Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #320097   SauliusM
 16 Lap 2011 09:37
Vegys rašė:Ką konkrečiai per tą žūklę buvau apsirengęs po apačia - nepamenu..
o ka ir kiek vartojei silumai is vidaus palaikyt pameni? :roll:
 #320106   Tironas
 16 Lap 2011 09:54
Sauliau tu ziaurus demagogas. nemanau kad isvis lietuvoi parduoda kostiuma ziemini kuri vejas kiauriai perpucia. ir jau tikrai nera kad kuo daugiau kvepuoja tuo labiau perpucia.

del extreme 3 galiu pasakyt viena labai esmine beda. ne lipuckese ten beda o tai kda realiai geriausia imti kelnes vienu dyddziu mazesne negu striuke. jei paprastai devit L, tai striuke L o kelnes M. tada viskas ciki piki. tik va klausimas ar visos parduotuves sutix maisyt . bet as manau per sia savaite suderinsim sita reikala.. atsiprasome uz nepatogumus
 #320107   SauliusM
 16 Lap 2011 09:56
Tironai, tu manyk ka nori, bet as ne manau, o savom strenom pajauciau ta malonuma.
 #320108   Tironas
 16 Lap 2011 09:59
na neperpucia extremo kiauriai. nikizdi. nebent tavo kox jau senas ir kiauras kaip retis. pirmus ( pries geru 10 metu ) tai ir perlydavo iskart
 #320111   SauliusM
 16 Lap 2011 10:04
va toks mano extremas:
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=12826
pats seniausias sitas kaip suprantu?
bet ta efekta tai as pajauciau gal antroj ar trecioj zvejyboj po to kai nusipirkau.
atsparumas ano vandeniui lygus nuliui. nu arba tiek kiek jis geria i save kol kiaurai nepermirksta.
vejas ana irgi kosia kiaurai didesnis ir tikrai reikia po apacia viilktis kazka buten nuo vejo. arba ant virsaus celofanini plosciu bent jau. tada ir neperlyja ir neperpucia. bet nusipirkt kostiuma uz kazkas 8 stolnikus (tiek tada kazkur mokejau) ir ant virsaus dar celofanini chalata vilktis tai cia yra pagaidos virsune.
 #320112   SauliusM
 16 Lap 2011 10:05
nors va kam geras tas kostiumas tai jo kelnes po guminem ar PVC brydkelnem pasivilkt, kai ziema i ledini vandeni brendi.
 #320117   Tironas
 16 Lap 2011 10:20
pats zioplas kad negrazinai atgal, nes tai tikrai neteisykle. apie antra posto dali tai geriau patylesiu :)
 #320120   SauliusM
 16 Lap 2011 10:24
Tironas rašė:...geriau patylesiu...
maladec :gutgut
 #320148   Vaidotas
 16 Lap 2011 12:19
Karalaitis rašė:Na taip Norfin active yra geris. Siandien buvau istrukes is namu paciupinejau kelis norfinus sena/nauja extremus, bei extreme2/3. Apie sena extreme pardaveja pasake kad nekvepuojantis :D sakau negali but! ji man sako neziurek ka raso, taip zvejai sneka :idea:
Kauno gatveje zada uzsivezt exreme2 su "naujomis" kainomis, zada 600lt. nekainuot. Reiks palaukt, nereiks is interneto sakytis.
Kur čia 2 ekstrymų po 600 išmes? :grin: reik raketą pasiruošt.

