Zmona 1.0" ir sugrizti prie "Drauges 7.0" neimanoma, nes paslepti sistemos failai privers "Drauge 7.0" imituoti "Zmonos 1.0" elgesi, tad jokios apciuopiamos naudos nebus. Istrinti ar kaip kitaip pasalinti programa "Zmona 1.0" neimanoma. Yra bandziusiu idiegti programa "Drauge 8.0" arba "Zmona 2.0", bet jie susidure su tokiomis pat problemomis, kaip ir anksciau (zr. dokumenta "Ispejimai: "Alimentai"."Vaiku
islaikymas" . Mes rekomenduotume Jums ir toliau naudoti programa "Zmona 1.0". Siulome perskaitykite
programos dokumentu skyreli "Pagrindines partneriu klaidos" (PPK). Ten suzinosite, kad Jus turite prisiimti visa atsakomybe uz klaidas ir problemas, nepriklausomai nuo ju priezasciu. Aisku, tokiu atveju
geriausia pasirinkti komanda "C:/ATLEISK". Jokiu budu per daznai nenaudokite klaviso ESC, nes jums teks vel naudoti komanda "C:/ATLEISK" tam, kad operacine sistema griztu prie iprasto rezimo. Sistema veiks normaliai tol, kol Jus prisiimsite visa atsakomybe del PPK. "Zmona 1.0" yra isties puiki programa, taciau jai reikalinga GERA prieziura. Nupirkite papildomu programu, kurios pagerint¸ "Zmonos 1.0" darba. Rekomenduotinos programos - "Geles 2.1" bei "Sokoladas 5.0". Stenkites nediegti programos "Sekretore su mini 3.3",nes programa "Zmona 1.0" su ja nesuderinama. Idiegus tokia programa galimi operacines sistemos gedimai.
Kiti sprendimo budai:
1. Idiegti programa "Meiluze 8.0", kuri dirba pasleptame rezime.

2. Apriboti "Zmona 1.0" resursus, kad automatiskai sustabdytu "Zmona 1.0" plitima sistemoje.
3. Pagalbines programos "Bendradarbiai 5.0" padedami idiekite programa "Komandiruote 3.1".
Arba reikia daryti taip:
1. Jus galite isigyti opercines sistemos resursus kontroliuojanti programu paketa Kumstis 2002 - All in One" i kuri ieina tokie paketai

1.1 Garso periferija tvarkanti programa "Tylek 0.0"

1.2 Pertraukymus kontroliujantis paketas "Spyga 1.02"

1.3 Salinantis nereikalingus "Zmonos 1.0" blokus is operatyvines atminties Meiluze 13.0"
1.4 Salinantis nereikalingus "Zmonos 1.0" blokus is kietojo disko "Anyta 1.00 - Your Mama Edition"
1.5 Operacines sistemos klaidu istaisymo Service Pack1 "Draugai 100"
2. Jei auksciau pamineta programa jums nepades ispresti problemos rekomenduoju antivirusine programa "KalioCianidas 6.66". Pries instaliuodami gerai susipazinkite su licenzija
 #322541   Edosius
 25 Lap 2011 15:37
Fizikiniai bandymai automobilizme:
Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto mokslininkai bandymais nustatė, kad
praktiškai bet kuris šiek tiek didesnio galingumo plaukų džiovintuvas gali
sukurti galingą oro srautą, kuris įstengia akivaizdžiai sumažinti net
stambių, greitai judančių objektų judėjimo greitį.
Bandymai buvo atlikti greitkelyje Vilnius - Panevėžys. Šalikelėje stovinčio
laboranto rankose laikomas įjungtas plaukų džiovintuvas buvo nukreipiamas į
priešais atvažiuojančius automobilius, sunkvežimius bei autobusus, kurie,
veikiami plaukų džiovintuvo oro srauto, imdavo lėtėti nepriklausomai nuo
kiekvienos bandyme dalyvavusios transporto priemonės aerodinaminių savybių ir
sugebėdavo įgauti ankstesnį greitį tik pravažiavę laborantą su plaukų
džiovintuvu bei ištrūkę iš plaukų džiovintuvo oro srauto.
Tame pačiame bandyme dalyvavę Vilniaus universiteto Filologijos fakulteto
mokslininkai tuo metu surinko neįkainojamą kolekciją frazeologizmų,
epitetų, sinonimų, palinkėjimų bei kitos įdomios tautosakos, išgirstos
iš pro laborantą su plaukų džiovintuvu pravažiuojančių vairuotojų iš
įvairių Lietuvos tarminių regionų.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 144