man labiau knieti suzinoti kaip ji, jei padziovinus

Tobinės (lot. Ammodytidae, angl. Sand lance, Sandlance, vok. Sandaale) – ešeržuvių (Perciformes) šeima. Tai jūrinės, pailgos žuvys apvaliais šonais. Galva smaili, kūgiška. Apatinis žandas atsikišęs į priekį. Šoninė linija tiesi. Pelekai be spyglių, žvynai smulkūs. Nugarinis pelekas ilgas, pilviniai pelekai išnykę.kursis rašė:Vėjažuvė arba vėjo tobis (lot. Belone belone) – vėjažuvinių (Belonidae) šeimos žuvis. Kūnas labai žemas, ilgas, iki 94 cm. Galva su labai ilgais smailiais žandais, ypač apatiniu. Nugara melsvai žalia, šonai sidabriški. Akys didelės. Nu cia citata is Vikipedijos, tai tobis ar vejazuve didelio skirtumo nera
Tokią turiu, bandžiau nesėkmingai lašišoms. Vėjažuvėms mano galva nelabai tinkama, nes gana stora - nie to blizgė, nie to vobleriskamstis rašė:Tai as ir pirkau dvi Moresildas,o kitas tik pabandymuiBet man idomu kaip ta ,antra nuo virsaus ar ji tiks
kairej pusej daugiau akmenu, desinej maziau. svarbu nenuleist ant dugno, daug dreisenu. buvau nuleides, norejau vala pervyniot, tai net smarkiai trukteleti nereikejo, pintuka nupjove kaip skustuvuAgis rašė:Kaip ten su kliuviniais, gal su pora Zilvinu neissiversiu
ilgis apie 3m (2.7-3.3m), ismetimas apie10-40(blizges sveria nuo 20iki32g) ir manau greitos akcijos, o firma nelabai svarbu. kuo geresnis, tuo toliau numesi.žVYNAS rašė:Dar klausimux, kokio ilgio ir ismetimo gramaturos spiningus naudojat juroje? Kodel, nepersunkus jie, neperilgi ir koks, jusu manymu butu idialiausias spiningas juroje?