Kiekvienas sovietinis žmogus turės po butą, žigulius ir raketą. O kam raketa? Kaip kam, tai jeigu Primorske parduotuvėj dešros atveš?
 #320208   Rapalas
 16 Lap 2011 16:09
O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina :)
 #320210   SauliusM
 16 Lap 2011 16:11
Rapalas rašė:O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina :)
kaip taip gali but, kad neskestantis ir kvepuojantis viename? :roll:
 #320227   Rapalas
 16 Lap 2011 16:42
Membrana, kostiumas yra tokios pačios sudėties kaip ir kiti neperšlampantys kostiumai bet kvėpuojantys, tik į vidų pridėta neskestančios medžiagos su tarpais. Turėjau prieš tai seafox 1 daliens neskestanti bet ir nekvepuojanti, tai drėgmė ir budavo viduje, to pasekoje daugiau pajudėjus prie didelio šalčio, kai atsisėdi ilgiau pasidaro vėsu, su šiuo kvėpuojančiu crosflow seafoxo 2 daliu neskestančiu to nebūna.
 #320228   vava
 16 Lap 2011 16:43
Rapalas rašė:O kodel jus tuos norfinus ziurit kai galima seafoxa 2 daliu nusipirkti už 580Lt, ir neskestantis, ir neperšlampantis, ir kvėpuojantis ir šiltas. Kam tie norfin kuriu klynai plyšta? Ir paskui skundžiasi visi kad norfin lėvi. Imkit nelėvus už gera kaina :)
as pvz nesiskundziu, kad jie lievi, as manau, kad visai normalus produktas uz atitinkama kaina. Nesioju vat kelinta sezona ir nematau reikalo juos keist i kazkokius kitus.
ir visai nesvarbu, kad kazkas bande ipirst nuomone, kad jie is Kaliningrado kaciu kailiuku gaminami...
 #320229   Rapalas
 16 Lap 2011 16:46
Nevisiems ir taikau vava tai. Tiesiog dauk nuomones girdžiu kad norfin prastos kokybės, beto pusbratkė turi norfina suplyšo, net ant žurnalo viršelio buvo red kostiumukas su suplyšusiu klynu, bet kaip tada parašė kažkas nėra ko permažas kelnes pirkti :) Yra pasiūla yra ir paklausa. Aš tiesiog išbandžiau ir nenusivyliau tuo produktu, todėl rekomenduoju bet neperšu ;)
 #320231   Tironas
 16 Lap 2011 16:50
rapalai, kad tau ne norfino o Rapalos klynas suplyso :) kokia cia demagogija leidi. klynai plyso pas Shimanu zieminius kostiumus.

kad norfino masiskai plystu, tai neteko girdet.
 #320234   Rapalas
 16 Lap 2011 16:56
Nu va paieškosiu aš žurnalo kur ant viržerio norfin red kostiumas, pas pusbroli norfin extremas 1 ar tai 2 yra, o aš kalbu ne apie savo kelnes kurios suplyšo. Ir beje Nerijus labai nustebo kai pamatė, mane panevėžyje atidaromoje parduotuvėje, kai prisistatėm savininkais to pastatao. Lietuva maža kaipsakant. :)
 #320254   Vaidotas
 16 Lap 2011 18:47

