o ka ir kiek vartojei silumai is vidaus palaikyt pameni?Vegys rašė:Ką konkrečiai per tą žūklę buvau apsirengęs po apačia - nepamenu..

o ka ir kiek vartojei silumai is vidaus palaikyt pameni?Vegys rašė:Ką konkrečiai per tą žūklę buvau apsirengęs po apačia - nepamenu..
Kur čia 2 ekstrymų po 600 išmes?Karalaitis rašė:Na taip Norfin active yra geris. Siandien buvau istrukes is namu paciupinejau kelis norfinus sena/nauja extremus, bei extreme2/3. Apie sena extreme pardaveja pasake kad nekvepuojantis :D sakau negali but! ji man sako neziurek ka raso, taip zvejai sneka![]()
Kauno gatveje zada uzsivezt exreme2 su "naujomis" kainomis, zada 600lt. nekainuot. Reiks palaukt, nereiks is interneto sakytis.
kaip taip gali but, kad neskestantis ir kvepuojantis viename?Rapalas rašė:O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina
as pvz nesiskundziu, kad jie lievi, as manau, kad visai normalus produktas uz atitinkama kaina. Nesioju vat kelinta sezona ir nematau reikalo juos keist i kazkokius kitus.Rapalas rašė:O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina
Rapalas rašė:O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina
nu va apie ka as ir kalbu. tai ne bliamba matai, issigalvoju as ... demagogas blin...Vaidotas rašė: Tačiau nugara į vėją sėdint, kai šiaurasai papučia ir pasėdi ilgiau,toks silpnas jausmas lyg per siūlę pečių koštų.
Nebent arbatos. Buvau už vairo.SauliusM rašė:o ka ir kiek vartojei silumai is vidaus palaikyt pameni?Vegys rašė:Ką konkrečiai per tą žūklę buvau apsirengęs po apačia - nepamenu..
Na tie specialiai membraninėms medžiagoms plauti skirti, Nikwax mūsuose žinau, yra gal ir kitokių. Jie aceit savybes atgaivina. Ivairūs birzgalai http://www.laisvesturas.lt/index.php/pa ... ductpage/1 Šiaip kiaurai tai nepučia, ale toks jausmas, kad taip nebuvoBratka rašė:apsviesk, kas ten per skalbiklis kuris siules atgaivina?
tai taip ir yra. as gi rasiau jau, kad slapias lieki. bent jau su senuoju taip buvo, nauju nesu bandes, bet po patirties su senuoju, kazkaip nekyla noras naujus bandyt.Tironas rašė:jei per siules veja jauciat tai per maziausia dargana turetumet but slaputeliai.
Kaip supratau tu klausei kur seafoxsa ziureti? Tai vilniuje fabuose pirkau ir už tiek atidaveVaidotas rašė:Rapalas rašė:O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina
Kur? Tėvo gimtadienis artėja![]()
Aš ekstreem2 jau 2 metus atnešiojau ir viskas su juo gerai. Tačiau nugara į vėją sėdint, kai šiaurasai papučia ir pasėdi ilgiau,toks silpnas jausmas lyg per siūlę pečių koštų. Manau reikia su spec. skalbikliu išplaut, kad medžiagą ir siūles atgaivint.
Vientisas kostiumas, Fabijoniškių g. 2-172 Vilnius.Vaidotas rašė:Seafox standart modelis? fabuose tai čia kur?