Taigi šeštadienį šiek tiek pasiblaškiau po parduotuves ir natūroje pasižiūrėjau kelis žieminius kostiumus. Gaila, bet taip ir neteko pačiupinėti Prologic Survivor. Dar norėsiu šitą pasimatuoti. Čiupinėjau Storm. Kostiumas kaip kostiumas, kažkokio įspūdžio didelio nepaliko. Tiems, kas žiūri ne tik į funkcionalumą, bet ir į dizainą, turbūt visai nepatiktų, nes toks visiškai neryškus, neišsiskiriantis. Kaina nedidelė, berods ir 500 Lt netraukia. Seafox kažkaip nežiūrėjau, atmečiau jį iš karto. Nu ir liko labiausiai apkalbami Norfin. Norfin Extreem I, prisipažinsiu, irgi nebuvau apsivilkęs. Pasenęs jis jau morališkai, manau. Be to, man keista, kad skirtinguose informacijos šaltiniuose jo parametrai skiriasi. Kai kur rašo apie kvėpavimą/atsparumą vandeniui 3000, kitur 6000. Gal čia tiesiog skirtumai tarp senojo ir naujojo Norfin Extreem I, o gal aš kažko nesuprantu, o gal Tironas paaiškins objektyviai kaip ten yra. Tai matavausi II ir III extreem`us. Man asmeniškai daug malonesnis pasirodė II. Tiek dizaino, tiek patogumo prasme. Pvz. III užsidėjus L dydį kažkodėl stipriai veržia per nugarą ir pečius. Jei dėtis XL, jau kelnės bus kaip maišas. Su II tos problemos nėra. Be to, pas II yra tie specialūs įdėklai keliuose. Kadangi daug laiko gaudau klūpėdamas, o ne sėdėdamas ant dėžės (dar papildomai ant kelių naudoju ir apsaugas, tačiau papildomi minkšti įdėklai tikrai nemaišytų), manau čia irgi privalumas. Taigi, kol kas iš apžiūrėtų rinkčiausi II Norfin Extreem.
A, dar tiesa, čiupinėjau Tirono reklamuojamą naujieną Vision Wind pro jacket. Kaina, aišku, nelietuviška, bet daiktas įspūdį paliko.
Nematuok upės gylio abiem kojomis (W.Buffet)