Kur? Tėvo gimtadienis artėja :/brazasista

Aš ekstreem2 jau 2 metus atnešiojau ir viskas su juo gerai. Tačiau nugara į vėją sėdint, kai šiaurasai papučia ir pasėdi ilgiau,toks silpnas jausmas lyg per siūlę pečių koštų. Manau reikia su spec. skalbikliu išplaut, kad medžiagą ir siūles atgaivint.
 #320255   Bratka
 16 Lap 2011 19:01
apsviesk, kas ten per skalbiklis kuris siules atgaivina?
 #320263   SauliusM
 16 Lap 2011 19:39
Vaidotas rašė: Tačiau nugara į vėją sėdint, kai šiaurasai papučia ir pasėdi ilgiau,toks silpnas jausmas lyg per siūlę pečių koštų.
nu va apie ka as ir kalbu. tai ne bliamba matai, issigalvoju as ... demagogas blin...
 #320271   Vegys
 16 Lap 2011 20:19
SauliusM rašė:
Vegys rašė:Ką konkrečiai per tą žūklę buvau apsirengęs po apačia - nepamenu..
o ka ir kiek vartojei silumai is vidaus palaikyt pameni? :roll:
Nebent arbatos. Buvau už vairo.
 #320278   Vaidotas
 16 Lap 2011 20:47
Bratka rašė:apsviesk, kas ten per skalbiklis kuris siules atgaivina?
Na tie specialiai membraninėms medžiagoms plauti skirti, Nikwax mūsuose žinau, yra gal ir kitokių. Jie aceit savybes atgaivina. Ivairūs birzgalai http://www.laisvesturas.lt/index.php/pa ... ductpage/1 Šiaip kiaurai tai nepučia, ale toks jausmas, kad taip nebuvo :grin: Manau išskalbus bus ok, kandžiai gi negalėjo prakąst :-D Vienas skundėsi, kad jam estream 1 nebedirbt pradėjo, sakau pabandyk su šitais paskalbt - bet rezultato nežinau. Reik laišką parašyt.
 #320321   SauliusM
 16 Lap 2011 22:01
bijau kad nikwax paskirtis tikrai ne siulem "uzsandarint" katros veja praleidzia. tam jei kas ir tiktu tai gal nebent silikonu statybiniu pertept... p.s. del silikono cia irgi jumoras, kad rimtai tepliot nepradetumet, o tai ziuriu daug kas jumoro jau nebepagaunat paskutiniu metu :lol: pikti visi kazkokie. tarpsezonis zvejybinis veikia ar kas cia...
 #320328   Tironas
 16 Lap 2011 22:10
jei per siules veja jauciat tai per maziausia dargana turetumet but slaputeliai.
nesakau kad norfin ziemine aprasnga yra geriausia ka galima sugalvot, bet kad visiskas sudas, kaip kai kurie bando nupiest ,tikrai nera. ypac paskutiniu kokius 2-3 metus viskas gana neprastai gereja visom prasmem.

O as va noriu pasigirt situ rubu. nu vescius nerealus. ir manau isprestu problemas " praputimo" kostiumu visu http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 61&pid=317
 #320333   SauliusM
 16 Lap 2011 22:17
Tironas rašė:jei per siules veja jauciat tai per maziausia dargana turetumet but slaputeliai.
tai taip ir yra. as gi rasiau jau, kad slapias lieki. bent jau su senuoju taip buvo, nauju nesu bandes, bet po patirties su senuoju, kazkaip nekyla noras naujus bandyt.
 #320340   Tironas
 16 Lap 2011 22:25
ka padarysi, SauliauM, yra is ko rinktis istiesu. Tiesa lietuvoje vos keli modeliai verti demesio mano galva. Nes daugumoje atveju tiesiog naglai meluojama, kvepuojanciai vadinant akivaizdziai nekvepuojancius rubus, ir pan.
 #320341   SauliusM
 16 Lap 2011 22:29
i uzrasus visokius jau senai nebeziuriu... nes kazkur jau ir neoprenus kvepuojancius buvau uzmates...
 #320444   Rapalas
 17 Lap 2011 11:16
Vaidotas rašė:

Kur? Tėvo gimtadienis artėja :/brazasista

Aš ekstreem2 jau 2 metus atnešiojau ir viskas su juo gerai. Tačiau nugara į vėją sėdint, kai šiaurasai papučia ir pasėdi ilgiau,toks silpnas jausmas lyg per siūlę pečių koštų. Manau reikia su spec. skalbikliu išplaut, kad medžiagą ir siūles atgaivint.
Kaip supratau tu klausei kur seafoxsa ziureti? Tai vilniuje fabuose pirkau ir už tiek atidave :)
 #320527   Vaidotas
 17 Lap 2011 16:12
Seafox standart modelis? fabuose tai čia kur? :grin:
 #320530   MariusM
 17 Lap 2011 16:40
Vaidotas rašė:Seafox standart modelis? fabuose tai čia kur? :grin:
Vientisas kostiumas, Fabijoniškių g. 2-172 Vilnius. :)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė